reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Edi - a dlaczego trzymasz chłopa z dala już 3 dzień??? uskuteczniaj boboseksy, bo bez nich bejbika nie będzie;-):-D; a tak serio to my się seksiliśmy codziennie, potem było stop 2 dni przed owu i powtórka z boboseksów 12 godz po owu i się udało:-D, więc ja bym działała; a kiedy masz owu? obserwowałaś się wcześniej?

kate18 boziu jakie cudeńko...ja chcę ja chcę takie WOjtusia....tak mała jest tylko na cycu...ja do skończenia 6go miesiąca nic a nic nie wprowadzam
ze starszą taka obrałam taktykę i teraz też...ja jem wszytko więc i mała ma co potrzeba

Kurcze Tasha Ty mnie tak motywujesz do działania do 2 dni przed owu i po jesteś moim wzorcem w działaniach:-) tylko jeszcze ten gynoflor miałaś a ja nie mam...a robiłaś coś jeszcze w kierunku dziewczynki?? W którym tygodniu się dowiedziałaś o płci?

Kurcze a co z Misss wie już co będzie miała bo piszę i piszę a nic sie nie odzywa;-) hallo:-)

Dobranoc Dziewczęta lecę spać bo mnie mój M chyba zaraz zabije wzrokiem....

Pierogatko ja tez małego mam tylko na cycu i właśnie sie zastanawiam czy jak skończy 4- 5 miesiecy czy mu cos ie zacząc wprowadzac, starszemu juz na 3 miesiące wprowadzałam dodatkowe jedzenie. Pierogatko a Ty kiedy zaczynasz starania o Wojtusia???

reklama
kate18 ja to bym chciała już ale
po pierwsze- na razie karmię małą i mam naturalną antykoncepcję, a znając mój organizm to puki będę karmić to w ciążę nie zajdę (ze starszą tak miałam, karmiłam ją 2 lata i 2 lata @ nie miałam)
po drugie - na razie nie mam warunków mieszkaniowych....nasze całe mieszkanko ma aż 30m2
po trzecie-trza chłopa w to urobić
ale tak finalnie to myślę nad przyszłym rokiem
chcę małą też troszkę odchować

Do góry