reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PIRANHA, MOJE GRATULACJE!!! KOCHANA DOCZEKAŁAŚ SIĘ TEGO CUDU... I SIĘ UDAŁO;)) SUPER, ŻE WSZYSTSO OK, MAŁA DUUUŻA DZIEWCZYNKA;)) A TY KOCHANA NABIERAJ SIŁ I WRACAJ OD RAZU DO NAS BO CZEKAMY NA ZDJĘCIA KAJUSI;***
MASZ TAK DOBRE SERDUSZKO DLA KAŻDEJ Z NAS I MUSIAŁO BYĆ DOBRZE!;***
NO OCZYWIŚCIE MY TEŻ W TYM BRAŁYŚMY UDZIAŁ PORZEZ ZACISKANIE KCIUKÓW:-D:tak:

reklama
Patrysiak a no jestem:))))
Poczytuje co jakis czas:)))) Chociaz czuje sie srednio na jeza...gardlo mnie tak boli..nie moge przelyKac..wlasnie sobie szalwie zaparzylam do pluKania.

Moi rodzice sA na urlopie we Wloszech i mam z nimi KontaKt przez Skype..dpiero skonczylam z nimi rozmawiac i mysle zajrze:))))))

Co do pogody u nas dzis nie padalo ale szaro...
chyba sie wczesniej poloze spac!

Dziewczynki wszystkie Was I love You....mam nadzieje ze Jutro wstane w lepszek Kondycji:))))

Marzycielko Kochana jesteś że o mnie pamiętasz :*** Dziękuję;**

Mam dziś od 16 kiepski nastrój byłam u dentysty rozwierciła mi dwa zęby i tak krwawiły, że je zostawił otwarte żeby się zagoiły i mam przyść dopeiro w srode na zalozenie plomby , a boli;(((
znieczulenie tez masakrycznie bolalo, a jak wiercila dalej czulam;(((

Ale wycieczka sie udala;))

No u mnie temp szaleje sama zobacz....
U Ciebie widzę pnie się w góre trzymam&&&&&&&&&&&&&&&& ;***

Gardło boli i kaszle dusi mnie.

Kinga, biada nas opuścisz Łobuziaczku;***

Misia
za sobotę;****

Truskaffcia, nie my w tym cyklu słabo :(((
Za ciebie nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Patrysia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;* Daj znac!

mama!!!! &&&&&&&&&&&&& ;**** Jesssu .... :*** ...oby ,oby:))

czarodziejko
, no mi też Cię brakowało nawet pisałam gdzie się podziewasz nasz tęczo:))) hhihi

gal, wpadaj do nas smutno nam...:(((

tasha, jeszcze troszke i finisz...zawsze mniej zostało;***

Buziaki Dla WSZYSTKICH;*******

<dziś zdałam sobie sprawę, że jeszcze dwa tygodnie i jestem bez pracy....>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ladies ja też jak patrzę z perspektywy czasu to nieświadomie wszystko szło w kierunku dziewczynki, i kalendarz chiński (w obu przypadkach pokazał dziewczynki) i owulka i dieta, więc coś w tym jest

Marzycielka12 dokładnie zdrowie najważniejsze, a że szczęściu można pomagac to czemu nie :-):-)

mamo05 trzymaj temperaturkę na wodzach i z samego rana wskakuj bo my tu truchlejemy

Natusia współczuję przeżyć i dentysty i bólu :(
Czarodziejka zdrówka!!
Patrysiak moja blizna po cc mała, bezproblemowa ;)
Andziak mam nadzieję że będziesz z nami nadal :)

coś jeszcze miałam chyba...ale zapomniałam...ehhh

>>>>>PIRANHA>>>>>
>
460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_SPIECIAL_102.jpg

Natusia No to mialas przeżycia u dentysty. A jeśli chodzi o moja tempke to może być wysoka przez to przeziębienie :(
No ale jak nie teraz to może w następnym miesiącu ?

reklama
Marzycielko, Truskaffcia no lipiec albo sierpien musi być nasz bo jony ujemne się potem kończą w takiej ilości jakiej potrzebujemy;))

Ząb tak boli, ze nie wytrzymam do srody:( wzielam tabetke, płukałam sodą-tak mówiła...ale już sil nie mam...

Buziaki :***

Do góry