reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PIRANHA, MOJE GRATULACJE!!! KOCHANA DOCZEKAŁAŚ SIĘ TEGO CUDU... I SIĘ UDAŁO;)) SUPER, ŻE WSZYSTSO OK, MAŁA DUUUŻA DZIEWCZYNKA;)) A TY KOCHANA NABIERAJ SIŁ I WRACAJ OD RAZU DO NAS BO CZEKAMY NA ZDJĘCIA KAJUSI;***
MASZ TAK DOBRE SERDUSZKO DLA KAŻDEJ Z NAS I MUSIAŁO BYĆ DOBRZE!;***
NO OCZYWIŚCIE MY TEŻ W TYM BRAŁYŚMY UDZIAŁ PORZEZ ZACISKANIE KCIUKÓW:-D:tak:

reklama
Patrysiak a no jestem:))))
Poczytuje co jakis czas:)))) Chociaz czuje sie srednio na jeza...gardlo mnie tak boli..nie moge przelyKac..wlasnie sobie szalwie zaparzylam do pluKania.

Moi rodzice sA na urlopie we Wloszech i mam z nimi KontaKt przez Skype..dpiero skonczylam z nimi rozmawiac i mysle zajrze:))))))

Co do pogody u nas dzis nie padalo ale szaro...
chyba sie wczesniej poloze spac!

Dziewczynki wszystkie Was I love You....mam nadzieje ze Jutro wstane w lepszek Kondycji:))))

Marzycielko Kochana jesteś że o mnie pamiętasz :*** Dziękuję;**

Mam dziś od 16 kiepski nastrój byłam u dentysty rozwierciła mi dwa zęby i tak krwawiły, że je zostawił otwarte żeby się zagoiły i mam przyść dopeiro w srode na zalozenie plomby , a boli;(((
znieczulenie tez masakrycznie bolalo, a jak wiercila dalej czulam;(((

Ale wycieczka sie udala;))

No u mnie temp szaleje sama zobacz....
U Ciebie widzę pnie się w góre trzymam&&&&&&&&&&&&&&&& ;***

Gardło boli i kaszle dusi mnie.

Kinga, biada nas opuścisz Łobuziaczku;***

Misia
za sobotę;****

Truskaffcia, nie my w tym cyklu słabo :(((
Za ciebie nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Patrysia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;* Daj znac!

mama!!!! &&&&&&&&&&&&& ;**** Jesssu .... :*** ...oby ,oby:))

czarodziejko
, no mi też Cię brakowało nawet pisałam gdzie się podziewasz nasz tęczo:))) hhihi

gal, wpadaj do nas smutno nam...:(((

tasha, jeszcze troszke i finisz...zawsze mniej zostało;***

Buziaki Dla WSZYSTKICH;*******

<dziś zdałam sobie sprawę, że jeszcze dwa tygodnie i jestem bez pracy....>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ladies ja też jak patrzę z perspektywy czasu to nieświadomie wszystko szło w kierunku dziewczynki, i kalendarz chiński (w obu przypadkach pokazał dziewczynki) i owulka i dieta, więc coś w tym jest

Marzycielka12 dokładnie zdrowie najważniejsze, a że szczęściu można pomagac to czemu nie :-):-)

mamo05 trzymaj temperaturkę na wodzach i z samego rana wskakuj bo my tu truchlejemy

Natusia współczuję przeżyć i dentysty i bólu :(
Czarodziejka zdrówka!!
Patrysiak moja blizna po cc mała, bezproblemowa ;)
Andziak mam nadzieję że będziesz z nami nadal :)

coś jeszcze miałam chyba...ale zapomniałam...ehhh

>>>>>PIRANHA>>>>>
>
460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_SPIECIAL_102.jpg

Natusia No to mialas przeżycia u dentysty. A jeśli chodzi o moja tempke to może być wysoka przez to przeziębienie :(
No ale jak nie teraz to może w następnym miesiącu ?

reklama
Marzycielko, Truskaffcia no lipiec albo sierpien musi być nasz bo jony ujemne się potem kończą w takiej ilości jakiej potrzebujemy;))

Ząb tak boli, ze nie wytrzymam do srody:( wzielam tabetke, płukałam sodą-tak mówiła...ale już sil nie mam...

Buziaki :***

Do góry