reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej hej

WIELKIE GRATULACJE DLA PIRANHI I MAŁEJ KAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mama, nadal trzymamy te kciuki, daj znać co i jak:-)

U nas staranka trwają, dziś było chyba ostatnie bara-bara, bo pewnie za 2 dni owulka :-) Test negatywny niby, ale nie mialam pewności - za późno sprawdziłam i były 2 krechy - ale leżał jakieś pół godziny minimum. Powtórzyłam, ale już po piwku, więc bez pewności że siuśki nie były rozcieńczone. Negatywny, po dłuższym czasie też krechy ściemniały. Śluzu typowo płdnego brak, więc uznałam że jeszcze czas do owu.

Kochane, ściskam Was wszystkie, przeczytałam posty, ale za dużo żeby wszystko ogarnąć - wybaczcie. Buziaki i dobrej nocki

reklama
jestem kochane z rana przed odwiezieniem dzieci...

no i wstawiam wykres :

Obserwacja cyklu - enpr.pl

pozdrawiam serdecznie i ...słonecznie!!!

Kasia uk dzięki za słonko:-Di &&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę !

Kate sliczne ekipa z Was :) a Alanek ..nooo,nooo!! kawał chłopca ;))

Pierogatka dzięki,że tak nogami przebierasz na ta moją tempkę :-p

dziś 25d.c.
cykle mam 25,26d.
ale ostatni był 30dniowy..
zobaczę jak jutro tempka będzie i albo w ndz.albo w poniedz.zatestuję.

lecę budzic dzieci..

Hej Dziewczynki słoneczkowo :-):-D
Ja się zastanawiam nad jednym bo jak już wiecie w sobote testuje chyba że mnie @ odwiedzi no i a propo mnie nie boli brzuch tak typowo na @ tylko jak przy owu przy wstawaniu np. takie kłucie z jednej strony i tak sobie siedze i myśle o co kaman mówie wam w tym cyklu jestem jakaś pogęta wszystko na opak :confused2: więc do końca nie mam przekonania z tym testowaniem .
Pozdrawiam Gorąco Słonko Przesyłam i Miłego Dnia a i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cały worek dla Każdej z osobna :-)

1126.gif

..... super Piatek!!!!
Ja spac nie moge, paracetamol zapodalam, kawke popijam no i co.... stres taki wielki:szok:, no ale wczoraj Mama napisala wez na bary i wzielam, choc nadal ciezko. Co chwile spogladam na zegarek i odliczam czas.....

Ok, koniec narzekania. Misia ja biore sloneczko, chyba zabiore wszystkie promyki, u mnie od wczoraj jak zaczelo padac, tak pada i pada, chyba wyslalam wszytskie promyki do Mamy.

Mam nadzieje ze u Piranhy wszystko ok i juz wkrotce bedzie w domku no i ba.... na pewno nas odwiedzi

Dziewczynki milego dnia

Patrysia dzis piatek, tak wiec mocno ale to mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama, Marzycielka
dziekuje wam bardzo za &&&&&&&&

reklama
hej dziewczynki

wpadłam się przywitać i zmykam do pracy

Czarodziejko, jak tam gardło? mam nadzieję, że lepiej
Kasia &&&&&& za wizytę
Patrysia &&&&&& za nie wiem co ale chyba coś ważnego:-)
Nastusia mam nadzieję że ząb pozwala żyć?

lecę, wpadnę później

Do góry