reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki, ja tak na mala chwilke...
Deszcz pada, co chwilke jakis blysk, oj nawet pogoda sie popsula :-:)-(
wzielam paracetamol, jajnik boli jak szalony, juz nie mam dzis na nic ochoty ani sily. Chyba za duzo juz mam w tej mojej glowie. Uciekam spac, jutro mam wizyte u lekarza, a boje sie jak ch....a.

Zycze kazdej z osobna kolorowych snow, a tej ktora " moze" owocnych przytulasow
, buziaczki

reklama
Hej Dziewczyny!!

PIRANHA GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA ZDROWEJ CÓRECZKI!!
liczę na to, że kolejne z nas zaciążą i wskoczą na miejsce innych brzuchatek:)

Ja dzisiaj dostałam @ pierwszy raz chyba ucieszyłam się na jej widok bo wiem, że teraz już dziergamy na poważnie;p, tylko znów mnie nachodzą myśli jak to będziemy robić i korci mnie spróbować kalsycznej metody 0+12 ale chyba na 2dni przed owu stopniemy...na monit muszę się już zapisać do ginka, ciekawe czy od razu zaskoczę. Chciałam powiedzieć, że robiłm prl po braniu bromka i wcale nie mam takiej małej bo 26 i nie wiem czy też psychicznie nie wyluzowałam w tym cyklu + bromek i owu się pojawiła ok 20dc a prl 26 także wynik wcale nie taki niski i zamiast 1/4 tabletki będę co 2 dzień brała 1/2 liczę, że owu znów bedzie piękna w tym cyklu i za parę tyg dowiem się że jestem podwójna:-)

Andziak ja Ciebie rozumiem i trzymam kciuki, żeby sytuacja się polepszyła to są dzieci i mają prawo do swoich uczuć, ale wiem że Ci z tego powodu przykro bo na pewno chcesz dać im tą siostrę, a synka też już bardzo kochasz.

Mama testujesz jutro?

Miss wiadomo już co będziesz miała?

Gal jak tam twoje staranka w tym cyklu?

Truskafa Ty to masz hasła jak tam dzierganie??:-)

Aaa a teraz pytanko do doświadczonych w temacie. Dzis mam 9dc test owu negativ, śluz się pojawił-to cud ale pewnie dzięki wiesiołkowi. To teraz to rzeczy kiedy najlepiej "dziergać" na dziewczynkę? męza juz trzymam 3dzień- chłopa nosi że hej:-):-) a ja nie wiem co robić POMOCY

Piranha gratulacje !!!!!!!!!!!! I czekam na zdjęcia malutkiej
Pierogatko ja tez wierze w to ,że można pomóc w zaplanowaniu płci, ja tez nieświadomie wszystko robiłam żeby miec chłopców, ale u mnie chiński kalendarz ani raz się nie sprawdził

kate18 to muszę do Ciebie uderzać, co co to mam robić :-):-):-)
a powiedz jak Twój Alanek?? je ładnie śpi ładnie??
moja niunia coś ostatnio kieepsko ze spaniem w nocy...budzi się często i spi z nami

reklama
Pierogatko Alan rośnie jak na drożdżach, waży juz ponad 8 kg, i super spi całą noc i w dzień tez kilka razy a w tym raz koło 3 h, jest grzeczny, gawoży i cały czas sie śmieje

Do góry