reklama
tasha31
Fanka BB :)
Dziewczyny - macie jakiś sposób na choróbsko? dopadł mnie jakiś wirus, kaszel ciągnie się od 4 tygodni, ale teraz tak się nasilił, że całe noce kaszlę, piłam syrop stodal ale mnie pomaga... masakra, boję się, że dziecko się wytrzęsie od tego kaszlu
Piranha
tasha, to już w piątek Twoje USG! ...ależ ten czas leci. Paczuszkę wysłali mi dopiero w piątek, jak przyjdzie to dam znać czy ubranka na żywo są równie ładne :-) Ja na USG 4D zapisałam się 31 marca. A na choróbsko pewnie Gal doradzi Ci coś naturalnego i nieszkodliwego , ja zawsze jak już czuję, że coś czai się w powietrzu i chyba zaczyna mnie chwytać przeziębienie to robię sobie kurację czosnkową (badania wykazały, że w niektórych przypadkach czosnek działa silniej niż penicylina i tetracyklina, najczęściej wyciskam 2 ząbki czosnku do mleka) i bardzo często dusi choróbsko w zarodku.
witam wszystkich:-)
tasha a probowalas moze kiedys soku z mleczu nie wiem jak to jest z kobietami w ciazy czy moga go pic ;/ ale tak to jest rewelacyjny na wszystko ja mam od cioci co go robila a w zielarskich pewnie do kupienia .
fajnie macie ze juz mozecie kupowac ciuszki :-) u nas teraz promocje ze na niemowlaki ciuszki sa po 2 ,3 e a komplety po 5 to jak za darmo a sa takie sliczne jak sie dowiem co mam to tez cos kupie ale jak bedzie corka to malo kupie bo po nadii mam tone ciuchow a jak syn to mu na kupie pelnoza takie pieniadze to nie ma co sie ogladac
tasha a probowalas moze kiedys soku z mleczu nie wiem jak to jest z kobietami w ciazy czy moga go pic ;/ ale tak to jest rewelacyjny na wszystko ja mam od cioci co go robila a w zielarskich pewnie do kupienia .
fajnie macie ze juz mozecie kupowac ciuszki :-) u nas teraz promocje ze na niemowlaki ciuszki sa po 2 ,3 e a komplety po 5 to jak za darmo a sa takie sliczne jak sie dowiem co mam to tez cos kupie ale jak bedzie corka to malo kupie bo po nadii mam tone ciuchow a jak syn to mu na kupie pelnoza takie pieniadze to nie ma co sie ogladac
Piranha
agulek, tutaj znalazłam ten olej: Olej Canola Organic | Naturalne Piękno - Odkryj sekrety Natury!
Piranha
agulek, ten olej używasz jak lubrykant czyli aplikujesz go palcem przed starankami (ułatwia zajście w ciążę tworząc środowisko, w którym plemniki mogą się poruszać) ...z tego co jednak kiedyś czytałam to Sylk jest lepszy i ma sporo niższe pH, też ułatwia zajście w ciążę kiedy brak jest śluzu płodnego, nie myślałaś o zakupie Sylku? Zarówno Sylk jak i olej Canola są bezpieczne dla plemników. Chciałam poszukać o rozrzedzeniu Rephresha olejem ale wciąż mi coś in-gender nie działa.
reklama
Podziel się: