reklama
K
Kinga85
Gość
martika fajny piesek
mykam na film
bede potem
mykam na film
bede potem
truskafffko - dzięki serdecznie za kciuki i za pamięć .... wrednota jeszcze nie przyszła ale zbliża się czuję ją po kościach :-) ale nowy cykl - nowa nadzieja
dużo się nauczylam przy was i dowiedziałam nowych rzeczy ... więc ciągle mam nadzieję
-----------------------------
myślę że to wit b wydłużyła mi II fazę - dobra dla dziewczyn które mają niedomogę lutealną
dużo się nauczylam przy was i dowiedziałam nowych rzeczy ... więc ciągle mam nadzieję
-----------------------------
myślę że to wit b wydłużyła mi II fazę - dobra dla dziewczyn które mają niedomogę lutealną
Gal
Fanka BB :)
Mama05- no nastrój taki sobie. Zachodzę w głowę jak można tak się zachowywać i kłamać w żywe oczy, jak można tak prowadzić działalność. Wychodzi na to, że nie wysłąli, bo bezczelnie nie odbierają żadnych telefonów i nie wiem czy wogóle je dostanę, chyba jutro napiszę o zwrot pieniądzy, bo później to ja już od nich nie chcę. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ksieżniczka- tu mas zo irygacjach, Piranha podawała:
Po staraniach należy zadbać o niskie pH. Należy zrobić kwaśną irygację 1 godzinę przed staraniami jeśli pH wynosi 5 lub powyżej, co pół godziny po staraniach należy sprawdzać czy pH wciąż jest niskie. Jeśli pH wzrośnie to należy zrobić irygację z 1-3 ml płynu by je obniżyć. 4 godziny po stosunku należy włożyć tampon nasiąknięty kwaśnym roztworem (np. roztwór wody i cytryny) i pozostawić go w środku na 4 godziny. Należy utrzymywać pH na poziomie 4-4,5 dopóki nie nastąpi skok temperatury na wykresie (co potwierdzi przebytą owulację).
Ja nie zakładałam sobie tamponów, w sumie nie wiem dokładnie jak to zrobić;-)
Płyn do irygacji: 16ml wody destylowanej i 4 ml limonki. Pomieszać, odstawić na 10 min i ja aplikowałam sobie strzykawką:-)
bettsie- tez trzymam za ciebie kciuki, nawet jeśli się nie udało, to masz piękną II fazę!
MissBella- o Ciebie jestem spokojna, niedługo zostaniesz m...sią
Ksieżniczka- tu mas zo irygacjach, Piranha podawała:
Po staraniach należy zadbać o niskie pH. Należy zrobić kwaśną irygację 1 godzinę przed staraniami jeśli pH wynosi 5 lub powyżej, co pół godziny po staraniach należy sprawdzać czy pH wciąż jest niskie. Jeśli pH wzrośnie to należy zrobić irygację z 1-3 ml płynu by je obniżyć. 4 godziny po stosunku należy włożyć tampon nasiąknięty kwaśnym roztworem (np. roztwór wody i cytryny) i pozostawić go w środku na 4 godziny. Należy utrzymywać pH na poziomie 4-4,5 dopóki nie nastąpi skok temperatury na wykresie (co potwierdzi przebytą owulację).
Ja nie zakładałam sobie tamponów, w sumie nie wiem dokładnie jak to zrobić;-)
Płyn do irygacji: 16ml wody destylowanej i 4 ml limonki. Pomieszać, odstawić na 10 min i ja aplikowałam sobie strzykawką:-)
bettsie- tez trzymam za ciebie kciuki, nawet jeśli się nie udało, to masz piękną II fazę!
MissBella- o Ciebie jestem spokojna, niedługo zostaniesz m...sią
Ostatnia edycja:
_Ewcik_
witam:-)
nieśmiało pytam, czy mogę dołączyć do Waszego grona:-)o prawda jeszcze nie staram się o drugą dzidzię, ale zanim podejmę tą decyzję, to chciałąbym poznać swój cykl, czego totalnie nie potrafię robić. poza tym, jeśli podejmę decyzję o starankach, to chciałabym zrobić wszystko, by była to dziewczynka- marzy mi się córunia:-) mam nadzieję, że dzięki Wam nauczę się co nieco i będę mogła liczyć na Waszą pomoc i wsparcie naukowe
nieśmiało pytam, czy mogę dołączyć do Waszego grona:-)o prawda jeszcze nie staram się o drugą dzidzię, ale zanim podejmę tą decyzję, to chciałąbym poznać swój cykl, czego totalnie nie potrafię robić. poza tym, jeśli podejmę decyzję o starankach, to chciałabym zrobić wszystko, by była to dziewczynka- marzy mi się córunia:-) mam nadzieję, że dzięki Wam nauczę się co nieco i będę mogła liczyć na Waszą pomoc i wsparcie naukowe
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
Gal kase niech zwrócą i w dupie z nimi.... weź się już tak nie denerwuj słońce nie warto.
betsie na mnie tak samo witb podziałała jeszcze mi pierwszą faze skróciły ładnie.
betsie na mnie tak samo witb podziałała jeszcze mi pierwszą faze skróciły ładnie.
Gal
Wiecie co, ale trafiłam z tymi paskami, oto opinie o tych oszustach:
KAFETERIA - oszukani przez Medicline.pl - Forum dla kobiet Oszukani przed medicline!
KAFETERIA - oszukani przez Medicline.pl - Forum dla kobiet Oszukani przed medicline!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Ewcik rozkładaj kocyk-witamy)
Gal pewnie ,niech oddadza kasę -70zł droga nie chodzi-wrrrr co za firma!!
Bels ziółka pyszne-mam nadzieje,że te nr 5 też beda takie smaczne))
a boboseksy juz były))
Gal pewnie ,niech oddadza kasę -70zł droga nie chodzi-wrrrr co za firma!!
Bels ziółka pyszne-mam nadzieje,że te nr 5 też beda takie smaczne))
a boboseksy juz były))
Księżniczka77
optymistka
Dzięki Gal biegnę robić roztwór do irygacji. Myślisz, że mogę ja powtórzyć jeszcze za dwa dni przed samą owulacją, bo tak mi ona gdzieś wypadnie - czekam na pozytywny test (dzisiaj ostatni już dzień serduszkowania) ma to sens?
Jeżeli uważacie, że nie to proszę o radę
Jeżeli uważacie, że nie to proszę o radę
reklama
K
Kinga85
Gość
Gal no nieźle........
mama czekamy razem teraz bo testujemy praktycznie w tym samym czasie nawet Ty ja i Gal
mama czekamy razem teraz bo testujemy praktycznie w tym samym czasie nawet Ty ja i Gal
Podziel się: