reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

fikusowo co do jedzenia ja nadie szybko uczylam jesc to co ja i praktycznie od 8 miesiaca normalne obiady dostawala takie jak ja mialam i do dzis tak jest :) zreszta ona potrafi zjesc jak dorosla osoba to nawet jak gdzies jade zamawiam dla niej normalny obiad :)

reklama
Daria cześć ..dzięki za &&&&&& :))
miłego wybierania mebli..

Tusia no to && żeby sie rozkręciło i @ przyszła ..:)
ale to brzmi hahahaaa my tu wszystkie @ nie chcemy a Tobie życzę :))

o matko...Zuza właśnie ubrała Dominika w sukienkę..
wygląda jak Adaś z "nic śmiesznego"

jestem :)

pączek zaliczony, ale jeszcze niejeden zostanie skonsumowany...a co :-D tyłek ponoć dzisiaj nie rośnie od pączków:-D

Mama dzięki za przepis, właśnie- trzeba gotować te otręby? czy wystarczy zalać gorącym mlekiem?
brawa dla Zuzi
mój Mati też się już udziela w porządkach, duży chłopak w końcu:-D
aa i dopiero dostrzegłam że nasze chłopaki w podobnym wieku hehe
widzę że twoje dzieciaki się dobrze bawią hehehehe:-D
MissBella no to brykaj na b-hcg z krwi najlepiej :tak:
albo czekamy jeszcze a ty powtórzysz test :)
a teraz zajadaj pączki i nie kombinuj że coś nie tak...bez stresu proszę ;)

Bettsie
ciekawe co to będzie u ciebie...hmmm temperatura dzisiejsza może zaburzona..
&&&& nadal zaciśnięte ;)

Gal ale chamówa..ehh aż brak słów
ale będziecie działać w tym cyklu?

Patrysiak byle do czwartku;-)

Kinga Mama no to emocje nam zapewniacie, oby do II kresek :tak:

Kate jeszcze chwilka i będziesz synka tulić:-D oby lekko wyszedł, trzymam &&&&

Daria super że zajrzałaś i Tobie miłego dnia!!! Upoluj coś fajnego!!

Truskafffka tak,trzeba pogotować te otreby..zmiętną i mleczko zgęstnieje..to ma być taka papka ;)

mąż mi napisał ,że juz wraca i mam mykac pod prysznic no to mykam :))

Mama, pewnie jest już po owu. Ja często miewałam bezobjawowe owulki (a wykres je potwierdzał) ale jest jeszcze jedna bardzo prawdopodobna opcja. Z tego co pamiętam to test pozytywny miałaś rano (koło 12-tej?), tak więc pik LH równie dobrze mógł być w nocy a owulka mogła być w nocy z 15 na 16 lutego ...i bóle jajnika mogłaś przespać :-) U mnie ENPR działa od wielu dni bez zarzutu, wszystkie wykresiki pięknie się otwierają, nie wyłączając Twojego :-) Hahaha, uśmiałam się z tej sukienki na Domim :-D

kate, komputer często źle wylicza wagę, życzę szybciutkiego i bezbolesnego porodu kochana!

A propos pisałam wczoraj o żonie kuzyna, wczoraj rano odeszły jej wody, dziś rano miała tylko 2 cm rozwarcia i skurcze co 10 minut pomimo podawania oksytocyny, właśnie robią jej CC i czekam na mmsa ze zdjęciem jej syneczka.

Truskafffko, Ty jak zwykle o wszystkich pamiętasz! :-)

Kate a co wagi dasz rade mój miał ponad 4 :) a te ich wyliczenia to w D mozna wsadzic u mnie żadno sie nie zgodziło.

co do faz ksiezyca to
mały nów
a duzy 1 kwarta
czyli chyba powinni byc babeczkami ?????

Dziewczyny jeszcze jedno, nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale czy któraś z Was ma może odsprzedać niedrogo kombinezon zimowy w dobrym stanie na rozmair 74-80? Bo moja mala kluska wyrosla z tego ktory jej kupilam w listopadzie- no ja nie wiem jak ona to zrobila - ale jest on na nia za ciasny:/ Szkoda mi kupowac nowy, za tamten dalam 100 zl. Jakby ktoras z Was cos wiedziala to piszczie, moze byc na priv:) wiem ze sa na allegro jakies ale ja z reguly nie lubie kupowac uzywanych rzeczy, a tymbardziej w ciemno od kogos anonimowego.

tusia, to byłoby zbyt proste gdyby płeć zależała tylko od fazy Księżyca :-) Wpływ jonów to zaledwie 1/8 sukcesu (a pewnie i mniej bo podejrzewam, że pozostałe czynniki są dużo ważniejsze) a faza Księżyca to tylko ułamek tych jonów (wczoraj wymieniałam jakie m.in. czynniki mają wpływ na przewagę jonów dodatnich bądź ujemnych w naszym otoczeniu).

reklama
Witam popołudniowo.

Zamieszania dzisiaj na BB narobiłam a chyba nic z tego nie będzie.

Od godz 14 mam bóle brzucha na zmianę z jajnikami i dwa malutkie brązowe plamienia, coś @ się nie może rozkręcić, już mam dosyć, chciałabym żeby już się wszystko wyjaśniło...
Test na jutrzejszy poranek kupiony, zobaczę jak tempka i wtedy dopiero zatestuję.

Do góry