fikusowo co do jedzenia ja nadie szybko uczylam jesc to co ja i praktycznie od 8 miesiaca normalne obiady dostawala takie jak ja mialam i do dzis tak jest zreszta ona potrafi zjesc jak dorosla osoba to nawet jak gdzies jade zamawiam dla niej normalny obiad
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
truskafffka
Fanka BB :)
jestem
pączek zaliczony, ale jeszcze niejeden zostanie skonsumowany...a co tyłek ponoć dzisiaj nie rośnie od pączków
Mama dzięki za przepis, właśnie- trzeba gotować te otręby? czy wystarczy zalać gorącym mlekiem?
brawa dla Zuzi
mój Mati też się już udziela w porządkach, duży chłopak w końcu
aa i dopiero dostrzegłam że nasze chłopaki w podobnym wieku hehe
widzę że twoje dzieciaki się dobrze bawią hehehehe
MissBella no to brykaj na b-hcg z krwi najlepiej
albo czekamy jeszcze a ty powtórzysz test
a teraz zajadaj pączki i nie kombinuj że coś nie tak...bez stresu proszę
Bettsie ciekawe co to będzie u ciebie...hmmm temperatura dzisiejsza może zaburzona..
&&&& nadal zaciśnięte
Gal ale chamówa..ehh aż brak słów
ale będziecie działać w tym cyklu?
Patrysiak byle do czwartku;-)
Kinga Mama no to emocje nam zapewniacie, oby do II kresek
Kate jeszcze chwilka i będziesz synka tulić oby lekko wyszedł, trzymam &&&&
Daria super że zajrzałaś i Tobie miłego dnia!!! Upoluj coś fajnego!!
pączek zaliczony, ale jeszcze niejeden zostanie skonsumowany...a co tyłek ponoć dzisiaj nie rośnie od pączków
Mama dzięki za przepis, właśnie- trzeba gotować te otręby? czy wystarczy zalać gorącym mlekiem?
brawa dla Zuzi
mój Mati też się już udziela w porządkach, duży chłopak w końcu
aa i dopiero dostrzegłam że nasze chłopaki w podobnym wieku hehe
widzę że twoje dzieciaki się dobrze bawią hehehehe
MissBella no to brykaj na b-hcg z krwi najlepiej
albo czekamy jeszcze a ty powtórzysz test
a teraz zajadaj pączki i nie kombinuj że coś nie tak...bez stresu proszę
Bettsie ciekawe co to będzie u ciebie...hmmm temperatura dzisiejsza może zaburzona..
&&&& nadal zaciśnięte
Gal ale chamówa..ehh aż brak słów
ale będziecie działać w tym cyklu?
Patrysiak byle do czwartku;-)
Kinga Mama no to emocje nam zapewniacie, oby do II kresek
Kate jeszcze chwilka i będziesz synka tulić oby lekko wyszedł, trzymam &&&&
Daria super że zajrzałaś i Tobie miłego dnia!!! Upoluj coś fajnego!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Piranha
Mama, pewnie jest już po owu. Ja często miewałam bezobjawowe owulki (a wykres je potwierdzał) ale jest jeszcze jedna bardzo prawdopodobna opcja. Z tego co pamiętam to test pozytywny miałaś rano (koło 12-tej?), tak więc pik LH równie dobrze mógł być w nocy a owulka mogła być w nocy z 15 na 16 lutego ...i bóle jajnika mogłaś przespać :-) U mnie ENPR działa od wielu dni bez zarzutu, wszystkie wykresiki pięknie się otwierają, nie wyłączając Twojego :-) Hahaha, uśmiałam się z tej sukienki na Domim
kate, komputer często źle wylicza wagę, życzę szybciutkiego i bezbolesnego porodu kochana!
A propos pisałam wczoraj o żonie kuzyna, wczoraj rano odeszły jej wody, dziś rano miała tylko 2 cm rozwarcia i skurcze co 10 minut pomimo podawania oksytocyny, właśnie robią jej CC i czekam na mmsa ze zdjęciem jej syneczka.
Truskafffko, Ty jak zwykle o wszystkich pamiętasz! :-)
kate, komputer często źle wylicza wagę, życzę szybciutkiego i bezbolesnego porodu kochana!
A propos pisałam wczoraj o żonie kuzyna, wczoraj rano odeszły jej wody, dziś rano miała tylko 2 cm rozwarcia i skurcze co 10 minut pomimo podawania oksytocyny, właśnie robią jej CC i czekam na mmsa ze zdjęciem jej syneczka.
Truskafffko, Ty jak zwykle o wszystkich pamiętasz! :-)
T
Tusia.
Gość
Kate a co wagi dasz rade mój miał ponad 4 a te ich wyliczenia to w D mozna wsadzic u mnie żadno sie nie zgodziło.
co do faz ksiezyca to
mały nów
a duzy 1 kwarta
czyli chyba powinni byc babeczkami ?????
co do faz ksiezyca to
mały nów
a duzy 1 kwarta
czyli chyba powinni byc babeczkami ?????
Dziewczyny jeszcze jedno, nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale czy któraś z Was ma może odsprzedać niedrogo kombinezon zimowy w dobrym stanie na rozmair 74-80? Bo moja mala kluska wyrosla z tego ktory jej kupilam w listopadzie- no ja nie wiem jak ona to zrobila - ale jest on na nia za ciasny:/ Szkoda mi kupowac nowy, za tamten dalam 100 zl. Jakby ktoras z Was cos wiedziala to piszczie, moze byc na priv wiem ze sa na allegro jakies ale ja z reguly nie lubie kupowac uzywanych rzeczy, a tymbardziej w ciemno od kogos anonimowego.
Piranha
tusia, to byłoby zbyt proste gdyby płeć zależała tylko od fazy Księżyca :-) Wpływ jonów to zaledwie 1/8 sukcesu (a pewnie i mniej bo podejrzewam, że pozostałe czynniki są dużo ważniejsze) a faza Księżyca to tylko ułamek tych jonów (wczoraj wymieniałam jakie m.in. czynniki mają wpływ na przewagę jonów dodatnich bądź ujemnych w naszym otoczeniu).
K
Kinga85
Gość
witajja to malo tutaj pisze, bo nie nadazam za wami dziewczyny, czasem tylko podczytuje... bo czas dziele miedzy dzieci i szczeniaka...
a cóż za szczeniaczka macie???? :-)
dziewczyny musiałam się zdrzemnąć troszkę
jakaś senna jestem
reklama
MissBella
Witam popołudniowo.
Zamieszania dzisiaj na BB narobiłam a chyba nic z tego nie będzie.
Od godz 14 mam bóle brzucha na zmianę z jajnikami i dwa malutkie brązowe plamienia, coś @ się nie może rozkręcić, już mam dosyć, chciałabym żeby już się wszystko wyjaśniło...
Test na jutrzejszy poranek kupiony, zobaczę jak tempka i wtedy dopiero zatestuję.
Zamieszania dzisiaj na BB narobiłam a chyba nic z tego nie będzie.
Od godz 14 mam bóle brzucha na zmianę z jajnikami i dwa malutkie brązowe plamienia, coś @ się nie może rozkręcić, już mam dosyć, chciałabym żeby już się wszystko wyjaśniło...
Test na jutrzejszy poranek kupiony, zobaczę jak tempka i wtedy dopiero zatestuję.
Podziel się: