Witam się ponownie,
Mama05, patrysiak, dzięki za pociesznie
, ale no własnie, zaczęłam się strasznie martwić tą moją fazą lutealną. Jest to dla mnie dziwne. Czy z organizm może przestać dobrze funkcjonować? No, bo przecież skoro dwie poprzednie ciąże bezproblemowe, a lekarz nawet mówił, że wzorcowe, to co się teraz dzieje? Skończyłam karmić małego piersią 8 miesięcy temu i jakoś po tym , nie mogę dojść do łądu. Może to wynika już z racji wieku, po prostu się starzeję...
Nie wiem, już sama, taka myśl mnie tylko nachodzi, jak w tym cyklu brałam B-kompleks 50 przez kilka dni, i teraz pod koniec fazy lutealnej, ale też jakies 3 miesiące temu, jak wzięłam b6-50 prze ileś tam dni, to też miałam krótszy cykl. Może mój organizm tak reaguje na b6, a może to czysty zbieg okoliczności. Przypomnę , że jak brałam castagnus, to ten mi ewidentnie namieszał w cyklach. Pamiętam, że jakaś dziewczyna ma kafe, też się zastanawiała, czy b6 jej nie skrócił cyklu.
Na pewno, będę brała w tym cyklu 2X b-kompleks po dawce 50 i wyjaśni się na pewno.
Czy Ty
Piranha spotkałaś się gdzieś z takim przypadkiem?
Bo ja załapałam, doła, już zaczynam wątpić, czy się wogóle uda, a ja nie mam już czasu, tak jak Wy kochane, z racji wieku. Nie wiem, czy już sobie tego wszystkiego nie odpuścić, bo za dużo mnie to już kosztuje...
Przepraszam, że tak przynudziłam, ale tak mnie naszło....:-(