reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatka,nie znam szczegolow dokladnie.Ale wiem,ze tez stosowala testy owulacyjne i chodzila na monitoring.
Jak bede miala okazje z nia pogadac to na pewno ja wypytam.:tak:Pisala mi tylko na gg." ze bedzie Majeczka":-)
A obecnie rzadko sie widzimy,bo ona mieszka teraz w Holandii.

jesli miala monitoring to napewno wiedziala dokladnie kiedy ma owulacje
dobrze by bylo wiedziec ile przed miala ostatnie przytulanko :tak:

chińskie nie za bardzo w nie wierzę .. chociaz przy chłopcach sprawdziło mi się?? czy po tescie pozytywnym, tzn dwoch jednakowych kreskach sprawdzałyście dalej testy?? mi w piątek wieczorem wyszedł negatywny, w sobotę rano pozytywny (ale z porannego moczu wiec nie wiem czy go liczyc) w sobotę o 16.30 pozytywny, wieczorem pozytywny, dziś rano jeszcze bardziej pozytywny tzn kreka testowa jeszcze bardziej ciemna od wzorcowej?? ile dni taki test wychodzi pozytywny?

witam poniedziałkowo :)

jak tam dziewczynki samopoczucie w nowym tygodniu?

ja niewyspana bo Karolek budził się często w nocy :/

migus wygląda to na ciąże :) GRATULACJE!!! :-)

monico ja nie pomogę bo nigdy nie robiłam testów owulacyjnych...a kiedy miałaś owu?

dido gratki dla koleżanki :) planowanie planowaniem a może tak właśnie miało być ;-):-) zdrówka Ci życzę!

Beatka trzymam kciuki &&& napisz jak po monitoringu :)

Royanna Ty już dzisiaj w pracy? dobrze było na urlopie co? ;-) szkoda że tak szybko się skończył...

miłego dnia dziewczynki :):happy:

dziewczynki dobra wiadomosc pecherzyk rosnie jestem przeszczesliwa :tak: bo od pol roku nic nie roslo :-(
teraz lekarz kazal tylko sie tulic z mezem i powinno cos byc w tym miesiacu.
dzis jest 15dc i pecherzyk ma 16mm za jakies 2 -3 dni powinna byc owulacja
my dzis i jutro bedziemy jeszcze dzialac.

Witajcie kobietki:-)
Ja dopiero teraz mam chwile zeby tu zajrzec.Caly dzien w biegu-po lekarzach,sklepach i urzedach.Jak ja nienawidze poniedzialkow:wściekła/y:
Beatka,to super.Fajnie jak by Ci sie udalo.Trzymam &&&&&&&&&&&&&:tak:

reklama
Do góry