reklama
Beatka,nie znam szczegolow dokladnie.Ale wiem,ze tez stosowala testy owulacyjne i chodzila na monitoring.
Jak bede miala okazje z nia pogadac to na pewno ja wypytam.Pisala mi tylko na gg." ze bedzie Majeczka":-)
A obecnie rzadko sie widzimy,bo ona mieszka teraz w Holandii.
Jak bede miala okazje z nia pogadac to na pewno ja wypytam.Pisala mi tylko na gg." ze bedzie Majeczka":-)
A obecnie rzadko sie widzimy,bo ona mieszka teraz w Holandii.
chińskie nie za bardzo w nie wierzę .. chociaz przy chłopcach sprawdziło mi się?? czy po tescie pozytywnym, tzn dwoch jednakowych kreskach sprawdzałyście dalej testy?? mi w piątek wieczorem wyszedł negatywny, w sobotę rano pozytywny (ale z porannego moczu wiec nie wiem czy go liczyc) w sobotę o 16.30 pozytywny, wieczorem pozytywny, dziś rano jeszcze bardziej pozytywny tzn kreka testowa jeszcze bardziej ciemna od wzorcowej?? ile dni taki test wychodzi pozytywny?
Paula25
szczęśliwa :)
witam poniedziałkowo
jak tam dziewczynki samopoczucie w nowym tygodniu?
ja niewyspana bo Karolek budził się często w nocy :/
migus wygląda to na ciąże GRATULACJE!!! :-)
monico ja nie pomogę bo nigdy nie robiłam testów owulacyjnych...a kiedy miałaś owu?
dido gratki dla koleżanki planowanie planowaniem a może tak właśnie miało być ;-):-) zdrówka Ci życzę!
Beatka trzymam kciuki &&& napisz jak po monitoringu
Royanna Ty już dzisiaj w pracy? dobrze było na urlopie co? ;-) szkoda że tak szybko się skończył...
miłego dnia dziewczynki
jak tam dziewczynki samopoczucie w nowym tygodniu?
ja niewyspana bo Karolek budził się często w nocy :/
migus wygląda to na ciąże GRATULACJE!!! :-)
monico ja nie pomogę bo nigdy nie robiłam testów owulacyjnych...a kiedy miałaś owu?
dido gratki dla koleżanki planowanie planowaniem a może tak właśnie miało być ;-):-) zdrówka Ci życzę!
Beatka trzymam kciuki &&& napisz jak po monitoringu
Royanna Ty już dzisiaj w pracy? dobrze było na urlopie co? ;-) szkoda że tak szybko się skończył...
miłego dnia dziewczynki
dziewczynki dobra wiadomosc pecherzyk rosnie jestem przeszczesliwa bo od pol roku nic nie roslo :-(
teraz lekarz kazal tylko sie tulic z mezem i powinno cos byc w tym miesiacu.
dzis jest 15dc i pecherzyk ma 16mm za jakies 2 -3 dni powinna byc owulacja
my dzis i jutro bedziemy jeszcze dzialac.
teraz lekarz kazal tylko sie tulic z mezem i powinno cos byc w tym miesiacu.
dzis jest 15dc i pecherzyk ma 16mm za jakies 2 -3 dni powinna byc owulacja
my dzis i jutro bedziemy jeszcze dzialac.
reklama
Podziel się: