reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka,monico-trzymam za was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

U mnie nic nowego-caly czas prowadze obserwacje:-)
Choc kwiecien tuz,tuz.

reklama
Beatko a kiedy masz dostać @, ja cos czuje ze w tym miesiacu nic, no ale jeszcze troce i nastepny cykle, a a przeciez dwoch chlopaczków cudowych juz mam wiec cisnienia nie mam :D. Poza tym jeszcze miesiac i przeprowadzamy sie do domu :D :D, chlopcy beda mieli swoje pokoje i my wreszczcie tez prywatna sypialnie z lozkiem 200 x 200 jakby komus zachcialo sie do nas w nocy przyjsc :)

@ mam dostac 23 lutego wiec za jakies 11 dni jak w suwaczku
my tez specjalnego parcia nie mamy
ja nawet bym wolala urodzic na wiosne
bo chlopaki obydwaj sa z pazdziernika i ja tez
a jak by sie teraz udalo to dzidzia wychodzi na listopad :-)
czyli wszyscy z konca roku :szok::-)

wiem jak fajnie miec domek
tez wlasnie niedawno kupilismy domek
super sprawa
chlopcy maja wielki pokoj dla siebie (razem)
my sypialnie a dzidzia tez bedzie miec swoj pokoj
no i na dole salon i kuchnia z jadalnia

aaa dido 21 dzieki za życzonka

Batko no wlasnie ja tez bym chciała na wiosne ale jakos nie mogłam wytrzymać ze starankami.

My w domku w sumie to jest pół bliżniaka mamy na dole, salon z jadalnią i pół-otwarta kuchnia ze spiżarką, wc z prysznicem (male), obook jeden pokój otwarty na korytarz (tam chcemy ala biuro) i jeden zamknięty, na pietrze sa trzy pokoje, tzn nasza sypialnia z garderobą i chłopcy osobne pokoje + łazienka duza z wanna i prysznicem. No i jeszcze stryszek. I co najwazniejsze piwnica w ktorej mam pralnie i duzo miejsca na nasze klamoty czytaj rowery narty i na dzieci osprzęt :D :D oprocz tego miejsce w piwnicy na przetworki. Dzialeczka taka sobie bo 650 metrow.. AA i jeszcze co tez dla mnie wielki plus, drewniany tarasik z wyjsciem z salonu. Juz nie moge doczekac sie picia kawki z ranca na nim :happy2:

Ja mam dostac @ 18/19 lutego zalezy czy ten cykl bedzie 28 czy 29 dniowy. Wiec jeszcze jakies 7 dni.

monico no to fajnie duzy domek masz tu w Anglii takie duze domki to tylko poza duzym miastem a my w Londynie kupilismy wiec duzych wymagan nie mielismy byle byly 4 pokoje i jadalnie z kuchnia no i podjazd i duzy ogrod.
Trzymam kciuki zeby ci sie udalo w tym miesiacu, razem bysmy rodzily w listopadzie.;-)

monico, cykle mam 28-29 dniowe,raczej regularne.:biggrin2:Na razie sama obserwuje.
Gdzies pod koniec lutego ide na monitoring-zobaczyc jak tam u mnie sprawa wyglada.Staranka zaczynam dopiero w kwietniu.:biggrin2:

Fajnie dziewczyny ,ze macie swoje domki.
My tez planujemy.Tylko ,ze bedziemy sami budowac od podstaw.Bo moj M chce domek z drewna.;-)

Ciekawa jestem czy zdarzyło się którejś z Was, iż lekarz powiedział, iż urodzi się dziewczynka, a na świat przyszedł chłopiec lub na odwrót?

u mnie w oby dwoch przypadkach powiedzieli na 99% chlopak i sie urodzili chlopcy wiec pomylki nie bylo, ale znam taki przypadek bo mojej kolezance na dwoch usg powiedzial gin ze chlopczyk a urodzila sie dziewczynka, strasznie byli zdziwieni, jej maz nawet troche zly bo byl nastawiony na chlopaka ale teraz swiata poza nia nie widza oczko w glowie.

reklama
ja osobiscie nie znam pomyłek w usg
Dido no wlasnie my kupilismy domek w konstrukcji drewnianej tzw kanadyjski, zobaczymy jak bedzie sie mieszkalo, wykonczenie wewnatrz tez rozbiny z drewna tzn schody, podłogi i drzwi, kuchnia z frontami drewnianymi i kominek :D

Do góry