reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka,monico-trzymam za was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

U mnie nic nowego-caly czas prowadze obserwacje:-)
Choc kwiecien tuz,tuz.

reklama
Beatko a kiedy masz dostać @, ja cos czuje ze w tym miesiacu nic, no ale jeszcze troce i nastepny cykle, a a przeciez dwoch chlopaczków cudowych juz mam wiec cisnienia nie mam :D. Poza tym jeszcze miesiac i przeprowadzamy sie do domu :D :D, chlopcy beda mieli swoje pokoje i my wreszczcie tez prywatna sypialnie z lozkiem 200 x 200 jakby komus zachcialo sie do nas w nocy przyjsc :)

@ mam dostac 23 lutego wiec za jakies 11 dni jak w suwaczku
my tez specjalnego parcia nie mamy
ja nawet bym wolala urodzic na wiosne
bo chlopaki obydwaj sa z pazdziernika i ja tez
a jak by sie teraz udalo to dzidzia wychodzi na listopad :-)
czyli wszyscy z konca roku :szok::-)

wiem jak fajnie miec domek
tez wlasnie niedawno kupilismy domek
super sprawa
chlopcy maja wielki pokoj dla siebie (razem)
my sypialnie a dzidzia tez bedzie miec swoj pokoj
no i na dole salon i kuchnia z jadalnia

aaa dido 21 dzieki za życzonka

Batko no wlasnie ja tez bym chciała na wiosne ale jakos nie mogłam wytrzymać ze starankami.

My w domku w sumie to jest pół bliżniaka mamy na dole, salon z jadalnią i pół-otwarta kuchnia ze spiżarką, wc z prysznicem (male), obook jeden pokój otwarty na korytarz (tam chcemy ala biuro) i jeden zamknięty, na pietrze sa trzy pokoje, tzn nasza sypialnia z garderobą i chłopcy osobne pokoje + łazienka duza z wanna i prysznicem. No i jeszcze stryszek. I co najwazniejsze piwnica w ktorej mam pralnie i duzo miejsca na nasze klamoty czytaj rowery narty i na dzieci osprzęt :D :D oprocz tego miejsce w piwnicy na przetworki. Dzialeczka taka sobie bo 650 metrow.. AA i jeszcze co tez dla mnie wielki plus, drewniany tarasik z wyjsciem z salonu. Juz nie moge doczekac sie picia kawki z ranca na nim :happy2:

Ja mam dostac @ 18/19 lutego zalezy czy ten cykl bedzie 28 czy 29 dniowy. Wiec jeszcze jakies 7 dni.

monico no to fajnie duzy domek masz tu w Anglii takie duze domki to tylko poza duzym miastem a my w Londynie kupilismy wiec duzych wymagan nie mielismy byle byly 4 pokoje i jadalnie z kuchnia no i podjazd i duzy ogrod.
Trzymam kciuki zeby ci sie udalo w tym miesiacu, razem bysmy rodzily w listopadzie.;-)

monico, cykle mam 28-29 dniowe,raczej regularne.:biggrin2:Na razie sama obserwuje.
Gdzies pod koniec lutego ide na monitoring-zobaczyc jak tam u mnie sprawa wyglada.Staranka zaczynam dopiero w kwietniu.:biggrin2:

Fajnie dziewczyny ,ze macie swoje domki.
My tez planujemy.Tylko ,ze bedziemy sami budowac od podstaw.Bo moj M chce domek z drewna.;-)

Ciekawa jestem czy zdarzyło się którejś z Was, iż lekarz powiedział, iż urodzi się dziewczynka, a na świat przyszedł chłopiec lub na odwrót?

u mnie w oby dwoch przypadkach powiedzieli na 99% chlopak i sie urodzili chlopcy wiec pomylki nie bylo, ale znam taki przypadek bo mojej kolezance na dwoch usg powiedzial gin ze chlopczyk a urodzila sie dziewczynka, strasznie byli zdziwieni, jej maz nawet troche zly bo byl nastawiony na chlopaka ale teraz swiata poza nia nie widza oczko w glowie.

reklama
ja osobiscie nie znam pomyłek w usg
Dido no wlasnie my kupilismy domek w konstrukcji drewnianej tzw kanadyjski, zobaczymy jak bedzie sie mieszkalo, wykonczenie wewnatrz tez rozbiny z drewna tzn schody, podłogi i drzwi, kuchnia z frontami drewnianymi i kominek :D

Do góry