reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
beata dzisiaj wieczorem (chyba) mam jajeczkowanie wiec za około 13 dni powinna przyjsc @, ale w tym miesiacu jakosc nie licze,myslalam że jajeczkowanie bedzie dzis rano, a tak odsunęłam sie od owu 4,5 dnia :(

podobnie jak u mnie bo moja owulacja powinna przyjsc jutro lub w poniedzialek
ale tez wydaje mi sie ze ten cykl jest stracony :-(
testy owul. niby sa pozytywne ale temp caly czas niska
jak by sie nam udalo w tym miesiacu to bedziemy razem rodzic w listopadzie :-)
trzymam kciuki za ciebie &&&&

no to trzymam tez za Ciebie Beatko, cuda się zdarzają i trzeba w nie wierzyć :) tyle się naczytałam o planowaniu że już mam dość,tylko tym żyję na tą chwilę i jest to trochę męczące. Ale to w końcu WIELKA decyzja Skąd Beata jesteś?

aa i podobno najwczesniej ciąże wykrywają testy owu, gdyż cały czas dają pozytywny wynik gdyż poziom LH nie spada, ale nie jestem pewna do konca. Pa

tak z tym testem owulacyjnym to prawda ale jak jest pozytywny az do @
jestem z Dabrowy Gorniczej kolo Sosnowca (zaglebie)
ale od 8 lat mieszkamy w Londynie i tu ur moich synkow i corcie (inaczej byc nie moze ;-)) tez bede tu rodzic
a co do planowania to ja tez tylko tym zyje moj M jest biedny bo juz nie wiem kiedy moze z wyskokiem a kidy nie :-) ale mimo tego wspiera mnie.

wlaśnie tak gdzies czytalam, ze jak jest pozytywny po owu az do @ to własnie jest ciaza. Ale nie bede popadac w paranoje, na wszystko przyjdzie czas :)

ja jutro mam monitoring
wiec dowiem sie czy wogole pecherzyk urosl
przytulanka sa caly czas ale owulacji napewno jeszcze nie bylo
sluz rozciagliwy ale nie przezroczysty, tempka niska, i szyjka tez nie calkiem miekka
a testy no coz one to wariuja :szok:
im to bardzo nie wierze :no:
bo raz sa pozytywne
a inny dzien np dzis kreska testowa min bledsza od kontrolnej :baffled:
i badz tu madry ..

Witam dziewczyny...
W koncu jestescie:-)
A juz myslalam,ze watek umiera;-)
Ja caly czas walcze z grypa:wściekła/y::-(.

Wiecie co z tymi testami cos jest nie tak.Ja na razie tylko testuje-ale u mnie tez wariuja.Juz nie wiem co myslec.:confused:
Beatka,monico....a wy bierzecie pod uwage tablice chinskie????????????

Witaj dido21!!!

patrze na nie z przymrozeniem oka ale z chlopcami mi sie sprawdzilo a teraz az do listopada wychodzi dziewczynka wiec mam luzik i caly rok do popisu

reklama
Dzisiaj dowiedzialam sie ze moja przyjaciolka bedzie miec coreczke.Wiem,ze tez planowala plec.I sie jej udalo:-)
Dziewczyny nam sie tez uda:tak:

Milego popoludnia.;-)

Do góry