reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej cioteczki
myslalam ze nikt tu juz nie zaglada..a wątek jednak zyje:)))))))

paula, royanko- ja takze mam sentyment do tego wątku!!!!! kiedyś tętnił zyciem:))))))))

Wszystkim starającym sie i planującym plec mamom- zycze powodzenia:)))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Beatka, miejmy nadzieje ze to chwilowe.:tak::biggrin2:
A Edyta,gdzies zniknela.Nic nie pisze-to nie podobne do niej.:-p

Hej

Dzisiaj w koncu przyszla do mnie @ po 41 dc normalnie :szok: nigdy tyle spoznienia nie mialam,ale w tym cyklu bedziemy sie starac i mam nadzieje zostac listopadowka :tak:

Pozdrawiam Was ;-)

witajcie
no my dalej czekamy bo @ ma byc 19.02 wiec mamy troszke czasu :D
beatko ja u Ciebie, pęcherzyk urósł ?? miałaś owu?

tak pecherzyk ladnie rosl
a co dalej bylo to sie dowiem dzis
bo wychodze zaraz na usg
ale wydaje mi sie ze owulka byla
wszystko opisze jak wroce
monico trzymam &&&& za to zeby @ nie przyszla

no i juz po wizycie u gina
na usg juz nie bylo pecherzyka czyli owulacja miala miejsce bo byl widoczny plyn
lekarz przepisal mi luteine
i mam ja zaczac brac od 25dc czy to nie za pozno?
dopwcipnie po 1x2dziennie
a za 14 dni testujemy

nie nie monico dzialamy a monitoring to dla pewnosci kiedy owulka jest a dzialania byly dwa dni przed owulka wiec sie zobaczy co z tego bedzie

reklama
no to czekamy :) :), ważne że owu było, a staranka jak dwa dni przed to napewno trafione
mnie coś piersi bolą, ale ja mam tak zawsze przed @ i to właśnie na okolo tydzien

Do góry