reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie wiem jak moja rodzina zareaguje.Moi rodzice pewnie by sie cieszyli z wnuczki-maja samych wnukow.:biggrin2:
A reszta rodziny niech sobie mysli co chce.
A moj maz jeszcze rok temu nie chcial slyszec o 3 dziecku.Ale z biegiem czasu cos sie zmienilo i sam od siebie zaproponowal.Bo dobrze wie jak bardzo jej pragne.:tak:
Beatka,musimy w to mocno wierzyc.Wiara naprawde czyni cuda.;-)

reklama
Hej dziewczynki wstawac, gdzie wy sie podziewacie,
ja dzis jakas zakatarzona wstalam z lekkim bolem glowy
zaraz ide po malego do przedszkola i jade do gina na usg
z wielka nadzieja ze jakis pecherzyk rosnie :tak:

Ja jestem.......a reszta gdzie??????????????:confused:
Dziewczyny,HALOOOOOOOOOOO

Czuje sie kiepsko,od dwoch dni leze i mecze sie z grypa.:angry:
Edyta,smutno tu bez ciebie.:-p
Jagienko,co tam u ciebie.Myslami jestem z toba.Mam nadzieje,ze wszystko jesz dobrze.

dido jestem :-p

A tak serio to maly jest chory a co za tym idzie marudzi strasznie,w nocy dosc ladnie spi ale ja za to kiepskawo,bo co maly sie poruszy to ja jestem juz na nogach...:sorry2:

ja juz po wizycie u gina
niestety pecherzyk jeszcze malutki :-(bo ma 10mm a jest 10dc
ale zas sluzowka macicy (endometrium) powiedzial ze jest piekna bo ma 10mm i sluz ladnie wychodzi z szyjki
wiec wszystko wskazuje na zblizajaca sie owulacje tylko nie ten pecherzyk.:wściekła/y:
Dziewczyny jak szybko u was pecherzyki rosna, i czy mialyscie podobna sytuacje

dyta,duzo zdrowka dla synka.
Beatka,powiem ci szczerze,ze nie wiem.Mialam kiedys monitoring ale dawno temu- i nie pamietam.Tez niedlugo ide do mojego lekarza-tak wiec wszystko przede mna.
Ale jak na razie musze sie wykurowac.Wiec chyba pojde dopiero w nastepnym cyklu.:tak:

sorki ale ja zmykam- biore polopirynke i pod pierzynke.:-D
Dobrej nocy!

Ale mnie tu daaawno nie było....a kiedyś tu było tak fajnie :) poznałam tu wiele fajnych dziewczyn :) i zaczynałam staranka a drugiego bejbika :) a teraz mój drugi maluch ma już ponad pół roku :)

Fajnie że wątek nadal żyje :) i pojawiły się nowe osoby :) trzymam kciuki za Was dziewczyny, za wasze staranka! &&&

Royaanka widzę że Ty nadal tu zaglądasz :)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :)

witajcie, jestem mamą dwóch synków i teraz planujemy trzecie dziecko,obserwowalam kilka miesiecy swoje cykle posiłkując się testami owu, w tym miesiacu sa poczatki staran , zakonczylismy 4 dni przed, wiadomo chcę córeczkę. U mnie mąż chciał trzecie dziecko i w sumie obojętnie mu co będzie, chociaz tez chciałby corcie, a ja czekam na moją ZUZIĘ

reklama
Do góry