reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie wiem jak moja rodzina zareaguje.Moi rodzice pewnie by sie cieszyli z wnuczki-maja samych wnukow.:biggrin2:
A reszta rodziny niech sobie mysli co chce.
A moj maz jeszcze rok temu nie chcial slyszec o 3 dziecku.Ale z biegiem czasu cos sie zmienilo i sam od siebie zaproponowal.Bo dobrze wie jak bardzo jej pragne.:tak:
Beatka,musimy w to mocno wierzyc.Wiara naprawde czyni cuda.;-)

reklama
Hej dziewczynki wstawac, gdzie wy sie podziewacie,
ja dzis jakas zakatarzona wstalam z lekkim bolem glowy
zaraz ide po malego do przedszkola i jade do gina na usg
z wielka nadzieja ze jakis pecherzyk rosnie :tak:

Ja jestem.......a reszta gdzie??????????????:confused:
Dziewczyny,HALOOOOOOOOOOO

Czuje sie kiepsko,od dwoch dni leze i mecze sie z grypa.:angry:
Edyta,smutno tu bez ciebie.:-p
Jagienko,co tam u ciebie.Myslami jestem z toba.Mam nadzieje,ze wszystko jesz dobrze.

dido jestem :-p

A tak serio to maly jest chory a co za tym idzie marudzi strasznie,w nocy dosc ladnie spi ale ja za to kiepskawo,bo co maly sie poruszy to ja jestem juz na nogach...:sorry2:

ja juz po wizycie u gina
niestety pecherzyk jeszcze malutki :-(bo ma 10mm a jest 10dc
ale zas sluzowka macicy (endometrium) powiedzial ze jest piekna bo ma 10mm i sluz ladnie wychodzi z szyjki
wiec wszystko wskazuje na zblizajaca sie owulacje tylko nie ten pecherzyk.:wściekła/y:
Dziewczyny jak szybko u was pecherzyki rosna, i czy mialyscie podobna sytuacje

dyta,duzo zdrowka dla synka.
Beatka,powiem ci szczerze,ze nie wiem.Mialam kiedys monitoring ale dawno temu- i nie pamietam.Tez niedlugo ide do mojego lekarza-tak wiec wszystko przede mna.
Ale jak na razie musze sie wykurowac.Wiec chyba pojde dopiero w nastepnym cyklu.:tak:

sorki ale ja zmykam- biore polopirynke i pod pierzynke.:-D
Dobrej nocy!

Ale mnie tu daaawno nie było....a kiedyś tu było tak fajnie :) poznałam tu wiele fajnych dziewczyn :) i zaczynałam staranka a drugiego bejbika :) a teraz mój drugi maluch ma już ponad pół roku :)

Fajnie że wątek nadal żyje :) i pojawiły się nowe osoby :) trzymam kciuki za Was dziewczyny, za wasze staranka! &&&

Royaanka widzę że Ty nadal tu zaglądasz :)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :)

witajcie, jestem mamą dwóch synków i teraz planujemy trzecie dziecko,obserwowalam kilka miesiecy swoje cykle posiłkując się testami owu, w tym miesiacu sa poczatki staran , zakonczylismy 4 dni przed, wiadomo chcę córeczkę. U mnie mąż chciał trzecie dziecko i w sumie obojętnie mu co będzie, chociaz tez chciałby corcie, a ja czekam na moją ZUZIĘ

reklama
Do góry