które mamusie chłopców starają się o córeczkę, cofnęłam się troszkę w tył ale mieszają mi się nicki opiszcie swoje starania> Nam jak w tym miesiacu nie wyjdzie to w nastepnym ide na monitoring, chociaż przy córce ciężko, bo przeciez trzeba zakonczyc min 3 dni przed owu, Patrzyłyście na kalendarz chiński??
reklama
Witam dziewczyny!!!
Edyta,
Wszystkiego najlepszego dla twojego synka.
Duzo,duzo zdrowka i samych radosci.
I siostrzyczki.
monico,witamy cie w naszych skromnych progach.;-)
Ja tez mam dwoch synkow.I wkrotce(gdzies w kwietniu)planuje corcie.Na razie obserwuje swoj organizm.
A propo kalendarza chinskiego-mam do niego dystans.Bo wedlug niego moi chlopcy powinni byc dziewczynkami.
Choc teraz przy planowaniu corci wykorzystuje wszystkie mozliwosci,by to byla wlasnie ona.Wiec, gdzies tam z przymruzeniem oka spogladam na niego.
Na pewno nie zaszkodzi.
Edyta,
Wszystkiego najlepszego dla twojego synka.
Duzo,duzo zdrowka i samych radosci.
I siostrzyczki.
monico,witamy cie w naszych skromnych progach.;-)
Ja tez mam dwoch synkow.I wkrotce(gdzies w kwietniu)planuje corcie.Na razie obserwuje swoj organizm.
A propo kalendarza chinskiego-mam do niego dystans.Bo wedlug niego moi chlopcy powinni byc dziewczynkami.
Choc teraz przy planowaniu corci wykorzystuje wszystkie mozliwosci,by to byla wlasnie ona.Wiec, gdzies tam z przymruzeniem oka spogladam na niego.
Na pewno nie zaszkodzi.
Paula25
szczęśliwa :)
dzień dobry
monico witaj :-) i powodzenia w starankach trzymam kciuki aby udało się córeczkę &&&
my się nie staramy, mamy 2 wspaniałych synków (nie planowałam płci) ale też mi się marzy jeszcze córeczka ;-) jednak mój mąż nie chce już mieć więcej dzieci...trudno mam wspaniałych synów i jestem bardzo szczęśliwa :-)
Royanna odpoczywaj to prawda ten wątek zawsze będzie napawał sentymentem :-)
Edyta wszystkiego najlepszego dla synka z okazji 1 roczku :-)
dido mamy synków o takich samych imionach :-)
dziewczynki jak tam staranka? która testuje? ;-)
miłego dnia
monico witaj :-) i powodzenia w starankach trzymam kciuki aby udało się córeczkę &&&
my się nie staramy, mamy 2 wspaniałych synków (nie planowałam płci) ale też mi się marzy jeszcze córeczka ;-) jednak mój mąż nie chce już mieć więcej dzieci...trudno mam wspaniałych synów i jestem bardzo szczęśliwa :-)
Royanna odpoczywaj to prawda ten wątek zawsze będzie napawał sentymentem :-)
Edyta wszystkiego najlepszego dla synka z okazji 1 roczku :-)
dido mamy synków o takich samych imionach :-)
dziewczynki jak tam staranka? która testuje? ;-)
miłego dnia
Ostatnia edycja:
Dzieki za przyjęcie
wiem, że ten kalendarz to jakis wymysł, ale kusi, u mnie z chlopcami sprawdzilo sie, trzeba patrzec na lata skonczone
W kwietniu powiadasz?? ja tez tak planowalam, ale bylam teraz na kontroli i poszlam za ciosem tak planuje ze moze w kwietniu mi sie uda
wiem, że ten kalendarz to jakis wymysł, ale kusi, u mnie z chlopcami sprawdzilo sie, trzeba patrzec na lata skonczone
W kwietniu powiadasz?? ja tez tak planowalam, ale bylam teraz na kontroli i poszlam za ciosem tak planuje ze moze w kwietniu mi sie uda
Paula25
monico a w jakim wieku są Twoi synkowie?
reklama
Paula25
monico między moimi tez jest 4,5 roku różnicy a jak sie dogadują Twoi chłopcy?
Podziel się: