reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

które mamusie chłopców starają się o córeczkę, cofnęłam się troszkę w tył ale mieszają mi się nicki :( :( opiszcie swoje starania> Nam jak w tym miesiacu nie wyjdzie to w nastepnym ide na monitoring, chociaż przy córce ciężko, bo przeciez trzeba zakonczyc min 3 dni przed owu, Patrzyłyście na kalendarz chiński??

reklama
Witam dziewczyny!!!

Edyta,
Wszystkiego najlepszego dla twojego synka.
Duzo,duzo zdrowka i samych radosci.
I siostrzyczki.
:tak::biggrin2:

monico,witamy cie w naszych skromnych progach.;-)
Ja tez mam dwoch synkow.I wkrotce(gdzies w kwietniu)planuje corcie.Na razie obserwuje swoj organizm.

A propo kalendarza chinskiego-mam do niego dystans.Bo wedlug niego moi chlopcy powinni byc dziewczynkami.
Choc teraz przy planowaniu corci wykorzystuje wszystkie mozliwosci,by to byla wlasnie ona.:tak:Wiec, gdzies tam z przymruzeniem oka spogladam na niego.
Na pewno nie zaszkodzi.:tak:

dzień dobry :)

monico witaj :-) i powodzenia w starankach :tak: trzymam kciuki aby udało się córeczkę &&&

my się nie staramy, mamy 2 wspaniałych synków (nie planowałam płci) ale też mi się marzy jeszcze córeczka ;-) jednak mój mąż nie chce już mieć więcej dzieci...trudno mam wspaniałych synów i jestem bardzo szczęśliwa :-)

Royanna odpoczywaj :tak: to prawda ten wątek zawsze będzie napawał sentymentem :-)

Edyta wszystkiego najlepszego dla synka z okazji 1 roczku :-)

dido mamy synków o takich samych imionach :-)

dziewczynki jak tam staranka? która testuje? ;-)

miłego dnia :happy2:

Ostatnia edycja:
Dzieki za przyjęcie
wiem, że ten kalendarz to jakis wymysł, ale kusi, u mnie z chlopcami sprawdzilo sie, trzeba patrzec na lata skonczone

W kwietniu powiadasz?? ja tez tak planowalam, ale bylam teraz na kontroli i poszlam za ciosem :D :D tak planuje ze moze w kwietniu mi sie uda

przy chłopcach nie planował płci, pierwszy to nie wiem, ale drugi na 200% z owulacji, jakoś nawet pasował mi drugi chłopiec jako towarzysz dla starszego ;)

reklama
Do góry