reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A u nas jest zimno wiatr malo glowy mi nie urwal jak odprowadzalam chlopakow do szkoly brrr nic tylko siedziec w domu

U nas tez swieci slonce,ale mimo to bardzo zimno.I niestety tez musimy siedziec w domku.:wściekła/y:
Ja to z utesknieniem wypatruje wiosne:-)

milego popoludnia...

Kurcze nie mam co robic,obejrzalam film,myslalm ze zachce mi sie zpac ale niestety dla mnie za wczesna pora na sen,poszperam cos w necie bo nie ma nikogo a sama do siebie nie bede pisac,mam pomysl poogladam sobie co maja ciekawego na e-bayu albo allegro
klaszcz.gif

Do jutra

Witajcie....
Nie mam dobrych wieści...byłam dzisiaj u lekarza i jestem zrozpaczona....
Krwiak się powiększa...i to znacznie....zaczyna zagrażać rozwijającej się dzidzi :sad:
Lekarz mówi że rokowania nie są dobre...mam brać duphaston,jak najwięcej leżeć i....modlić się...:sad: a jak zacznę krwawić-przygotować się na najgorsze :no2:
Nie mam sił,dzisiaj czuję się jak w jakimś koszmarze,nie umiem nawet o tym rozmawiać bo zaraz zaczynam płakać...
W poniedziałek mam zrobić wyniki,krew i mocz i pójść do niego w piątek...
Pomódlcie się dziewczyny za moje maleństwo...proszę....

Ostatnia edycja:
Staram się Royanko ale rozpacz bierze górę....może dlatego że lekarz pozbawił mnie nadzieji a ja widziałam dzisiaj że mój dzidzuś walczy...rośnie,serduszko bije a ono fika sobie wesoło....nie ma świadomości że obok rośnie coś co mu zagraża...jeśli krwiak się powiększy jeszcze bardziej-łożysko się odklei i....aż nie mogę o tym pisać....i...moje maleństwo umrze....dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe?????
Nie poddam się...ale nie wiem czy starczy mi sił...:-(

Jagienko to straszne co piszesz,ja jednak wierze ze ze krwiak sie wchlonie i dzidzia bedzie sobie fikac bez opamietania.
Tylko tak jak powiedzial lekarz bierz lekarstwa i wypoczywaj...

Witajcie
bardzo dawno tu nie zagladalam
ostatnio was podczytuje
my dalej staramy sie o ksiezniczke
mierze temp. obserwacja sluzu, testy, i monitoring
w srode ide do gina sparwdzic czy urusl juz jakis pecherzyk

Jagienko bardzo przykro mi z tego co cie spotkalo, trzeba miec nadziej ze wszystko sie ulozy, i byc dobrej mysli

edyta01 widze ze ty tez z uk, fajna masz gromadke trzech lobuzow :-) napewno masz wesolo w domu. Robilas jakies podchody na dziewczynke przy drugim lub przy trzecim synku?

reklama
Czesc Beatka Natanek mial byc dziewczynka :-D

A teraz tez staralismy sie o dziewczynke ale jeszcze nie wiem czy sie udalo zaciazyc,za 3 dni i sie dowiem ;-)

Do góry