reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dido witaj,mam nadzieje ze zostaniesz z nami,i pisz duzo:-)

Royanna i jak kupilas czopki dla Alanka...?

Fajnie ze watek sie rozrasta i niech tak zostanie:tak:

Tak wychodzi mi z tablic chinskich.Nie wiem czy sie wogóle nimi sugerowac???????????? Ale nie zaszkodzi spróbowac .Do tego dieta bogata w wapn i magnez,ktora juz stosuje,odpowiedni moment.Mam wielka nadzieje.:-)Moi chlopaki chcieli by braciszka.Ale my z mezem pragniemy córci.

Tak wychodzi mi z tablic chinskich.Nie wiem czy sie wogóle nimi sugerowac???????????? Ale nie zaszkodzi spróbowac .Do tego dieta bogata w wapn i magnez,ktora juz stosuje,odpowiedni moment.Mam wielka nadzieje.:-)Moi chlopaki chcieli by braciszka.Ale my z mezem pragniemy córci.

Ja ta tablica chinska sie nie sugeruje bo wedlug niej powinnam miec corke a mam synka:-p

A zeby miec coreczke trzeba sie przytulac na 2,3 dni przed owulacja,pytalam sie lekarza a te diete na dziewczynke powiedzial ze to mity i tak naprawde nie ma to wplywu na plec:szok:

Tak szczerze-to tez uwazam ze wiecej jest mitów niz faktów.Przeciez jakby to wszystko bylo prawda,kazdy by mial to co chce.Ale my mimo wszystko bedziemy starac sie gdzies kolo kwietnia.Obydwoje z mezem mamy urodziny w styczniu i chcemy zrobic sobie najpiekniejszy prezent.A poza tym,mielismy niedawno przeprowadzke,maz dostal nowa prace-i mamy troche zamieszania w domku.Uciekam robic kolacje,bo moi mezczyzni zglodnieli.:biggrin2:

:tak::-);-) SDC11863.jpgSDC11709.jpgSDC11660.jpgSDC11413.jpgSDC10959.jpgSDC10768.jpg

Sorki Edytko nie wiem czemu napisałam Ewusia dziś jestem taka śpiąca że nie myślę :)
Ty masz jeszcze maleństwo to najmłodsze :-)no u mnie ma już 4 lata
Ja też tymi tablicami chińskimi się nie sugeruje bo też mi się nie zgadza

Joanna@ tobie tez udało się zaplanować córeczkę ?

Kiki
no miałaś większą różnicę po między córeczką a wiesz no i byłaś starsza o de mnie może wiek ma jakieś znaczenie ?

Na razie kończę przed owu 5 dn i boję sie przybliżać

reklama
Do góry