reklama
Tak wychodzi mi z tablic chinskich.Nie wiem czy sie wogóle nimi sugerowac???????????? Ale nie zaszkodzi spróbowac .Do tego dieta bogata w wapn i magnez,ktora juz stosuje,odpowiedni moment.Mam wielka nadzieje.:-)Moi chlopaki chcieli by braciszka.Ale my z mezem pragniemy córci.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Tak wychodzi mi z tablic chinskich.Nie wiem czy sie wogóle nimi sugerowac???????????? Ale nie zaszkodzi spróbowac .Do tego dieta bogata w wapn i magnez,ktora juz stosuje,odpowiedni moment.Mam wielka nadzieje.:-)Moi chlopaki chcieli by braciszka.Ale my z mezem pragniemy córci.
Ja ta tablica chinska sie nie sugeruje bo wedlug niej powinnam miec corke a mam synka
A zeby miec coreczke trzeba sie przytulac na 2,3 dni przed owulacja,pytalam sie lekarza a te diete na dziewczynke powiedzial ze to mity i tak naprawde nie ma to wplywu na plec
Tak szczerze-to tez uwazam ze wiecej jest mitów niz faktów.Przeciez jakby to wszystko bylo prawda,kazdy by mial to co chce.Ale my mimo wszystko bedziemy starac sie gdzies kolo kwietnia.Obydwoje z mezem mamy urodziny w styczniu i chcemy zrobic sobie najpiekniejszy prezent.A poza tym,mielismy niedawno przeprowadzke,maz dostal nowa prace-i mamy troche zamieszania w domku.Uciekam robic kolacje,bo moi mezczyzni zglodnieli.
kiki750321
Fanka BB :)
joanna dzieki..wiesz jak bym chcial miec te 18 a tu lada moment skoncze 36..
kiki750321
a tu moja rodzinka..
kiki750321
Sorki Edytko nie wiem czemu napisałam Ewusia dziś jestem taka śpiąca że nie myślę
Ty masz jeszcze maleństwo to najmłodsze :-)no u mnie ma już 4 lata
Ja też tymi tablicami chińskimi się nie sugeruje bo też mi się nie zgadza
Joanna@ tobie tez udało się zaplanować córeczkę ?
Kiki no miałaś większą różnicę po między córeczką a wiesz no i byłaś starsza o de mnie może wiek ma jakieś znaczenie ?
Na razie kończę przed owu 5 dn i boję sie przybliżać
Ty masz jeszcze maleństwo to najmłodsze :-)no u mnie ma już 4 lata
Ja też tymi tablicami chińskimi się nie sugeruje bo też mi się nie zgadza
Joanna@ tobie tez udało się zaplanować córeczkę ?
Kiki no miałaś większą różnicę po między córeczką a wiesz no i byłaś starsza o de mnie może wiek ma jakieś znaczenie ?
Na razie kończę przed owu 5 dn i boję sie przybliżać
reklama
Podziel się: