reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maarii kazdemu moze sie zdarzyc pomylka;-)

Kiki jaka fajna z Was rodzinka,jak widze Twoja ksiezniczke to az mi sie zachciewa miec taka sliczna laleczke:tak: a te sukieneczki i kucyczki miodzio...

Royanna gratuluje samodzielnych kroczkow Alankowi ;-)
Czesto bywaj gosciem bo tu coraz weselej sie zaczyna robic...

No dziewczynki gdzie jestescie?wychodzic z krzaczorow:-D

Po odstawieniu pigulek tak jak u ciebie to w ogole nie wiadomo kiedy beda dni plodne.Musisz poczekac na normalny cykl albo chociaz na jedną normalna miesiaczke i od tamtej pory obserwowac i moze testy owu kupic.Tak jak pisala Pola moze byc cykl bez owulacji a moze byc tez podwojna owulacja na poczatku i pod koniec cyklu.Tak wiec do planowania plci to musisz troche odczekac bo cykle musza byc bardzo regularne do takiego planowania.Tak czy inaczej zycze udanej ciazy i wymarzonego maluszka.

Witam! dziewczyny mama pytanie.Jestem mamo 2 letniej córeczki Kasi i chcemy zaplanować drugie dziecko ,chcielibyśmy chłopca ,własnie kupiłam dziś testy owulacyjne ale nie wiem jaka jest zasada żeby wyszło?

reklama
ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Do góry