reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maarii kazdemu moze sie zdarzyc pomylka;-)

Kiki jaka fajna z Was rodzinka,jak widze Twoja ksiezniczke to az mi sie zachciewa miec taka sliczna laleczke:tak: a te sukieneczki i kucyczki miodzio...

Royanna gratuluje samodzielnych kroczkow Alankowi ;-)
Czesto bywaj gosciem bo tu coraz weselej sie zaczyna robic...

No dziewczynki gdzie jestescie?wychodzic z krzaczorow:-D

Po odstawieniu pigulek tak jak u ciebie to w ogole nie wiadomo kiedy beda dni plodne.Musisz poczekac na normalny cykl albo chociaz na jedną normalna miesiaczke i od tamtej pory obserwowac i moze testy owu kupic.Tak jak pisala Pola moze byc cykl bez owulacji a moze byc tez podwojna owulacja na poczatku i pod koniec cyklu.Tak wiec do planowania plci to musisz troche odczekac bo cykle musza byc bardzo regularne do takiego planowania.Tak czy inaczej zycze udanej ciazy i wymarzonego maluszka.

Witam! dziewczyny mama pytanie.Jestem mamo 2 letniej córeczki Kasi i chcemy zaplanować drugie dziecko ,chcielibyśmy chłopca ,własnie kupiłam dziś testy owulacyjne ale nie wiem jaka jest zasada żeby wyszło?

reklama
ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Do góry