reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Dziewczyny! Też bym się dolączyła jeśli można:)
Mam już syneczka-Mateuszka - w marcu bedzie mial 2 latka, teraz czekamy na wiadomość czy Mati będzie miał siostrzyczkę:) Wlaśnie siostrzyczkę bo bardzo się postaraliśmy zeby to byla właśnie dziewczynka:)

reklama
Ewusia moi chłopcy mają 9,7, 4 lata w tym roku komunista jest najstarszy prawde powiedziawszy na razie to tak za bardzo się nie przykładam bo za duzo na głowie przed ta komunią mam sie zamiar przyłożyć i zacząć od maja na luzie
Nasza najmłodsza pociecha to jest z 3 dni przed owu a reszta to na pewno albo w trakcie albo jeden dzień przed owulacją

Kiki jaki miałaś odstęp między najmłodszym synkiem a córeczką mówią im większy odstęp tym łatwiej zmienić płeć a i kobieta tez starsza jest no ja mam 29 lat boję się rodzic po 30
Witaj Moniko z Wrocławia to czekamy na dobre wieści a jak się starałaś w owu czy kilka dni przed

Witam Visine,
według mnie trudno będzie zajść tak szybko w ciąże po odstawieniu tabletek. Najlepiej poczekać ok 3 miesiące, bo może się pojawić np. ciaża bliźniacza, albo wogóle mogą być bezowulacyjne cykle. Co do zaplanowania płci, szczególnie dziewczynki to lepiej trochę poczekać i dłużej próbować. Warto robić testy owulacyjne itd. Jeśli koniecznie teraz chcesz być w ciaży to kup te testy i zobacz czy wogóle będziesz mieć owulację w tym miesiącu. Ale jeśli czytałaś to i inne fora dotyczące planowania płci to wiesz, że najczęściej jeśli już testy ookazują skok LH i dojdzie do stosunku to częściej jest to strzał na chłopczyka. Powodzenia.

Monika witaj w naszych skromnych progach;-)O to znaczy ze juz zaciazylas?w ktorym tyg jestes?Gratuluje:-)

Maarii ja nie Ewusia ja Edyta;-)
To mamy dzieci w podobnym wieku,tylko miedzy najmlodszymi jest spora roznica...

czesc dziewczyny ! jestem tu nowa. Mam nadzieje ,ze moge do was dolączyc.Jestem mama dwóch chlopaków-blizniaków.Maja 6 lat.:-) Bardzo chcialabym miec jeszcze córeczke.Mam nadzieje.ze moje marzenie sie spelni.Plany sa,wiec trzeba sie tylko postarac ,zeby to byla ona.Ksiazke Karola Wójcika przeczytalam-polecam. Pozdrawiam Was cieplo i uciekam-chlopaki chca isc na spacerek.:-)

Kiki jaki miałaś odstęp między najmłodszym synkiem a córeczką mówią im większy odstęp tym łatwiej zmienić płeć a i kobieta tez starsza jest no ja mam 29 lat boję się rodzic po 30
Witaj Moniko z Wrocławia to czekamy na dobre wieści a jak się starałaś w owu czy kilka dni przed

mialam 5 lat roznicy po ercanku i rodzac derye mialam skonczone 34 lata..

Cześć Dziewczyny! Też bym się dolączyła jeśli można:)
Mam już syneczka-Mateuszka - w marcu bedzie mial 2 latka, teraz czekamy na wiadomość czy Mati będzie miał siostrzyczkę:) Wlaśnie siostrzyczkę bo bardzo się postaraliśmy zeby to byla właśnie dziewczynka:)

witamy..zycze dziewczynki z calego serduszka..kiedy masz usg..bedziemy czekac i niecierpliwic sie razem z toba..

czesc dziewczyny ! jestem tu nowa. Mam nadzieje ,ze moge do was dolączyc.Jestem mama dwóch chlopaków-blizniaków.Maja 6 lat.:-) Bardzo chcialabym miec jeszcze córeczke.Mam nadzieje.ze moje marzenie sie spelni.Plany sa,wiec trzeba sie tylko postarac ,zeby to byla ona.Ksiazke Karola Wójcika przeczytalam-polecam. Pozdrawiam Was cieplo i uciekam-chlopaki chca isc na spacerek.:-)

witamy..fajnie ze dolaczylas..kiedy rozpoczynasz starania o lalunie..???????????

reklama
Do góry