reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Dziewczyny! Też bym się dolączyła jeśli można:)
Mam już syneczka-Mateuszka - w marcu bedzie mial 2 latka, teraz czekamy na wiadomość czy Mati będzie miał siostrzyczkę:) Wlaśnie siostrzyczkę bo bardzo się postaraliśmy zeby to byla właśnie dziewczynka:)

reklama
Ewusia moi chłopcy mają 9,7, 4 lata w tym roku komunista jest najstarszy prawde powiedziawszy na razie to tak za bardzo się nie przykładam bo za duzo na głowie przed ta komunią mam sie zamiar przyłożyć i zacząć od maja na luzie
Nasza najmłodsza pociecha to jest z 3 dni przed owu a reszta to na pewno albo w trakcie albo jeden dzień przed owulacją

Kiki jaki miałaś odstęp między najmłodszym synkiem a córeczką mówią im większy odstęp tym łatwiej zmienić płeć a i kobieta tez starsza jest no ja mam 29 lat boję się rodzic po 30
Witaj Moniko z Wrocławia to czekamy na dobre wieści a jak się starałaś w owu czy kilka dni przed

Witam Visine,
według mnie trudno będzie zajść tak szybko w ciąże po odstawieniu tabletek. Najlepiej poczekać ok 3 miesiące, bo może się pojawić np. ciaża bliźniacza, albo wogóle mogą być bezowulacyjne cykle. Co do zaplanowania płci, szczególnie dziewczynki to lepiej trochę poczekać i dłużej próbować. Warto robić testy owulacyjne itd. Jeśli koniecznie teraz chcesz być w ciaży to kup te testy i zobacz czy wogóle będziesz mieć owulację w tym miesiącu. Ale jeśli czytałaś to i inne fora dotyczące planowania płci to wiesz, że najczęściej jeśli już testy ookazują skok LH i dojdzie do stosunku to częściej jest to strzał na chłopczyka. Powodzenia.

Monika witaj w naszych skromnych progach;-)O to znaczy ze juz zaciazylas?w ktorym tyg jestes?Gratuluje:-)

Maarii ja nie Ewusia ja Edyta;-)
To mamy dzieci w podobnym wieku,tylko miedzy najmlodszymi jest spora roznica...

czesc dziewczyny ! jestem tu nowa. Mam nadzieje ,ze moge do was dolączyc.Jestem mama dwóch chlopaków-blizniaków.Maja 6 lat.:-) Bardzo chcialabym miec jeszcze córeczke.Mam nadzieje.ze moje marzenie sie spelni.Plany sa,wiec trzeba sie tylko postarac ,zeby to byla ona.Ksiazke Karola Wójcika przeczytalam-polecam. Pozdrawiam Was cieplo i uciekam-chlopaki chca isc na spacerek.:-)

Kiki jaki miałaś odstęp między najmłodszym synkiem a córeczką mówią im większy odstęp tym łatwiej zmienić płeć a i kobieta tez starsza jest no ja mam 29 lat boję się rodzic po 30
Witaj Moniko z Wrocławia to czekamy na dobre wieści a jak się starałaś w owu czy kilka dni przed

mialam 5 lat roznicy po ercanku i rodzac derye mialam skonczone 34 lata..

Cześć Dziewczyny! Też bym się dolączyła jeśli można:)
Mam już syneczka-Mateuszka - w marcu bedzie mial 2 latka, teraz czekamy na wiadomość czy Mati będzie miał siostrzyczkę:) Wlaśnie siostrzyczkę bo bardzo się postaraliśmy zeby to byla właśnie dziewczynka:)

witamy..zycze dziewczynki z calego serduszka..kiedy masz usg..bedziemy czekac i niecierpliwic sie razem z toba..

czesc dziewczyny ! jestem tu nowa. Mam nadzieje ,ze moge do was dolączyc.Jestem mama dwóch chlopaków-blizniaków.Maja 6 lat.:-) Bardzo chcialabym miec jeszcze córeczke.Mam nadzieje.ze moje marzenie sie spelni.Plany sa,wiec trzeba sie tylko postarac ,zeby to byla ona.Ksiazke Karola Wójcika przeczytalam-polecam. Pozdrawiam Was cieplo i uciekam-chlopaki chca isc na spacerek.:-)

witamy..fajnie ze dolaczylas..kiedy rozpoczynasz starania o lalunie..???????????

reklama
Do góry