reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dido witaj,mam nadzieje ze zostaniesz z nami,i pisz duzo:-)

Royanna i jak kupilas czopki dla Alanka...?

Fajnie ze watek sie rozrasta i niech tak zostanie:tak:

Tak wychodzi mi z tablic chinskich.Nie wiem czy sie wogóle nimi sugerowac???????????? Ale nie zaszkodzi spróbowac .Do tego dieta bogata w wapn i magnez,ktora juz stosuje,odpowiedni moment.Mam wielka nadzieje.:-)Moi chlopaki chcieli by braciszka.Ale my z mezem pragniemy córci.

Tak wychodzi mi z tablic chinskich.Nie wiem czy sie wogóle nimi sugerowac???????????? Ale nie zaszkodzi spróbowac .Do tego dieta bogata w wapn i magnez,ktora juz stosuje,odpowiedni moment.Mam wielka nadzieje.:-)Moi chlopaki chcieli by braciszka.Ale my z mezem pragniemy córci.

Ja ta tablica chinska sie nie sugeruje bo wedlug niej powinnam miec corke a mam synka:-p

A zeby miec coreczke trzeba sie przytulac na 2,3 dni przed owulacja,pytalam sie lekarza a te diete na dziewczynke powiedzial ze to mity i tak naprawde nie ma to wplywu na plec:szok:

Tak szczerze-to tez uwazam ze wiecej jest mitów niz faktów.Przeciez jakby to wszystko bylo prawda,kazdy by mial to co chce.Ale my mimo wszystko bedziemy starac sie gdzies kolo kwietnia.Obydwoje z mezem mamy urodziny w styczniu i chcemy zrobic sobie najpiekniejszy prezent.A poza tym,mielismy niedawno przeprowadzke,maz dostal nowa prace-i mamy troche zamieszania w domku.Uciekam robic kolacje,bo moi mezczyzni zglodnieli.:biggrin2:

:tak::-);-) SDC11863.jpgSDC11709.jpgSDC11660.jpgSDC11413.jpgSDC10959.jpgSDC10768.jpg

Sorki Edytko nie wiem czemu napisałam Ewusia dziś jestem taka śpiąca że nie myślę :)
Ty masz jeszcze maleństwo to najmłodsze :-)no u mnie ma już 4 lata
Ja też tymi tablicami chińskimi się nie sugeruje bo też mi się nie zgadza

Joanna@ tobie tez udało się zaplanować córeczkę ?

Kiki
no miałaś większą różnicę po między córeczką a wiesz no i byłaś starsza o de mnie może wiek ma jakieś znaczenie ?

Na razie kończę przed owu 5 dn i boję sie przybliżać

reklama
Do góry