reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

i tu nastepny problem u nas w tej dziurze jest jedna kardiolog byłam u niej nie raz
ale ona aby szybciej i 100zł. chodziłam do niej to na kazdej wizycie mi leki zmieniała
więc nie wiem czy warto .a miasto dalej owszem sa kardiolodzy ale nie znam ich
i tez nie wiem do kogo pojechac żeby znowu na jakiegos wariata nie trafić bo
byłam przd ciążą to zakazał mi zajśc najpierw kazał ablacje zrobic.
chyba nie mam szczęscia do lekarzy.

Paulko u nas nie ma innego szpitala.

Tusiu powiem Ci tak. Moj lekarz na samym początku jak porobił badania powiedzial absolutnie nie zachodzic w ciąze dopóki się nie unormuje serce bo powiedział wprost "Umrze Pani na sali porodowej" i ja czekałam rok i się przez ten czas leczyłam. Potem staralismy się 2 lata , podczas tych dwóch lat tak sobie podleczyłam serducho, ze mam to wypadanie zastawki, ale jest mozliwe odstawienie leków bez większych konsekwencji - na szczęście.
Radziłabym jednak poszukac jakoegoś lekarza - poczytaj na znanym lekarzu opinie. A z jakiego woj. jestes? moze gdzies z moich okolic??Mimo, z enie jest to wada bardzo groźna niestety moze przyniesc konsekwencje nieleczenia a nie ma co ustalać z ginekologami leków na serce bo oni się na tym w ogóle nie znają.

Paula ja mam taką cichą nadzieje,z e przynajmniej do 30 lipca wytrzymam w dwupaku:)
U nas sierpniówka ma dzisiaj CC z bliżniakami - 30 tydzień :(

reklama
Witam się z wami..

Żar i duchota dziś.... masakra!!! Zaraz pójdę Czarkowi napąpować basen i nalać wody..

Masz dość poważne problemy z serduszkiem. Ja jak byłam w ciąży to nie chodziłam do innych lekarzy, ale jak urodziłam Czarka poszłam do laryngologa i kobieta się przeżegnała... bo mam inaczej zbudowane kanały w uszach.. czy coś takiego!! I od porodu i parcia mogłabym ogłuchnąć... i dobrze że miałam cc. więc podejżewam że następne też będę mieć cc chociażby zteo względu że z wiekiem głuchnę..l zbadajcie się dziewczynki... Tusiu poszukaj innego lekarza, ja też mam jeden szpital w mieście a rodziłam 60 km od domu. Bo do tych sadystów nie pójdę już nigdy!!!

DZIEŃ DOBRY:-)

O mamooo jaka duchota:baffled:

Na początek kochane ciężaróweczki uważajcie na siebie prosze!!!!!!

BERSHKA oj jak się ciesze super wieści!oby się udało po wakacjach porzegnać JP:-)

Ostatnio duuużo byliśmy na dworzu była u mnie koleżanka tak więc miło spędziło się czas a potem miałam na nowo wgrywane Windowsa i musze wszystko na nowo wgrywac:baffled:

Alanek śpi mi całą noc z czego ja happy na maksa:-)
Dominiś słówka super łapie dogadać się idzie z nim już słownie:-)

No to tak po krótce co u nas:-p

Witajcie :-)

Motylek, Kaja witam :) ja nie planowałam w zasadzie konkretnej płci, może pierwsze dwa cykle starałam się na dziewuszkę, ale potem już po prostu chcieliśmy bobo :) i mamy naszego kochanego Syneczka ! :) właśnie bawi się na kocyku na podłodze :-)

Bershka wspaniałe wieści o Kubusiu! Ja myślę że mamusi kuchnia tak dobrze mu służy i wszystkie problemy odchodzą w niepamięć :) i bardzo dobrze!

Gosiu ja właśnie siedzę z Sebkiem w bloku :-) ale lepsze to niż na takim skwarze między blokami chodzić :tak:

Tusiu, Pajkaa współczuję problemów z serduszkiem..

Paula, Sylwia, Czarodziejka, Patrysiu pozdrawiam serdecznie!

A mi dzisiaj Sebek pogryzł tak sutka tymi swoimi czterema zębami, że aż zawyłam z bólu! I krew poleciała..:baffled: Dziewczyny do którego miesiąca Wy karmiłyscie dzieci piersią? (Jesli w ogóle) Pytam bo chyba mam już coraz mniej pokarmu...wyeliminowałam trzy karmienia cyckiem - jedno na rzecz kaszki, jedno- zupki, i jedno wieczorne i chyba mi cycki zaczynają strajkować w pozostałe pory karmienia..:confused:

Aha i najlepsze - kilka dni temu mój M zaproponował, że może w przyszłym roku zaczniemy starania o kolejne bobo:szok: :-D Tak żeby w 2012 się urodziło :)

PYSZCZKU sama sie zastanawiam jak to będzie z tym mleczkiem bo Dominisia karmiłam do 5 miesiąca gdzie nie potrzebował nic jak tylko cycusia a teraz mam zamiar do roczku i mam nadzieje ze nie zmniejszy mi się za dużo tego pokarmu bo np.w nocy Alanek mi śpi i jednym słowem mleczko moze zastrajkowac:baffled:aaa i boje się karmienia gdzie będziemy już mieli ząbki:baffled:również pozdrawiam:-)

EDIT:I powodzenia w starankach:)ale fajnie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki :) :happy2:
My dzisiaj od 11 do 19 na dworze nawet posiłki na dworze jedliśmy a Kacper jeszcze został i gra z dziadkiem w piłkę :-) Kacper pół dnia w basenie spędził a ja tylko cienia szukałam a i tak się trochę opaliłam :tak:

Tusia ja jednak na Twoim miejscu poszłabym do jakiegoś innego kardiologa, popytaj znajomych może Ci kogoś polecą!

Patrysiu fajnie że Dominiś już coraz więcej mówi :-)

Pyszczku
również pozdrawiam :-) ja karmiłam Kacperka do pół roku bo miałam mało pokarmu i musiałam go dokarmiać a jak Kacper dostał pierwszego kataru jak miał pół roku to sam zrezygnował z cyca, ciężko mu było ssać.... nie doświadczyłam pogryzienia cyców....współczuje! :/ Ale super że za rok zaczynacie staranka! będziemy Wam kibicować :tak:

Royanna a Ty wróciłaś już???? odezwij się co tam u Was?

Dobrej nocy....do jutra!

DZIEŃ DOBRY:-)
No dzisiaj już chłodniej i hmm mam nadzieje że na jutro pogoda się nie popsuje bo mamy zamiar jechać do kumpeli i potem do mamy:dry:

PAULA hehe bidulko sama wczoraj wieczorkiem i rano popisałaś;-)no tak weekendzik to i mniej pisania na BB;-)ps.dzieci mają tyyyle energi i nie ważne czy zimno czy ciepło:eek:ja w takie pogody najlepiej dupsko na krzesełko i w cień a jak widać Kacperek na całego:-DDominiś też i takim sposobem poopalał mi się troszku:-p

reklama
Do góry