P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Dzisiaj kochane poczytam coście naskrobały a jutro popisze
Buziolki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super ze juz masz wsioooo teraz pozostanie tylko czekac na godzine ZERO ;-).. Co do termometra to Ci powiem ze ja mam 2 oba elektroniczne.. nowszy firmy z Microlife i wiem ze sie mi taki przy chlopcach sprawdzil wiec nie bede kupowalaPowiem Ci, ze do kupienia został mi termometr dla małego (jaki kupić dziewczyny?? ) i rzeczy do pielęgnacji pępka i dla mnie biusrtonosz do karmnienia i mam juz wsio kupione
dzisiaj składamy mebelki i w następnym tyg przyjeżdza wózek
ze względu na to, z emaly moze sie urodzic wczesniej jestem juz spakowana do szpitala.
WITAM:-)
napisze wam jestem po wizycie a raczej jakims horrorze
jechałam tak w ten upał w nadzieji,ze mi cos pomoze a co mnie spotkało to szok.
ginek zbadał mnie tak boleśnie az krżyknełam,mówił ze to dotyka kiszki stolcowej.
teraz siedze cała w strachu zeby chociarz jakiegos plamienia nie było przez to.
długo robił usg ale płci i tak powiedział ze nie wie.no i niby z @ mam termin na 06.11
a z usg tak wybadał ze na 24.10 to nie zawiele sie rózni ale mówił ze to sie wyrówna i niby jest ok.
szukał w książkach co by mi tu wypisac w końcu stwierdził,że nic nie znajdzie i przepisał mi hydroksyzyne i magnez.
wzioł 80zł.i tyle całą drogę przepłakałam jadąc do domu ze strachu.teraz pokówa mnie ten brzuch ale jakos tak po
lewej stronie nad pępkiem to wysoko juz sama nie wiem leże i płacze.
jeszcze z M sie pokłóciłam bo nakrzyczał na mnie,ze nie trzymałam sie swojej ginki tylko jakiegos konowała
znalazłam i to samo mi powiedział.ach mam juz dośc.
Tusia, Pajkaa przykro mi że macie problemy z sercem i pewnie przy takich upałach nie jest Wam łatwo :/
Sylwia dobrze że dzidzia szaleje hehe później będzie nam tego brakowało
Pajkaa Ty już torbę spakowałaś a ja jeszcze nic nie mam przyszykowane
Tusia na pewno wszystko będzie ok, nic się nie martw! ale po co poszłaś do tego gina!!!
Agniechak fajnie że Piotruś może sie wybiegać u dziadków a Wy korzystacie ze świeżego powietrza :-)
Joanna jak po wizycie na USG? wszystko dobrze?
Okruszynko pozdrawiam :-) dobrze że synek już zdrowy a malutka może jednak nie załapie...u mojej koleżanki tak było że straszy miał ospe a młodszy nie złapał!
Czarodziejko jakoś znosimy upały...musimy dobrze że mogę usiąść sobie na podwórku w cieniu pod lipką i książkę poczytać
Podsumowując, tak jak pisałam wcześniej, ja jestem przeciwniczką spirali!!!
Buziaczki dla Was dziewczynki i życzę spokojnej nocy
Paulko poszłam bo moja wydawało mi sie,ze moja ginka zbagatelizowała problem.
powiedziała,ze w najgorszym razie mam łyknąć ta tabletke od serca na których
jest napisane,ze nie mozna i należą do leków z kategori D.
myslałam,że da mi cos letszego,wiem,że moja znajoma miała takie problemy i dostała
tabletki ktore zatrzymywały te częstoskurcze ale ona nie jest odemnie.
ja zawiodłam sie na ostatnim lekarzu jaki pracuje tu w szpitalu teraz to juz całkiem
strach tam iśc bo ta moja ginka nie pracuje w szpitalu.
witam się słonecznie
Tusioa ja po ostatniej wizycie u nieswojej ginki krwawiłam żywą krwią przez 1,5 dnia i NIGDY juz nie pojde do innej lekarki niż moja. To była dla mnie okropna lekcja. Trzymam kciuki, zeby wsio było dobrze.
no i ja tez bede teraz miała nauczkę i grzecznie bede słuchac swojej ginki.
Tusia a dlaczego nie idziesz do kardiologa?? Przecież on najlepiej bedzie wiedział co i jak a przed porodem powinnas miec konsultacje kardiologiczną i być przebadana w trakcie ciąży i pod koniec ciąży.