reklama
kiki750321
Fanka BB :)
witam sie poniedzialkowo
tusia wszystkiego naj naj naj
moje skarby:-)
tusia wszystkiego naj naj naj
moje skarby:-)
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
patrysia*
Gość
DZIEN DOBRY:-)
TUSIA PAULA giganciki wam rosną:-)
TUSIA PAULA giganciki wam rosną:-)
laseczka rośnie rożnie:-)ta ceraaaa zazdraszczamśliczna jest a chłopaki udały się nie ma co;-)moje skarby:-)
K
Kinga85
Gość
Tusia wszystkiego co najlepsze dla Syneczka!!!
Czarodziejka
Fanka BB :)
Tusia wszystkiego naj naj naj Kochana
Kiki- córcia urocza i jak urosła....
wklejam mojego Syncia
wklejam mojego Syncia
P
patrysia*
Gość
jaki fajniuchny:-)słodziak:-)Tusia wszystkiego naj naj naj Kochana
wklejam mojego Syncia
TUSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ABY CIAŻA PRZEBIEGAŁA ZDROWO!PORÓD UDANY...
Paula25
szczęśliwa :)
Dziewczynki to synek Tusi ma dziś urodziny a nie Tusia
witam popołudniowo...:-)
Byłam dziś w pracy i załatwiłam co trzeba złożyłam wniosek na "gruszę" i do końca miesiąca mają płacić pieniążki :-) Powiem Wam że już po godzinie w pracy miałam dosyć! wzbudzałam jakąś sensację tym że mnie widzą i wszyscy pytali jak się czuję, kiedy rodzę i co będzie? a jak powiedziałam że chłopiec to wszyscy uuuu...szkoda itp. grrrr!!! myślałam że ich pogryzę
zaliczyłam też dentystkę bo mi się ząbek ukruszył i mi go naprawiła....no i ta dentystka zaczęła się wymądrzać jak to łatwo zrobić córkę (sama ma jedną córkę 10 lat) i że sie nie postaraliśmy....żartowała ale jak coś takiego może wkurzyć człowieka Jak to ludzie nie potrafią zrozumieć że najważniejsze jest zdrowe dziecko!!!!
Mama Sówka myślę że większość z nas korzystała ze świeżego powietrza w te ciepłe dni :-) a z tego upału wieczorem nie było już siły na pisanie ;-)
Kiki Dercia jest przesłodka a chłopaki super! :-)
Czarodziejko Maksio jaki duży już chłopczyk...uroczy :-)
witam popołudniowo...:-)
Byłam dziś w pracy i załatwiłam co trzeba złożyłam wniosek na "gruszę" i do końca miesiąca mają płacić pieniążki :-) Powiem Wam że już po godzinie w pracy miałam dosyć! wzbudzałam jakąś sensację tym że mnie widzą i wszyscy pytali jak się czuję, kiedy rodzę i co będzie? a jak powiedziałam że chłopiec to wszyscy uuuu...szkoda itp. grrrr!!! myślałam że ich pogryzę
zaliczyłam też dentystkę bo mi się ząbek ukruszył i mi go naprawiła....no i ta dentystka zaczęła się wymądrzać jak to łatwo zrobić córkę (sama ma jedną córkę 10 lat) i że sie nie postaraliśmy....żartowała ale jak coś takiego może wkurzyć człowieka Jak to ludzie nie potrafią zrozumieć że najważniejsze jest zdrowe dziecko!!!!
Mama Sówka myślę że większość z nas korzystała ze świeżego powietrza w te ciepłe dni :-) a z tego upału wieczorem nie było już siły na pisanie ;-)
Kiki Dercia jest przesłodka a chłopaki super! :-)
Patrysiu nie strasz mnie ;-)TUSIA PAULA giganciki wam rosną:-)
Czarodziejko Maksio jaki duży już chłopczyk...uroczy :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
R
rouż
Gość
Witajcie Kochane!!!
Oj jak dluuugo mnie tu nie bylo:-(, ponad 2 tyg. Bylam u taty nad morzem, niby mialam tam internet, ale byl tam rowniez moj brat, ktory okupowal ciagle pokoj z netem
Ale ciesze sie ze juz jestem z Wami!
Niestety nie nadrobie zaleglosci...
Czy Betti urodzila???
Oj jak dluuugo mnie tu nie bylo:-(, ponad 2 tyg. Bylam u taty nad morzem, niby mialam tam internet, ale byl tam rowniez moj brat, ktory okupowal ciagle pokoj z netem
Ale ciesze sie ze juz jestem z Wami!
Niestety nie nadrobie zaleglosci...
Czy Betti urodzila???
Podziel się: