reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam sie poniedzialkowo
tusia wszystkiego naj naj naj

moje skarby:-)

Załączniki

• SDC11788.jpg
    SDC11788.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 47
  • SDC11789.jpg
    SDC11789.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC11796.jpg
    SDC11796.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 43
  • SDC11799.jpg
    SDC11799.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC11793.jpg
    SDC11793.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 38
  • SDC11531.jpg
    SDC11531.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 45
  • SDC11578.jpg
    SDC11578.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki to synek Tusi ma dziś urodziny a nie Tusia :-D:tak:

Tusiu wszystkiego najlepszego dla Tomeczka z okazji 8 urodzin!!!! :-):-):-)

witam popołudniowo...:-)

Byłam dziś w pracy i załatwiłam co trzeba :tak: złożyłam wniosek na "gruszę" i do końca miesiąca mają płacić pieniążki :-) Powiem Wam że już po godzinie w pracy miałam dosyć! :baffled: wzbudzałam jakąś sensację tym że mnie widzą i wszyscy pytali jak się czuję, kiedy rodzę i co będzie? a jak powiedziałam że chłopiec to wszyscy uuuu...szkoda itp. grrrr!!! myślałam że ich pogryzę:wściekła/y:
zaliczyłam też dentystkę bo mi się ząbek ukruszył i mi go naprawiła....no i ta dentystka zaczęła się wymądrzać jak to łatwo zrobić córkę (sama ma jedną córkę 10 lat) i że sie nie postaraliśmy....żartowała ale jak coś takiego może wkurzyć człowieka :wściekła/y: Jak to ludzie nie potrafią zrozumieć że najważniejsze jest zdrowe dziecko!!!!

Mama Sówka myślę że większość z nas korzystała ze świeżego powietrza w te ciepłe dni :tak::-) a z tego upału wieczorem nie było już siły na pisanie ;-)

Kiki Dercia jest przesłodka a chłopaki super! :-)

TUSIA PAULA giganciki wam rosną:-)
Patrysiu nie strasz mnie ;-)

Czarodziejko Maksio jaki duży już chłopczyk...uroczy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie Kochane!!!
Oj jak dluuugo mnie tu nie bylo:-(, ponad 2 tyg. Bylam u taty nad morzem, niby mialam tam internet, ale byl tam rowniez moj brat, ktory okupowal ciagle pokoj z netem:wściekła/y:
Ale ciesze sie ze juz jestem z Wami!
Niestety nie nadrobie zaleglosci...
Czy Betti urodzila???

Do góry