reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :-) nareszcie czuje ,że żyje.
Jest chłodniej i mam czym oddychac no i serdusio od razu jest ok.

ale tu cisza ostatnio :sorry:
a zapomniałam wam napisać z tych nerwów wtedy,że ten
konował wymierzył mi dziecko i było tak:z @ 18t i 5dni a z usg.20t i 4dni
i caly czas powtarzał,ze duzo dziecko .dopiero teraz to do mnie dotarło
to nie za duża różnica ?jak mówicie?
a i tak pięknie było widac jak dziecko ssie palec i nawet mi foci nie dał -osioł.:wściekła/y:

reklama
Anka34 dziękuję za gratki, ja Tobie również gratuluję córusi -pamiętam Cię z wątku o planowaniu płci :) byłaś moją nadzieją że planowanie może się udać :)
Mamucica trzymam kciuki żeby się udało! Ważne jest żeby odpowiednio wcześnie rozpocząć dietę.

witam sie
pogoda sie pogorszyła i aż człowiek wraca do żywych:)

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :-) nareszcie czuje ,że żyje.
Jest chłodniej i mam czym oddychac no i serdusio od razu jest ok.

ale tu cisza ostatnio :sorry:
a zapomniałam wam napisać z tych nerwów wtedy,że ten
konował wymierzył mi dziecko i było tak:z @ 18t i 5dni a z usg.20t i 4dni
i caly czas powtarzał,ze duzo dziecko .dopiero teraz to do mnie dotarło
to nie za duża różnica ?jak mówicie?
a i tak pięknie było widac jak dziecko ssie palec i nawet mi foci nie dał -osioł.:wściekła/y:

Tusia jak jest w tą stronę różnica to jest jeszcze OK gorzej chyba jakby dzidzia wychodziła mniejsza z usg niz z OM.

Tusiu Pajka ma rację... ja też tak z synkiem miałam. Po prostu masz duże dzieciątko:):):) Czarek względem OM a
usg było prawie 3 tygodnie różnicy.. i się urodził 3750 wiem że dzieci rodzą się większe bo Kindzi bobas urodził się ponad 4 kilo, ale jak dla mnie Czarek był wielkkkiiii.. i miał 59 cm długości:)

Pogoda się poprawiła aż się żyć chcę.. można funkcjonować bo tak to tylko patrzyłam gdzie by się tu uwalić i poleżeć... i spałam na zawołanie. Dziś na obiadek robię zrazy z karkóweczki, młode ziemniaczki z koperkiem i surówkę z młodej pekińskiej i marchewki... Kupiłam takie maleńkie młode ziemniaczki że 2 godziny je skrobałam:):):) ale za to wyrzerka będzie:):) mniam mniam:)

witam wieczorkiem...
jakoś nie miałam dzisiaj weny na pisanie...
jutro rano idę na pobranie krwi a później jadę do pracy bo mam kilka spraw do załatwienia więc też w ciągu dnia mnie nie będzie....

Tusia u mnie od samego początku dziecko z usg jest większe o co najmniej 2 tygodnie niż z OM a teraz z niektórych wymiarów wyszło nawet 3 tygodnie. Moja ginka powiedziała żeby się nie martwić bo granice błędu są +/- 21 dni. U Ciebie też na pewno wszystko jest ok :tak:

Dobrej nocy Wam życzę
Buziaki

ach to dobrze.Kobitki zawsze na was mozna liczyć.dzięki.

a ja dzisiaj w nocy wymiotowałam i to dwa razy chyba za duzo truskawek:eek:
Miłego dnia.;-)

reklama
Witajcie dziewczyny:happy2::happy2::happy2:

Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale pogoda była taka rewelacyjna, że od rana do wieczorka byliśmy na dworki i jakoś dnia nie starczało na napisanie do Was:sorry::sorry::sorry:

W nocy była u Nas straszna burza i teraz też jest i pada, więc dworek dziś odpada:eek::eek::eek:

Tusia wszystkiego najlepszego:-D:-D:-D

Pajkaa trzymam za Ciebie mocno kciuki:-):-):-)

Życzę miłego dzionka i będę tu zaglądać:tak::tak::tak:

Do góry