reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :-)

U nas dziś pieknie słonko świeci na dworze -1 więc zaraz idziemy na spacerek :tak: a jak wrócimy to zrobię te pyszne pączusie :tak:

Ewelina o córeczkę najlepiej się starać 2-3 dni przed owulką ale trzeba bardzo dobrze znać swój cykl a i to nie daje 100% pewności więc to całe planowanie trzeba brać z przymróżeniem oka ;-)

Agniesiak miłych zakupów i czekamy na łóżeczko ;-):tak:

Pyszczek masz racje pisz teraz jak najwięcej bo potem nie będzie Ci się chciało jak zrobi się cieplej ;-) Buziaki :*

Anufifi brawo dla Tomeczka :-) może to jest na niego sposób :tak:

Miłego dnia dziewczynki :-)
Buziaki

reklama
WITAM:-)
wpadam sie pochwalic....Mój Tomcio przespał mi dzis całą nockę !!!!!:-):-):-):-)///ja sie budziłam bo mi sie siku chciało , ale nie wstawałam bo sobie myslałam ze on sie pewnie zaraz obudzi i bede schodzic , w efekcie jak mnie obudził budzik to myslałam ze sie posikam :)
wczoraj go popołudniu dokarmiałam cały czas ....to chyba sposób na niego :")
buziaczki dziewczyny ....
PS
cały czas was podczytuje :)
suuuuuper gratki dla Tomusia:-)

My dopiero wróciliśmy z dworu, pogoda rewelacyjna :-) ulepilismy bałwana :happy2: choć nie było łatwo bo śnieg za bardzo nie chce się lepieć :-p teraz jemy bagietkę z piecyka a zaraz będe robiła pączusie :tak:

Agniesiak śliczne łóżeczko :-) czeka już na Tomusia :tak:

reklama
witam sie ponownie

Brachol zdał matme...nawet na 4,5 yupiiii , jednak to nie był dzien stracony...
Bylismy na dworze 2h, młody sie wyszalam... ale miał radoche,
łopata i wiaderko w ruch i robił babki ze sniegu a słoneczkon ładnie świeci

Pyszczku lepiej teraz niz na wiosne, ciepełko i ładna pogoda nie sprzyja "tworczemu" mysleniu............

Aga własnie takie łozeczka lubie, proste i z drewna:)

Anufii wiem doskonale jak to jest!!!, nareszczcie sie sie wyspisz ,moj tez ma prawie 2,5 a co noc wstaje 3-6 razy! moze miał ze trzy noce przespane:)

http://www.fotosik.pl

Ostatnia edycja:
Do góry