reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :-)

U nas dziś pieknie słonko świeci na dworze -1 więc zaraz idziemy na spacerek :tak: a jak wrócimy to zrobię te pyszne pączusie :tak:

Ewelina o córeczkę najlepiej się starać 2-3 dni przed owulką ale trzeba bardzo dobrze znać swój cykl a i to nie daje 100% pewności więc to całe planowanie trzeba brać z przymróżeniem oka ;-)

Agniesiak miłych zakupów i czekamy na łóżeczko ;-):tak:

Pyszczek masz racje pisz teraz jak najwięcej bo potem nie będzie Ci się chciało jak zrobi się cieplej ;-) Buziaki :*

Anufifi brawo dla Tomeczka :-) może to jest na niego sposób :tak:

Miłego dnia dziewczynki :-)
Buziaki

reklama
WITAM:-)
wpadam sie pochwalic....Mój Tomcio przespał mi dzis całą nockę !!!!!:-):-):-):-)///ja sie budziłam bo mi sie siku chciało , ale nie wstawałam bo sobie myslałam ze on sie pewnie zaraz obudzi i bede schodzic , w efekcie jak mnie obudził budzik to myslałam ze sie posikam :)
wczoraj go popołudniu dokarmiałam cały czas ....to chyba sposób na niego :")
buziaczki dziewczyny ....
PS
cały czas was podczytuje :)
suuuuuper gratki dla Tomusia:-)

My dopiero wróciliśmy z dworu, pogoda rewelacyjna :-) ulepilismy bałwana :happy2: choć nie było łatwo bo śnieg za bardzo nie chce się lepieć :-p teraz jemy bagietkę z piecyka a zaraz będe robiła pączusie :tak:

Agniesiak śliczne łóżeczko :-) czeka już na Tomusia :tak:

reklama
witam sie ponownie

Brachol zdał matme...nawet na 4,5 yupiiii , jednak to nie był dzien stracony...
Bylismy na dworze 2h, młody sie wyszalam... ale miał radoche,
łopata i wiaderko w ruch i robił babki ze sniegu a słoneczkon ładnie świeci

Pyszczku lepiej teraz niz na wiosne, ciepełko i ładna pogoda nie sprzyja "tworczemu" mysleniu............

Aga własnie takie łozeczka lubie, proste i z drewna:)

Anufii wiem doskonale jak to jest!!!, nareszczcie sie sie wyspisz ,moj tez ma prawie 2,5 a co noc wstaje 3-6 razy! moze miał ze trzy noce przespane:)

http://www.fotosik.pl

Ostatnia edycja:
Do góry