Paula nie rób smaka, bo do pieczenia to mnie nie łapata trza gonic a by sie zjadło....
Paula, Kinga podaje strone
http://www.visionstudio.xn.pl/
wejdz w oferta
oni robia tez sesja maluchom,sesja z brzuszkiem itp
zdjecia na płotnie, oni moga zrobic foto albo jak masz swoje to wysyłasz im na maila , piszesz jakie wymiary, czy owiniete w drewnine ramki czy z ramka i oni robia wycene, a potem przysyłaja poczta
Kiki witaj, fajna masz "gromadke"
patrysia86 ja tez lubie ciemne mebelki na jasnych tle, ale powim Ci ze np w korytarzu mam na ścianie z dekorala lub delux'u kolor "zapach mchu" taka zgniła zieleń i wszystkie drzwi drewniane w kolorze venge z matowymi poziomymi szybkami... i to połaczenie jest świetne.... jeszcze postawiłam sobie takie drzewko w domniczce i fajnie to gra....
Kinga moj młody tez by sie ucieszył z takiegoo kocyka
, a wykładzine tez taka mamy tylko mniejsza, nie w całym pokoiku, sprawdza sie
Czarodziejko to zrozumiałe ze czasu nie masz, ja przez 2 miechy miałam brodawki pogryzione, stosowałam jakas masc robiona ale ona g... dawała, z apteki zreszta tez, bepanten czy jakos tak, mlekiem swoim smarowałam, po tym chyba najlepiej sie goiło
Zreszta lubie zmieniac swoj domek, szukac nowych rozwiazan. Ciagle jest co innego w ofercie, a małymi kroczkami mozna wiele zdziałac, bo na wszystko od razu to skad fundusze brac.