reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kindzia super te zdjęcia-obrazy rewelacyjne :tak::-) bardzo fajnie to wygląda na ścianach :tak: no i mieszkanko super macie :-) przytulne :tak:
podaj stronkę do tego co robił te obrazy jak możesz :blink:

reklama
KINDZIA zdjęcia-obrazy są świetne:-)a domek mmmm jak ja kocham ciemne mebelki z połączeniem jasnym:-)supcio:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja z wami dziewczyny..podczytywalam was troche a nie mialam czasu napisac fotki obiecane wkleje jak znajde chwilke..

anufifi gratulacje dla tomusia oby tak dalej..a za ciebie trzymam kciuki by bylo wszystko ok..

gioeska synek przekochany a jaki duzy na 2 miesiace i jak glowke trzyma

bereshko jak kubulek i jak po egzaminie..

paula to mieliscie fajny spacerek i do tego balwanek ulepiony..super

aga ladne lozeczko czeka juz na syneczka..

patrysiu alanek przeslodki widzialam fotke na klasie cala mamusia

kinga jak samopoczucie?

pyszczku gratuluje zdanego egzaminu..masz racje zalicz sobie wszystko w lutym i bedziesz miec z glowy..potem sebulek bedzie coraz vwiekszy to bedzie wymagal wiecej koncentacji przy swojej malej osobce..a tak jak chowa cie sie sebulek ile w nocy juz przespi ci godzin

kindzia super te obrazy a synek jaki przeslodki..

A my objadamy się właśnie pączusiami :-) pycha mniam.gif a jakie niektóre śmieszne kształty mi powychodziły :laugh2:

kindzia bardzo ładnie te obrazy wyglądają! :) też bym pewnie sobie jeden taki dała zrobić tylko podaj namiary ;-) a mieszkanie macie bardzo stylowe i przytulne podoba mi się :tak::happy2:

kiki u mnie okej.. :) jutro do trójmiasta jedziemy na 3dni.. odpocząć

kupiłam Filipkowi kocyk z jego ulubionym zigzag mc queen;-)

Załączniki

• kocyk.jpg
    kocyk.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 28
Paula nie rób smaka, bo do pieczenia to mnie nie łapata trza gonic a by sie zjadło....

Paula, Kinga podaje strone
http://www.visionstudio.xn.pl/
wejdz w oferta
oni robia tez sesja maluchom,sesja z brzuszkiem itp
zdjecia na płotnie, oni moga zrobic foto albo jak masz swoje to wysyłasz im na maila , piszesz jakie wymiary, czy owiniete w drewnine ramki czy z ramka i oni robia wycene, a potem przysyłaja poczta

Kiki witaj, fajna masz "gromadke"

patrysia86 ja tez lubie ciemne mebelki na jasnych tle, ale powim Ci ze np w korytarzu mam na ścianie z dekorala lub delux'u kolor "zapach mchu" taka zgniła zieleń i wszystkie drzwi drewniane w kolorze venge z matowymi poziomymi szybkami... i to połaczenie jest świetne.... jeszcze postawiłam sobie takie drzewko w domniczce i fajnie to gra....

Kinga moj młody tez by sie ucieszył z takiegoo kocyka:), a wykładzine tez taka mamy tylko mniejsza, nie w całym pokoiku, sprawdza sie:)

Czarodziejko to zrozumiałe ze czasu nie masz, ja przez 2 miechy miałam brodawki pogryzione, stosowałam jakas masc robiona ale ona g... dawała, z apteki zreszta tez, bepanten czy jakos tak, mlekiem swoim smarowałam, po tym chyba najlepiej sie goiło

Zreszta lubie zmieniac swoj domek, szukac nowych rozwiazan. Ciagle jest co innego w ofercie, a małymi kroczkami mozna wiele zdziałac, bo na wszystko od razu to skad fundusze brac.

Ostatnia edycja:
Hej baboszki
Wpadam miedzy karmieniem a przewijaniem :)))))
U nas Ok maluch to niezły żarłacz....wytarmosil mi juz nieźle brodawki:sorry2::sorry2:
Poza tym to grzecznie spi i jest przekochany :))))
Ja czuję się dobrze....jakbym miala wiecej czasu to juz bym pewnie okna pomyła :)))

Wybaczcie ze ja tak tylko o sobie ale nie mam czasu poczytac wstecz...mam jednak nadzieje ze u kazdej z was wszystko dobrze
Ucalowania Kochane :)))))

Paula, Kinga podaje strone
http://www.visionstudio.xn.pl/
wejdz w oferta
oni robia tez sesja maluchom,sesja z brzuszkiem itp
zdjecia na płotnie, oni moga zrobic foto albo jak masz swoje to wysyłasz im na maila , piszesz jakie wymiary, czy owiniete w drewnine ramki czy z ramka i oni robia wycene, a potem przysyłaja poczta

Kinga moj młody tez by sie ucieszył z takiegoo kocyka:)

Zreszta lubie zmieniac swoj domek, szukac nowych rozwiazan. Ciagle jest co innego w ofercie, a małymi kroczkami mozna wiele zdziałac, bo na wszystko od razu to skad fundusze brac.

Dzięki za stronkę! :))
a co do zmian też uwielbiam upiększać i zmieniać wnętrza w mieszkaniu:tak: nawet teraz szukam inspiracji bo robimy remont niebawem..
I jasne że nie od razu wszystko a pomalutku ;-) i potem jaki efekt jest! :-)

KINGA super:-)ja chce kupić synkowi pościel taką:tak:
KINDZIA my różnie też lubimy ale ostatnio robimy w kolorkach właśnie jasno ciemne:tak:
CZARODZIEJKO witaj:-)jak znajdziesz czas opisz swój porod noooo i daj więcej fotek synka:-)

reklama
Do góry