reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi tak tak jesteśmy z Tobą :tak: wszystko będzie dobrze :tak: a 4 marca ja mam urodziny ;-) p.s. trzymam kciuki żeby ordynatora szybko wypuścili :tak:

Gosiu śliczny Kacperek :-) i jak ładnie główke już trzyma :tak: mój też tak trzymał w tym wieku :tak:

Kindzia ja też mieszkam teraz w domku tyle że z rodzicami...mamy co prawda całe piętro dla siebie ale co swoje to swoje :tak: wiem co to odśnieżanie, ogródek czy palenie w piecu i nie chciałabym zamienić tego na mieszkanie w bloku :no: marzy mi się tylko kominek co napewno będe miała jeśli się pobudujemy :tak:
a podłóg bez dywanów jakoś nie mogę sobie wyobrazić dla mnie dywany dodają przytulności :tak:;-) Kinga a Ty malujesz? :-) pokaż nam swoje prace ;-)

Agniesiak narobiłaś mi smaka na te pączusie :-p podałabyś przepis :tak:
to już Tomuś niedługo będzie miał swój kącik :tak::-) ale fajnie :-) rany Aga pamiętam jak niedawno pisałaś że Tomuś zaczął kopać a tu już niedługo poród!!! :blink::blink::blink:

Patrysiu to super wieści, Dominiś to okaz zdrowia! :-):-):-) Gratulacje! :-)

Kinga miłego spacerku :tak: my dziś zostajemy w domu bo cały czas sypie i wieje :baffled: zresztą ja umyłam sobie włosy a nigdy ich nie suszę suszarką więc trochę minie zanim wyschną ;-)

reklama
Paula dzieki za kciuki ...patrz przydały sie :
Piotr M., ordynator ginekologii w Szpitalu im. Rydygiera, i Ewa L., szefowa bloku operacyjnego w tym samym szpitalu, zostali zatrzymani w sprawie korumpowania przez firmę Johnson & Johnson. Po przesłuchaniu zwolniono ich za kaucją.

Paula dzieki za kciuki ...patrz przydały sie :
Piotr M., ordynator ginekologii w Szpitalu im. Rydygiera, i Ewa L., szefowa bloku operacyjnego w tym samym szpitalu, zostali zatrzymani w sprawie korumpowania przez firmę Johnson & Johnson. Po przesłuchaniu zwolniono ich za kaucją.

:-):-):-):-):-)

Kinga a Ty malujesz? :-) pokaż nam swoje prace ;-)

Nie maluje:):) To sa zdjecia wydrukowane na płotnie, wiec wygladaja jak namalowane, taka maja fakture, troche "chropowata"
Wisza juz na scianie i wygladaja super, dwa z nich sa w drewnianych ramkach a trzy te Emilem nawiniete sa na drewnine ramki:)

A ja miłam lekkiego stracha, pojechałam po mleczko kozie do takiej babeczki pod Sandomierzem (Emek ma skaze i tylko kozie pije, nalesniki czy z płatkami to tylko na kozim robie). Myslałam ze nie wyjade i zostane w tych zaspach. Ale jakos dałam rade........ Czesto biare młodego ze saba bo lubi kozki, nawet zapach mu sie podoba:):):) A swieze mleczko od kozy smakuje wysmienicie.......

Paula25 jestesmy z Sandomierza :) serdecznie zapraszam to takie stare miasto "z dusza", jest rynek, kamienice, piszczele , Wisła i takie tam.......

Ostatnia edycja:
Kindzia napewno świetnie wyglądają te zdjęcia :-) my na ścianie też mamy zdjęcia w antyramach takie duże zdjęcie zrobione z kilku małych :tak:
a skąd jesteście jeśli mogę spytać? :happy2: My mamy jakąś daleką rodzinę w Sandomierzu ale nigdy tam nie byłam :zawstydzona/y: a kozie mleczko podobno jest bardzo zdrowe u nas sąsiadka ma kózki :tak:

mini pączki w 15 minut .:tak::-)
Są pulchniutkie i znikają momentalnie:)
CIASTO:
1 serek homogenizowany waniliowy a ja daje jaki mam(wczoraj czekoladowy 150 gram)
1,5 szklanki mąki
3 jajka
1 łyżka cukru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Miksować jajka z cukrem, dodać serek, mąkę wymieszaną z proszkiem,wymieszać.
Na gorący tłuszcz kłaść łyżeczką kuleczki ciasta.Ja pomagam sobie druga łyżeczką. Piec na złoty kolor. Same się obracają,pieką się migiem, czasami nie są idealne kuleczki ale smakują zawsze super )
Posypać cukrem pudrem.

Nie maluje:):) To sa zdjecia wydrukowane na płotnie, wiec wygladaja jak namalowane, taka maja fakture, troche "chropowata"
Wisza juz na scianie i wygladaja super, dwa z nich sa w drewnianych ramkach a trzy te Emilem nawiniete sa na drewnine ramki:)
.
kiniu jak byś nie miała nic przeciwko to ja bym chciała zobaczyc jak to wygląda ;) zrób kiedyś zdjecie aparatem tego obrazu hm?:blink:

Nam bardzo miło mineło popołudnie:) wrócilismy to napilismy się z Filipem ciepłej herbaty obejrzałam Majkę.. no i teraz sobie popijamy piwko z mężem. Synek zaraz pojdzie spać:) ja mam do roboty segregacje zdjec znowu.

Miłego wieczorku

witam wieczorkiem

Młody ogłada Kajtka wiec chwila oddechu, potem kapiel i pewnie bedzie buszował do nocy jak wczoraj......

Kinga85 nie ma sprawy, moze jutro zrobie, tylko nie wiem czy to bedzie widac bo moj aparat to "nie taki super", ale sprobuje.....
Miłego "pifffkowania", u nas sniezyca ze szok wiec i spacerku nie było:(

Agniesiak85 czegos nowego sie dowiedziałas? ja nie chodziłam do szkoły rodzenia wiec nie mam pojecia co tam sie dzieje, na pewno jakies "wygibasy" i cwiczenia z oddechem... mam racje czy nie?

Paula25 Z Sandomierza jestem, a na jakiej ulicy mieszka Twoja rodzika?

Milego.....

reklama
Kinga fajnie że milutko spędziliście popołudnie :happy2: ja też oglądam Majkę ;-)

Kindzia nie mam pojęcia na jakiej ulicy mieszkają, bo jak pisałam nigdy tam nie byłam, musiałabym spytać mojej babci :tak: jak się kiedyś dowiem to Ci napisze :tak:

Miłego wieczorku dziewczynki :happy2:

Do góry