reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My już po spacerku :happy2: słonko zaszło za chmury ale i tak było fajnie :tak:
Teraz idę robić obiadek....

Gosiu czasami myślę sobie dlaczego Ty tak się spieszysz aby Kacperek nie był niemowlakiem ;-) i zastanawiam się jak to u mnie będzie hehe...czy też będę tak szybko chciała wprowadzać nowe pokarmy ;-):-D chyba to zależy właśnie od tego jak bede karmiała Maluszka cycem czy butlą :tak:

Dzastina nie martw się jeszcze będziesz chciała żeby buzia mu się zamknęła od gadania ;-):tak::-) i to dobrze że masz grzecznego synka :tak:

Patrysiu jak Alanek?

Czarodziejko to super że masz duzo mleczka i że Maciuś się cieszy z braciszka. Buziak :*

Odezwe się wieczorkiem...
Papatki :happy2:

reklama
Gosiu czasami myślę sobie dlaczego Ty tak się spieszysz aby Kacperek nie był niemowlakiem ;-) i zastanawiam się jak to u mnie będzie hehe...czy też będę tak szybko chciała wprowadzać nowe pokarmy ;-):-D chyba to zależy właśnie od tego jak bede karmiała Maluszka cycem czy butlą :tak:
Paula widze jak Kacper meczy sie na samym mleku poprostu jest ciagle glodny dlatego chce mu wczesniej wproadzac pewne produkty a nie dlatego ze nie chce aby byl niemowlakiem:-(mleko dla niego jest jak woda....

Paula widze jak Kacper meczy sie na samym mleku poprostu jest ciagle glodny dlatego chce mu wczesniej wproadzac pewne produkty a nie dlatego ze nie chce aby byl niemowlakiem:-(mleko dla niego jest jak woda....

Gosiu źle się wyraziłam...nie chciałam Cię urazić...mam nadzieję że tego nie zrobiłam...każda mama wie co jest najlepsze dla jej dziecka ;-):tak: ucałuj głodomorka :-)

witam popołudniowo.
My już po spacerku i przy okazji zakupy zrobiliśmy bo w wójciku przeceny były więc kupiłam synkowi trochę ciuszków:)
Teraz kawusia i odpoczynek:)

Agniesiak u nas to teraz nie możliwe bo uważamy bardzo;-)
Czarodziejko fajnie że Macio cieszy się z braciszka:)))
kindzia widze i tobie miło dzień zlatuje:)

A co tu tak pusto???:confused::eek::nerd:

My już po usg, potem jeszcze byliśmy na zakupach i na kebabie :-)

USG...wszystko jest dobrze, dzidzia rośnie, wszystko prawidłowe, przezierność karkowa 1mm, serduszko ładnie bije :-) bardzo się cieszę i po raz kolejny mi ulżyło...wg usg to 14tc :-) jeszcze nie było widać płci ale najważniejsze że wszystko jest wporządku :-):tak:

Zdjęcia z usg nie będe wklejać bo jakieś takie niewyraźne mi dał że nic na nich nie widać ale wzamian macie moje zdjęcie z brzuszkiem jak najadłam się kebabem ;-) 13 tc :blink:
brz.JPG

Paula brzusio rewelka.... śliczniutki. Dobrze że na usg wsio ok... jesem zmęczona i leżę w łózku, Jutro się do was odezwę, wspaniałe moje duszyczki;-);-) dobrej nocki:tak::tak::tak:

Cześć dziewczynki.. ja już wyspana i pełna sił witalnych:tak::tak::tak:

Kindzia- opowiem ci naszą przygodę z nocnikiem. Kupiłam Czarkowi nocnik jak skończył 8 miesięcy. Na początku go nie sadzałam tylko dałam mu go do zabawy, on go zakładał na głowę ( śmiesznie to wyglądało).. Ale gdy chciałam go posadzić nie rozbierając go był płacz i krzyk i tak było za każdym razem gdy go tylko zobaczył. Więc sobie odpuściłam. Gdy skończył rok, wyciągnęłam nocnik na nowo. Żeby się z nim oswoił sadzałam go na nim i dawałam jeść..:-D:-D:-D:-D i pić. ( nadal był w ubraniu) ale nie płakał już na jego widok. Po niedługim czasie, przyczaiłam że chce mu się kupkę i szybciutko go rozebrałam i posadziłam na nocnik, obsypałam zabawkami... i stało się, pierwsza kupka była już w nocniku.. to był pamiętny dzień:-D:-D Na dzień dzisiejszy mimi iż nie mówi a ma potrzebę, to ja zostawiam zawsze nocnik w widocznym miejscu. I gdy tylko mu się zachce siku albo coś innego to po niego leci i mi go przynosi wtedy ja już wiem o co chodzi. Tak się przyzwyczaił do swojego nocnika że musimy znim wszędzie jeździć. Owszem zakładam mu pampersa jak gdzieś jedziemy, na zakupy albo w gości. Bo też potrafi sobie sika puścić, zwłaszcza jak się mocno zabawi. Ale kupki mi nie zrobi, nawet w pampersa... chyba mu jest nie wygodnie...
Najśmieszniejsze jest to że, gdy kupywałam mu ten nocnik miał 8 miesięcy i teraz jest trochę na niego za mały i się pod nim ugina...

Ja wczoraj jeździłam za tymi butkami dla Czarka.... znalazłam kilka takich trzewiczków ale wyobraźcie sobie że najtańsze kosztowały 135 zł !!! :szok::szok:
Te buty mu do wiosny stykną bo mu zaraz gira urośnie... Znalazłam w innym sklepie za 70 zł... fajne z skórki i na wysokie podbcie... ja nie wiem ile trzeba zarabiać żeby kupywać takie drogie buty.. 135 zł dla dziecka a ja sama sobie za 70 kupiłam... parodia normalnie... Uch ale sie rozpisałam... Buziaki dla was...

ale się wkurzyłam!!! Wycieło mi pół posta i to z środka!!!!!! zaraz jakoś to naprawie!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No naprawiłam...

Kilka fotek wam wrzucam:-):-):-)

I jeszcze kilka :-)

Załączniki

• 000_1078.jpg
    000_1078.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_0069.jpg
    IMG_0069.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0092.jpg
    IMG_0092.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0189.jpg
    IMG_0189.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 37
  • 000_1125.jpg
    000_1125.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0034.jpg
    IMG_0034.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 42
  • ja i m.jpg
    ja i m.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula brzusio już ładnie widać:) ciesze sie ze wszystko okej
Dzastina jaki słodziak z Czarusia ! :happy2:

Ja dopiero co wstałam wiec musze sie zebrać, niedługo koleżanka do mnie przychodzi na kawkę.

Miłego dnia

Dzastina super fotki:) I dobry pomysl z tym karmieniem na nocniku, heheh:-D
Ja dziś ide do gina na kontrolę. Ciekawe co mi powie.. Dziś ledwo wstałam do łazienki tak mnie to spojenie boli:wściekła/y:

reklama
Do góry