reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosia jeszcze masz nas!!!:-) nie smutaj sie bo weekend zleci raz dwa i ty śmigasz do szpitala a może juz urodzisz do tego czasu!;-)

Kinga ja juz nie mam zludzen ze urodze do poniedzialku...ale pewnie nic sie nie dzieje dlatego ze mocno pragne aby juz synek sie urodzil..i dlatego jest odwrotnie:-(dzis chyba bede wam smucic...albo nie bede sie odzywac zeby wam nie psuc humorkow i weekendu...

Kinga ja juz nie mam zludzen ze urodze do poniedzialku...ale pewnie nic sie nie dzieje dlatego ze mocno pragne aby juz synek sie urodzil..i dlatego jest odwrotnie:-(dzis chyba bede wam smucic...albo nie bede sie odzywac zeby wam nie psuc humorkow i weekendu...

Ja po ostatnim porodzie stwierdzialm ze tym razem bede sie delektowc kazda wolna chwilka i zbierac sily...bo jak bede miala powtorke z rozrywki to nie przespie juz zadnej nocy przez 2 lata i nie usiade na kawe przez 3:/...szukamy pozytywnych stron:):):)

Gosia! no coś Ty nawet tak nie mów że nam tu smucisz! rybcia:happy: ja Cie rozumiem bo wiem że juz na finiszu z Filipkiem w brzuchu to miałam dość i ryczałam bo tak mi ciężko było już i pamietam że cały czas chodziłam nie mogłam w miejscu usiedzieć. to był dokładnie 40t.c. i w tym tygodniu urodziłam! :tak: tz w sumie to juz na drugi dzień rano rodziłam heh.
Wiesz że ja to byłam juz tak zdesperowana i chciałam tak urodzić że wypiłam kubek kawy parzonej! :shocked2::sorry: no i wieczorem mi wody odeszły a rano o 6 Filip już był na świecie.
Ciezko sie czeka wiem.... ale pamietaj ze to juz lada chwila i że nie jestes sama i masz prawo nam tu pisać co czujesz bo po to tu jestesmy aby się wspierać wzajemnie! Tulam cie mocno kochana. Buzka i nosek do góry już;-)

DZIEŃ DOBRY:-)
a my juz po zakupach
oto nasz nowy dywanik :)
super dywanik pasuje do wystroju pokoju z tego co tak widze:-)

hej:-)

No i zostalam sama na polu bitwy:-:)-:)-:)-( smutno mi troche z tego powodu..mam nadzieje ze Kasia dzis urodzi i bedzie wszystko ok;-)
nie smutaj sie ja ci powiem że jak byłam u szwagra dziewczyny to ona sobie siedziała normalnie z nami gadała i sobie mówimy że serduszkujcie to może pójdzie(bo niechciała po terminie)i ba co się stało o 6 rano odeszły jej wody a wieczorem no o 23(ale dlatego bo rozwarcie nie chciało się powiekszac i na cc)miała swoja córcie i to był jej termin porodu:-)

No to super może po tej próbie PYSZCZEK urodzi:-)
Witam
To może ja się dołączę do Was dziewczyny. Jestem mamą 4,5 letniego Kamila. I od przyszłego cyklu będziemy się starać o kolejnego dzidziusia. Oczywiście po cichu wam powiem, że marzy mi się córczka-Kaja. Ale oczywiście jak będzie chłopczyk - Miłoszek tez będzie fajowo.
W pierwszą ciążę zaszłam szybciutko zaraz w pierwszym cyklu (jeden cykl odczekałam po odstawieniu tabletek).
Byłoby idealnie jak teraz byłoby podobnie bo może miałabym dzidziusia na swoje urodzinki we wrześniu.
No nic zobaczymy co los zdecyduje!

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!!!
witaj i życze córci:-)synek super chłopaczek:-)

A ja wam powiem że mnie męczy takie siedzenie w domu:sorry:akurat w tą niedziele M pojedzie po zakupy wyprawkowe dla synka(w tamta musiał załatwić sprawy u szwagra)i tak chciałabym z nim:sorry:ech no cóż poczekam do 5 grudnia bo wtedy to musze jechac z nim na zakupy bo prezenty dzieciaczkom na chrzest i jeszcze doszła 80-tka dziadka M co musze być przy tych zakupach:tak:bedzie to 35 tc co mysle że bede mogła jechac na nie:sorry:

hej:-)

No i zostalam sama na polu bitwy:-:)-:)-:)-( smutno mi troche z tego powodu..mam nadzieje ze Kasia dzis urodzi i bedzie wszystko ok;-)

Gosiaczku nasz kochany :-) urodzisz i Ty wkońcu :tak: lada dzień :tak: nie smutaj się choć wiem jak Ci ciężko już i że już bardzo byś chciała urodzić :happy: pomyśl sobie że weekendzik spędzicie sobie razem z M i Mają a w poniedziałek może już urodzisz :tak::-) głowa do góry! :tak: i bądź tu z nami, nigdzie nie odchodź! Możesz nam marudzić ile tylko chcesz ;-) Tulam mocno hug.gif

Witam.To może ja się dołączę do Was dziewczyny. Jestem mamą 4,5 letniego Kamila. I od przyszłego cyklu będziemy się starać o kolejnego dzidziusia. Oczywiście po cichu wam powiem, że marzy mi się córczka-Kaja. Ale oczywiście jak będzie chłopczyk - Miłoszek tez będzie fajowo.
W pierwszą ciążę zaszłam szybciutko zaraz w pierwszym cyklu (jeden cykl odczekałam po odstawieniu tabletek).
Byłoby idealnie jak teraz byłoby podobnie bo może miałabym dzidziusia na swoje urodzinki we wrześniu.
No nic zobaczymy co los zdecyduje!
Sylola witaj :-) miło Cię poznać :-) trzymam kciuki za upragnioną córeczkę bądź synka :tak: ale widzę że jednego super faceta już masz ;-):tak: życzę powodzenia!

i jeszcze nasza Paula! :-);-)
Kinia kochana jesteś że o mnie pamiętasz :-)

no właśnie! jak to napisałam to sobie uświadomiłam że chyba pominęłam Paulę :-) Sorki Paula, oczywiście Tobie również owocnego weekendu ;-)
aishabg wybaczam ;-) dziękuje Ci kochana, mam nadzieję że taki będzie :tak::-)

Ale piekny poranek...mrozik , słoneczko i snieg....mmmmmmm
super pogoda...zazdroszcze :happy:

no wlasnie z testow wychodzilo ze w pon i wt a dzis juz piatak.....a nie bola mnie jajnimi tylko podbrzusze...:confused2:
Joasiu czyli już jesteś po owu tak? dobrze zrozumiałam?

A ja wam powiem że mnie męczy takie siedzenie w domu:sorry:akurat w tą niedziele M pojedzie po zakupy wyprawkowe dla synka(w tamta musiał załatwić sprawy u szwagra)i tak chciałabym z nim:sorry:ech no cóż poczekam do 5 grudnia bo wtedy to musze jechac z nim na zakupy bo prezenty dzieciaczkom na chrzest i jeszcze doszła 80-tka dziadka M co musze być przy tych zakupach:tak:bedzie to 35 tc co mysle że bede mogła jechac na nie:sorry:
Patrysiu wiem że Ci ciężko tak w domu szczególnie że nie możesz nic zrobić ani wyjść ale to wszystko dla Waszego synka! :tak: dasz rade! :tak: a czas tak szybko leci, do świąt to migiem zleci a w styczniu zaraz Ty będziesz rodzić :tak::-) no i masz nas przecież ;-):tak::-)

Dziewczynki mam troche pracy dzisiaj więc muszę zmykać...ale będe zaglądać :tak:

reklama
Witam dziewczynki:-)
Widzę że muszkieterowie rzeczywiście leniuszki i nie chcą wyłazic na taką wstretną pogodę.:szok: Gosiu nie smuc się i właź na BB jak najczęściej kto cię bardziej zrozumie jak nie e-koleżanki.:-)

coś KIKI się dawno nie odzywała ?????????Mam nadzieję że wszystko ok że deyra jej sie nie pochorowała:-(

Załączniki

• natala2 090.jpg
    natala2 090.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 63
  • natala2 102.jpg
    natala2 102.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 52
Do góry