reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga- bardzo ładny dywanik:))))

Royanko- czekam z niecierpliwoscią na zdjęcia Alanka!!!!!!

Dzastino- dobrze ze synek zdrowieje....mój zagilony i ma stan podgoraczkowy ale na szczescie je troche...mniej niz normalnie ale je a to wazne przy braniu leków!!!

a jak sie mają nasze "ciężaróweczki" Gieoska i pyszczek?

Mój urwisek wlasnie oglada Dobranockę i je kolację...zaraz mycie , paciorek i spanko :))))

reklama
Paula dziekuje za namiary do Ani na nk! :-) Alanek rzeczywiście przesłodki!!! :-)

U nas Filip już po kolacji, porozmawiał z dziadkiem przez telefon:) a ja czekam na moj serial na wspolnej:)

Miłego wieczorku!!! :happy:

Kinga ;-);-);-):-)

Ja tylko zrobię dwa przelewy i zmykam się myć i szykować na wieczór z mężem ;-):tak::-):-):-)

Miłego wieczorku i spokojnej nocki dziewczynki! :-)

Kurcze dziwczyny...strasznie mnie boli brzuch..jak na okres..wiem , ze jestem w polowie cyklu ale jescze nigdy mnie tak dlugo nie bolal:/ co to moze byc??

Paula no to owocnego wieczorku ;-):cool2::-)
Joann@ ja myślę że to ból owulacyjny u Ciebie :tak:

a ja figlowac z mężem będę jutro! Filip idzie do dziadków na noc wiec bedzie sie dzialo!! :rofl2: a teraz niech się kompania szykuje na jutro do boju ;)
dziś minimalna przerwa :-p:happy:

Joanna serio ? :szok: :-D Przekonamy się jutro jak będzie u mnie :)

Kinga my jesteśmy z tego samego roku '85 więc mnie dzień wczesniej mama na świat wydała! 07.08 :-)

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim że trzymacie kciuki, ja już zmykam spać, no a jutro same wiecie z rana do szpitala. Będę smsowac do Pauli co i jak u mnie :)

Buziaki i pozdrawiam!

Paula no to owocnego wieczorku ;-):cool2::-)
Joann@ ja myślę że to ból owulacyjny u Ciebie :tak:

a ja figlowac z mężem będę jutro! Filip idzie do dziadków na noc wiec bedzie sie dzialo!! :rofl2: a teraz niech się kompania szykuje na jutro do boju ;)
dziś minimalna przerwa :-p:happy:

O kurka Kinga to się będzie działo:laugh2::laugh2::laugh2: na bank ci się uda zajść zobaczysz.....To szykuj te superową bieliznę i samych przyjemności życzę:-):-):-) Ja tez juz zmykam.... M czeka w łóżku a Czaruś spi..

Pyszczku głowa do góry nie długo będziesz się z tego śmiać... ściskam cię mocno i 3 mam kciuki za expresowy poród... koniecznie dawaj nam znać co się dzieję...czy dostaniesz tę oksotycynę czy nie... a my tu będziemy ci kibicować;-);-);-)

Kinga my jesteśmy z tego samego roku '85 więc mnie dzień wczesniej mama na świat wydała! 07.08 :-)

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim że trzymacie kciuki, ja już zmykam spać, no a jutro same wiecie z rana do szpitala. Będę smsowac do Pauli co i jak u mnie :)

Buziaki i pozdrawiam!

No to rzeczywiście my prawie że w tym samym dniu urodzone!:-) Ty 7go ja 8go:rofl2: nieźle hehehe
3maj sie tam jutro ryba! i smsuj do Pauli daj jutro znać co i jak BUZIAK:happy:

Dzastina no to Ty dziś działasz widzę!:-) oowocnych ;-) Oby sie nam udało zaciążyć w końcu!

Przytulankowej nocy życzę starającym się!
do jutra!:-)

reklama
Dzień dobry :-)

2186.gif
Oj u nas był wczoraj przyjemny wieczór przyjemny:tak::-);-)mam nadzieję że i weekend taki będzie :-)

Pyszczek właśnie jedzie do szpitala...czekamy na smska od niej :tak:i trzymamy kciuki! :tak:

Joanna to napewno owulka u Ciebie :tak:także serduszkujcie no chyba że chcecie córeczkę to teraz post ;-)

Kinga oj to się będzie działo dziś w nocy ;-):-D owocna ta noc będzie coś czuję ;-):tak::-)

Dzastina widzę że i wy działacie :-) powodzenia życzę :tak:

Gosia jak u Ciebie kochana?

Czarodziejko jak samopoczucie dzisiaj? jak synek?

Pozdrawiam Was wszystkie kochane babeczki :-)

Do góry