reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga- bardzo ładny dywanik:))))

Royanko- czekam z niecierpliwoscią na zdjęcia Alanka!!!!!!

Dzastino- dobrze ze synek zdrowieje....mój zagilony i ma stan podgoraczkowy ale na szczescie je troche...mniej niz normalnie ale je a to wazne przy braniu leków!!!

a jak sie mają nasze "ciężaróweczki" Gieoska i pyszczek?

Mój urwisek wlasnie oglada Dobranockę i je kolację...zaraz mycie , paciorek i spanko :))))

reklama
Paula dziekuje za namiary do Ani na nk! :-) Alanek rzeczywiście przesłodki!!! :-)

U nas Filip już po kolacji, porozmawiał z dziadkiem przez telefon:) a ja czekam na moj serial na wspolnej:)

Miłego wieczorku!!! :happy:

Kinga ;-);-);-):-)

Ja tylko zrobię dwa przelewy i zmykam się myć i szykować na wieczór z mężem ;-):tak::-):-):-)

Miłego wieczorku i spokojnej nocki dziewczynki! :-)

Kurcze dziwczyny...strasznie mnie boli brzuch..jak na okres..wiem , ze jestem w polowie cyklu ale jescze nigdy mnie tak dlugo nie bolal:/ co to moze byc??

Paula no to owocnego wieczorku ;-):cool2::-)
Joann@ ja myślę że to ból owulacyjny u Ciebie :tak:

a ja figlowac z mężem będę jutro! Filip idzie do dziadków na noc wiec bedzie sie dzialo!! :rofl2: a teraz niech się kompania szykuje na jutro do boju ;)
dziś minimalna przerwa :-p:happy:

Joanna serio ? :szok: :-D Przekonamy się jutro jak będzie u mnie :)

Kinga my jesteśmy z tego samego roku '85 więc mnie dzień wczesniej mama na świat wydała! 07.08 :-)

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim że trzymacie kciuki, ja już zmykam spać, no a jutro same wiecie z rana do szpitala. Będę smsowac do Pauli co i jak u mnie :)

Buziaki i pozdrawiam!

Paula no to owocnego wieczorku ;-):cool2::-)
Joann@ ja myślę że to ból owulacyjny u Ciebie :tak:

a ja figlowac z mężem będę jutro! Filip idzie do dziadków na noc wiec bedzie sie dzialo!! :rofl2: a teraz niech się kompania szykuje na jutro do boju ;)
dziś minimalna przerwa :-p:happy:

O kurka Kinga to się będzie działo:laugh2::laugh2::laugh2: na bank ci się uda zajść zobaczysz.....To szykuj te superową bieliznę i samych przyjemności życzę:-):-):-) Ja tez juz zmykam.... M czeka w łóżku a Czaruś spi..

Pyszczku głowa do góry nie długo będziesz się z tego śmiać... ściskam cię mocno i 3 mam kciuki za expresowy poród... koniecznie dawaj nam znać co się dzieję...czy dostaniesz tę oksotycynę czy nie... a my tu będziemy ci kibicować;-);-);-)

Kinga my jesteśmy z tego samego roku '85 więc mnie dzień wczesniej mama na świat wydała! 07.08 :-)

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim że trzymacie kciuki, ja już zmykam spać, no a jutro same wiecie z rana do szpitala. Będę smsowac do Pauli co i jak u mnie :)

Buziaki i pozdrawiam!

No to rzeczywiście my prawie że w tym samym dniu urodzone!:-) Ty 7go ja 8go:rofl2: nieźle hehehe
3maj sie tam jutro ryba! i smsuj do Pauli daj jutro znać co i jak BUZIAK:happy:

Dzastina no to Ty dziś działasz widzę!:-) oowocnych ;-) Oby sie nam udało zaciążyć w końcu!

Przytulankowej nocy życzę starającym się!
do jutra!:-)

reklama
Dzień dobry :-)

2186.gif
Oj u nas był wczoraj przyjemny wieczór przyjemny:tak::-);-)mam nadzieję że i weekend taki będzie :-)

Pyszczek właśnie jedzie do szpitala...czekamy na smska od niej :tak:i trzymamy kciuki! :tak:

Joanna to napewno owulka u Ciebie :tak:także serduszkujcie no chyba że chcecie córeczkę to teraz post ;-)

Kinga oj to się będzie działo dziś w nocy ;-):-D owocna ta noc będzie coś czuję ;-):tak::-)

Dzastina widzę że i wy działacie :-) powodzenia życzę :tak:

Gosia jak u Ciebie kochana?

Czarodziejko jak samopoczucie dzisiaj? jak synek?

Pozdrawiam Was wszystkie kochane babeczki :-)

Do góry