Agniesiak85
Fanka BB :)
Idę sobie książkę poczytam. mam prawie całą serię "literatura w spódnicy" i większośc z mojej kolekcji już przeczytałam, ale mam jeszcze ze dwie to poczytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na bank zobaczycie fasolkenie martw się z wizyty przyjedziesz szcześliwa:-)
Jasne ze masz Ja to nazywalam "musniecie motyla" I sama pamietam bylam w szoku ze to juz..polecialam szybko do szwagierki co byla przedemna w ciazy i pytalam czy to TO bo zapomnialam jak to czuc ..to takie wrazenie jakby cos "glaskalo" w brzuszku :-) bynajmniej ja tak to wspominam
Patrysiu, ja w pierwszej ciazy czulam "motylki" jakos przelom 17/18tyg, a teraz ze 2 tygodnie wczesniej, ok 15/16 chyba...kurcze, juz nie pamietam dokladnie...A w 18tyg to juz rytmicznie, a teraz to tak buszuje, ze hej! Czasem brzusio juz sie rusza! Ale tak jak pisze Gosia, niektore maja juz 20-21tc i nie czuja nic, wice roznie bywa...