reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam i ja my juz po obiedzie fryteczki filety z kurczaka i salatka,ja moge tylko popatrzec bo tluste to zabronione..

anufifi pogodzisz sie z m..wieczorna pora zblizy was do siebie.bedzie dobrze..

bereshka ciekawa jestem jak wyjdzie ten cukier trzymam kciuki za dobry wynik

ropyanna braciszek napewno cie odwiedzi..juz tak dlugo nie widzieliscie sie to wpadnie dzisiaj albo jutro..

paula..poprasowane juz?mnie tez czeka prasowanie,ale to wieczorkiem super pogoda wiec szkoda stac przy zelazku..

U mnie obiadek czesciowo zrobiony-pomidorowa, tak jak chcial synus, ugotowane cwiatrki z kurczaka, i musze chyba ziemniaczki uszykowac.
Macius od godziny spi, i mnie lamie sen, ale dam sobie spokoj i chyba tez wezme sie za prasowanie:)
I tez czekam na wynik glukozy Bereshki!!!

Laski faktycznie pustkowie tu nieprzecietne!
Czy to dlatego ze jest cielo? A moze dlatego ze sesja sie zbliza? Cos o tym wiem.
Ja sie tz zawijam zaraz do szkoly wiec do wieczora albo jutra!
Buziaki

Kiki no własnie pogoda mnie odciągnęła od żelazka :zawstydzona/y: a synek wyciągnął na podwórko :tak: będę prasowała albo wieczorem albo jutro :-p

My na obiadek mamy dzisiaj kotlety z piersi zostały z wczoraj tylko pieczarki do nich zrobie :tak: Kacperek zjadł u babci zupe ogórkową.
Ale mam straszną ochotę zrobić pierogi ruskie :tak:

ciekawe czy Gosia wróciła juz z Londynu?

a Pyszczek gdzie????

witam po przerwie..

niestety nie udalo sie- Tym ktore kibicowaly- serdecznie dziekuje..
Nie odzywalam sie, bo podlamalo mnie to troche...przy pierwszym dziecku od razu...a teraz nic...nic...nic...sam stres!
Zdecydowalam sie wiec na monitoring cyklu, bad. krwi, badanie nasienia meza- nasze wyniki wyszly rewelacyjnie. podczas monitoringu wylapalismy owulacje- moment pekniecia jajeczka..potem podczas monitoringu gin powiedzia- ze b. dobre podloze do zaplemnienia, zagniezdzenia- sporo plynow owulacyjnych itd./teraz czekam na efekty...Gin powiedzial, ze wg. niego cykl powinien byc owocny....zobaczymy...

Paula, a ja wlasnie skonczylam prasowanko! Pogoda teraz dopiero jest naprawde u nas ladna, ale straszie boli mnie glowa i nie mam ochoty nigdzie wychodzic...
A Gosia nie daje znaku-pewnie dopoczywa :)

Bershka, to czekamy na pozytywne wyniki .................... :tak: a co do małego i samodzielnego przesypiania nocek, to nie wiem co Ci doradzic, a czy jak przyjdzie do Was to go odnosicie spowrotem do lóżeczka???? wiem,że jest to męczące, ale jak mój mały wędrował do nas to strałam sie aby ranki witał u siebie i zawsze rano o tym rozmawialismy i odpukac od dluższego czasu nie było spacerków :tak: i teraz on mi co rano tłumaczy,że przespał cał anocke u siebie .....:tak:

reklama
Witajcie!!:-)
Ja w weekend byłam na uczelni i zarobiłam trzy piątki do indeksu:-p:-D
W niedzielę pisałam egzamin, zobaczymy jak poszło, wyniki 31 maja.
A fikaliśmy z M 16dc chyba, więc moim okiem było juz po owu.. zobaczymy.
A co tam u Was?:-D

Do góry