reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sonita a jakie masz cykle, regularne?
kup sobie testy owulacyjne, obserwuj śluz i przy cyklach 28dniowych zaczynaj staranka od około 13 dc u mnie tak było i mam 2 synków :-);-)

reklama
Witajcie :-)

Bershka no to baardzo się cieszę że nie masz cukrzycy! I że wszystko w porządeczku, super :tak: już nie musisz śnić o glukozie ;-)

Agnieszka piękne zdjęcia, jeszcze w życiu nie widziałam takich zdjęć z usg buźki dziecka :szok::-) bardzo wzruszające..

Royanna ale przygoda z tym autem, nie do wiary :szok: dobrze że nic się poważniejszego nie stało

Paula jestem jestem, już zaraz napiszę co u mnie :-)

Patrysia nie martw się i nie denerwuj to najważniejsze, wiem że łatwo powiedzieć, ale ja też miałam na początku zagrożoną ciążę przez krwiaka, pamiętasz, i też leżałam jeden cały tydzień plackiem i potem jeszcze przez dwa tygodnie duuużo leżałam i widzisz krwiak się wchłonął i dziecku nic się nie stało i u Ciebie sytuacja się poprawi, bierzesz leki one pomogą i będzie wszystko dobrze, ja tez mocno w to wierzę ;-) trzymaj się dzielnie, myślami jestem z Tobą :tak:

A u nas w Lublinie baaardzo ciepło! Oby tylko żaden deszcz później nie wyskoczył ani burza. Ja wczoraj byłam na BB tylko chwilkę Was poczytać, bo byłam padnięta po weekendzie i całym dniu na uczelni. W weekend się uczyłam, w niedzielę to tak od rana do nocy :baffled: bo wczoraj miałam ważne zaliczenie końcowe z jednego przedmiotu. Ale chyba dobrze mi poszło :-) Choć wyniki dopiero za dwa tygodnie. Czarodziejka dobrze pisała że pusto się robi na forum bo sesja, tak to jest w moim przypadku. Dzisiaj miałam mieć wolne, ale jeszcze musze dom posprzątać, zrobić pranie, poprasować, ugotowac obiad - a mam dzisiaj zamiar zrobić tą pyszną serową zupkę z przepisu Pauli (ciekawe jak mi wyjdzie) a oprócz tego naleśniki, a na 16.00 musze popędzić na uczelnię jednak na konferencję germanistów, więc cały dzień mam co robić. Wieczorkiem Was znowu poczytam.

Miłego dnia wszystkim Koleżankom!

O dzięki :-)
Właśnie nie wiem czy cykle regularne...
Miesiąc temu miałam 30dniowy, teraz 29, może normuje się do typowego 28dniowego? :-)

Pyszczku w Lublinie baaardzo gorąco ? :confused: kurcze a u nas deszcz na śląsku :angry:

Sonita to masz w miarę regularne cykle, od 13 dnia cyklu a będzie chłopak. Obserwuj swój cykl im większe dni płodne tym szansa na chłopczyka.Powodzenia

Bershka wprawdzie nie wiem ile jest stopni bo nie posiadam w mieszkaniu termometru :-D ale jak wychodze na balkon to w bluzce z krótkim rękawem za gorąco :-):tak:

ale w tvn24 niedawno słyszałam że po południu ma byc burzowo w lubelskim, oby nie :-) choć wtedy nie będzie tak duszno jak teraz, a jak na dworze duszno to i ja źle się czuję, zaraz mnie głowa boli i ziewam od niskiego ciśnienia. Mój ginek mówi że jak mam takie samopoczucie to żeby sobie kawkę słabą wypić z mlekiem, jedna kawa nie zaszkodzi a trochę ciśnienie podniesie. Ale mi już kawa nie smakuje, przyzwyczaiłam się do Inki :-D;-)

Ostatnia edycja:
Bershka powiedz jak mozna byc w Londynie i nie byc w Primarku na Oxford:-)jasne ze bylam i jeszcze w dwoch innych:-)jak poznam plec to na poczatku wrzesnia lece tam na zakupy bo sliczne i tanie rzeczy maja:-)

U nas tez dzis pada buu ale jutro ma juz byc ladnie:-)

reklama
Dzięki Sonia, zyczę Ci szybkiego zafasolkowania

Anufifi a my takie mądre z tymi chłopaczkami a z dziewczynkami nam nie wychodzi :-D:-p mnie tak sie marzy dziewczynka, ze nawet skłonna jestem po jakimś czasie znowu postarać się o małą kruszynkę ale wtedy seksik góra do 8 dnia cyklu :-D a i z monitoringiem i z moim planowaczem płci ginkiem :-D

Gosiu no cóż..wiedziałam, ze tam zahaczysz :-D:cool2::sorry2:

Do góry