reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wieczorowa porą ................... :tak::-D:tak:

Dzisiaj mały sukces, Oli zasnął w swoim łozeczku po 15 min a nie tak jak od 2 dni odzwyczajania po godzinie ;-) moze przestanie też w końcu w nocy wędrować do nas :dry:

gratuluje małych sukcesów w samodzielnym spaniu, a jak kolejne nocki ???? :tak: małymi kroczkami a sukces murowany :tak: a i śliczne zdjęcia malenstwa :tak:

Agnieszka, Twoje zdjęcia buźki małej też robia wrażenie ..............piękna pamiątka :tak::-D:tak:

Czarodziejko pytałaś o moje USG,na wizycie w kwietniu lekarz nie bardzo chciał zdradzic płeć, ale najprawdopodobniej drugi chłopak, zobaczymy czy potwierdzi chłopca 25 maja, więc jeszcze tydzien ..................... :tak::-D:tak:

pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i oczekujace, jak i te czekające na II kreseczki, powodzenia :tak::-D:tak:

reklama
I ja witam wieczorną po
Weekend minąl nam szybko...za szybko!
W zasadzie pogoda byla marna wiec spedzilam weekend z siostrą i jej dzieciaczkami u naszych rodzicow.

Jarzębinko - więc trzymam kciuki za dziewczynkę.Ale tak naprawdę trzymam kciuki za zdowego dzidziusia!!!!
Trzymaj sie Kochana

Royanna ale mieliście przygodę :szok::-( to straszne przeżycie, dobrze ze Wam się nic nie stało...

Jarzębinko sukces w zasypianiu mamy za sobą, oczywiście zostaje w pokoju dopóki Oliś nie zaśnie ale w nocy są niestety jeszcze wędrówki do naszego łóżka :baffled: muszę teraz wprowadzić całkowite samodzielne spanie tylko nie wiem jak... :szok: jak wygląda drugi etap...moze coś poczytam o tym na necie

25 maja mam nadzieję, ze lekarz zobacz u dziecka pipkę a nie siusiaka :-D:-)

Jutro mam powtórkę badania z glukozą, cała już chodzę....oby nie było tej cukrzycy :shocked2::dry:

Witam

Jeszcze nikt tu nie zaglądał dzisiaj :confused:;-)

Jestem po wypiciu glukozy 75g :-( ale to paskudztwo :szok::crazy: pozwolili mi pójśc do domu bo mieszkam niedaleko szpitala i przyjsc na pobranie krwi za 2h. Okaże się co tam z tym moim cukrem :confused::dry:

u Was też słoneczko świeci ?

Miłego dnia

Witam ,

Bershka ja po wypiciu 75 glukozy mało nie odjechałam ....zrobiło mi sie slabo i zbierało na wymioty ....do dzisiaj na wspomnienie mnie cofa ....fuj....

Ja sie natomiast tak pozarłam wczoraj z M ze mam dzisiaj doła :-:)-:)-:)-(.

nic ....póki co zabieram sie za prace bo troche mi sie uzbieralo

Miłego dnia dziewczynki

Witajcie!
My juz posprzatalismy mieszkanko, ale pogoda kiepska i ledwo zyje. Nawet glowa mnie pobolewa...A wczoraj caly dzien bylam padnieta, cisnienie...
Mam nadzieje, ze odwiedzi mnie moj brat, bo przyjechal z Irlandii na tydzien, ale on nigdy nie ma czasu...a w srode juz odlatuje...Ostatnio jak byl to my chorowalismy wiec nici z odwiedzin, a wczesniej widzialam go jakos jesienia, we wrzesniu chyba :(

Witam...
Ja właśnie umyłam głowe i musze zabrać się za prasowanie bo uzbierało mi się tego tyle że szok :szok:

U nas też dziś piękne słoneczko :tak: ciekawe na jak długo :confused:

Bershka trzymam kciuki za wyniki z glukozy!!!

Anufifi napewno zaraz pogodzisz się z M i bedzie dobrze :tak:

Royanna może tym razem brat Was odwiedzi chociaż na chwilke :blink:

Życzę wszystkim miłego dnia i serdecznie pozdrawiam :tak:

reklama
Do góry