reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PYSZCZKU też mam taką nadzieję że się przyda jak najszybciej:-);-)ps.no dzisiaj dostałam białe upławy od dłuższego czasu bo tak to nie było ani śladu .

reklama
Oj widze laseczki ze wszystkie juz chyba spią
7_11_116.gif

W takim razie spokojnych snów i do jutra :))))

Witam :-)

Taka piękna pogoda że aż szkoda w pracy siedzieć :cool2: ale co zrobić....jeszcze jutro i 3 dni wolnego :-)
Dziś założyłam już spodnie ciążowe bo dżinsy są już za ciasne i bolał mnie brzuch i dziś bardzo wygodnie mam
new_splash.gif
i wyglądam jakbym była w 5 miesiącu a nie w 3
new_rolleyes.gif
wczoraj bylismy u cioci na imeninach i ciocia śmiała się że może będą bliźniaki :eek:

Pyszczek jak po usg???

Paula usg masz w naszą z M rocznicę ślubu :-D:-):-D:-):-)
no to w taki dzień usg musi wyjść dobrze ;-):tak::tak::tak:

Gracjaska trzymam kciuki za fasolke! objawy jak najbardziej na to wskazują :tak:

Moltizerka większe szanse na chłopca ale wiadomo że to od góry wszystko zależy, a Ty pewnie chciałabyś chłopca bo widzę że masz już córeczkę! Powodzenia na usg! :tak:

Czarodziejko pozdrawiam :-)

Życzę wszystkim miłego dnia!!!! :-):-):-)

hej dziewczyny!
Paula zgadzam sie z Toba piekny dzien a trzeba w pracy siedziec:-(Mowisz ze juz spodnie ciazowe nosisz szybko..ja jeszcze chodze w normalnych i dlugo jeszcze pochodze hehe:-)

Odebralam wyniki wczoraj mozecie mi je jakos zinterpretowac:
-Odczyn WR-UJEMNY
-Toxoplazmoza igM:przeciwciala w kl.IgM 0,148
taka legenda jest do toxo:
*wynik ujemny ponizej 0,900
*wynik watpliwy 0,900-1,100
*wynik dodatni powyzej 1,100
wynika ze toxo mam ujemna ale czyto dobrze czy zle??

Aha i mam jeszcze takie pytanko czy w dniu/dniach spodziewanej @ boli was brzuch jak na @??bo mnie wczoraj bolal prawie caly dzien i dzis znowu pobolwea a lekarka powiedziala ze moze tak bolec ale 3-4razy na dobe a u mnie byl prawie caly dzien..czy mam sie tym martwic??

Gosiu jakieś inne parametry w legendzie masz niż ja ale wydaje mi się że dobre masz wyniki....a IgG nie robiłaś?
mnie brzuszek tak jak na @ nie boli nawet nie wiem w których dniach by była poprostu zapomniałam o niej ;-)ale Ty powinnaś brać Nospe jak boli Cie brzuch i dużo odpoczywać :tak:

Paula ja mialam tylko ta jedna toxo zrobic bo stare wyniki mialam dobre!!wlasnie wzielam nospe wczoraj ale nie pomogla za bardzo!!mam nadzieje zenic zlego to nie znaczy ten bol??:-(

reklama
Gosia napewno to nic złego....moja ginka mówiła że jak boli brzuch to żeby brac Nospe 3 razy dziennie! A Ty może powinnaś iść na L4 i odpocząć! :tak:
powiedziałaś już szefom o ciąży?

Do góry