reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witaj Pyszczku!faktycznie Ci sie data w suwaczku przesunela...musisz chyba jeszcze raz go zrobic!!

Paula ja do marca od pazdziernika mialam umowe na pol etatu za 600zl brutto od 1kwietnia chce przejsc na caly etat zeby miec 1500netto i jesli popracuje do lipca to beda 4mce z wyzsza stawka wiec roznica w wyplacie z zusu bedzie!!

Pyszczek 3mam kciuki za usg..pocieszylas mnie ze tez cie czasami brzusio bolin nie jestem sama:-(boje sie wizyty w pon:-(

reklama
A my dzisiaj jedziemy z Kacperkiem do kardiologa...bylismy rok temu i było słychac lekkie tzw. niewinne szmery i kazała przyjechać za rok na kontrol więc jedziemy. Mam nadzieje że wszystko jest dobrze!

u mnie jest identycznie tak samo ze synkiem że s łyszy się jakieś delikatne szmery ale mamy chodzić na kontrole i byliśmy w wielką sobote i mamy przyjść za pół roku,ale M chce szybciej iść bo się boi o synka ale jest dobrze no ale jednak jakieś szmery są;-)
PYSZCZKU no faktycznie twój suwaczek pokazuje 13 tyd.:-D

Witajcie Kochane!!
ja niedługo testuję:-D Ale brzusio pobolewa, cycuchy bolą ale tempka normalna:eek:więc pewnie @ przylezie:baffled: Co do tempki to ja nigdy nie miałam wyższej niż 37,00 jak byłam poważnie chora. Przy zwykłych przeziębieniach nigdy nie mialam temperatury.. Troszkę ten brzusio kłuje. Koleżanka mi powiedziała, żebym nospy nie brała bo potem dzieci seplenią:eek:Zwariowała chyba:-D

A my dzisiaj jedziemy z Kacperkiem do kardiologa...bylismy rok temu i było słychac lekkie tzw. niewinne szmery i kazała przyjechać za rok na kontrol więc jedziemy. Mam nadzieje że wszystko jest dobrze!
Będzie dobrze Kochana! Trzymam kciuki by te szmery poszły precz:tak:

Patrysiu ale Ci fajnie, że siostrzyczki Was odwiedzą:tak: Miłych pogaduszek życzę:-D

Pozdrawiam wszystkie!!:-)

GIEOSKA nie steresuj sie bo i może przez to że tak nad tym myślisz i stresujesz boli częściej:eek:rozluźnij się weź no-spe i będzie dobrze a wizyty się nie obawiaj:tak:

Witajcie Kochane!!

ja niedługo testuję:-D Ale brzusio pobolewa, cycuchy bolą ale tempka normalna:eek:więc pewnie @ przylezie:baffled: Co do tempki to ja nigdy nie miałam wyższej niż 37,00 jak byłam poważnie chora. Przy zwykłych przeziębieniach nigdy nie mialam temperatury.. Troszkę ten brzusio kłuje. Koleżanka mi powiedziała, żebym nospy nie brała bo potem dzieci seplenią:eek:Zwariowała chyba:-D

Będzie dobrze Kochana! Trzymam kciuki by te szmery poszły precz:tak:

Patrysiu ale Ci fajnie, że siostrzyczki Was odwiedzą:tak: Miłych pogaduszek życzę:-D

Pozdrawiam wszystkie!!:-)

witaj,ale ty mi tu niegadaj o @ bo bedzie fasolka :tak:no tak bedzie super dzień bo lubie jak mnie ktośdza tym bardziej siostrzyczki:-)

Gosia no pewnie że nie jesteś sama :-) a co do bóli brzucha to się tak bardzo nie martw, ja od razu aplikuję sobie nospę i tyle!

Patrysia, Gosia ja juz próbowałam zrobić ponownie ten suwaczek i jak robię go od nowa to na nowym tez pokazuje 13 tydzień i 4 dzień :-D Tzn ja przecież jestem w 13tym tygodniu - to racja, ale jeśli ma być podane razem z dniami to chyba powinno być 12tygodni i 4 dni. A tu jest 13 tydzień - prawda i 4 dzień - tez prawda, ale razem 13 tygodni i 4 dni - już to dziwnie wygląda :szok::-D:-D:-D sama się już zakręciłam

A dni do porodu dobrze odlicza !

Gosia wex może sprobuj swoj jeszcze raz zrobić tam na stronie i zobaczymy czy u Ciebie tez tak wyjdzie! :)

reklama
Do góry