reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PYSZCZKU też mam taką nadzieję że się przyda jak najszybciej:-);-)ps.no dzisiaj dostałam białe upławy od dłuższego czasu bo tak to nie było ani śladu .

reklama
Oj widze laseczki ze wszystkie juz chyba spią
7_11_116.gif

W takim razie spokojnych snów i do jutra :))))

Witam :-)

Taka piękna pogoda że aż szkoda w pracy siedzieć :cool2: ale co zrobić....jeszcze jutro i 3 dni wolnego :-)
Dziś założyłam już spodnie ciążowe bo dżinsy są już za ciasne i bolał mnie brzuch i dziś bardzo wygodnie mam
new_splash.gif
i wyglądam jakbym była w 5 miesiącu a nie w 3
new_rolleyes.gif
wczoraj bylismy u cioci na imeninach i ciocia śmiała się że może będą bliźniaki :eek:

Pyszczek jak po usg???

Paula usg masz w naszą z M rocznicę ślubu :-D:-):-D:-):-)
no to w taki dzień usg musi wyjść dobrze ;-):tak::tak::tak:

Gracjaska trzymam kciuki za fasolke! objawy jak najbardziej na to wskazują :tak:

Moltizerka większe szanse na chłopca ale wiadomo że to od góry wszystko zależy, a Ty pewnie chciałabyś chłopca bo widzę że masz już córeczkę! Powodzenia na usg! :tak:

Czarodziejko pozdrawiam :-)

Życzę wszystkim miłego dnia!!!! :-):-):-)

hej dziewczyny!
Paula zgadzam sie z Toba piekny dzien a trzeba w pracy siedziec:-(Mowisz ze juz spodnie ciazowe nosisz szybko..ja jeszcze chodze w normalnych i dlugo jeszcze pochodze hehe:-)

Odebralam wyniki wczoraj mozecie mi je jakos zinterpretowac:
-Odczyn WR-UJEMNY
-Toxoplazmoza igM:przeciwciala w kl.IgM 0,148
taka legenda jest do toxo:
*wynik ujemny ponizej 0,900
*wynik watpliwy 0,900-1,100
*wynik dodatni powyzej 1,100
wynika ze toxo mam ujemna ale czyto dobrze czy zle??

Aha i mam jeszcze takie pytanko czy w dniu/dniach spodziewanej @ boli was brzuch jak na @??bo mnie wczoraj bolal prawie caly dzien i dzis znowu pobolwea a lekarka powiedziala ze moze tak bolec ale 3-4razy na dobe a u mnie byl prawie caly dzien..czy mam sie tym martwic??

Gosiu jakieś inne parametry w legendzie masz niż ja ale wydaje mi się że dobre masz wyniki....a IgG nie robiłaś?
mnie brzuszek tak jak na @ nie boli nawet nie wiem w których dniach by była poprostu zapomniałam o niej ;-)ale Ty powinnaś brać Nospe jak boli Cie brzuch i dużo odpoczywać :tak:

Paula ja mialam tylko ta jedna toxo zrobic bo stare wyniki mialam dobre!!wlasnie wzielam nospe wczoraj ale nie pomogla za bardzo!!mam nadzieje zenic zlego to nie znaczy ten bol??:-(

reklama
Gosia napewno to nic złego....moja ginka mówiła że jak boli brzuch to żeby brac Nospe 3 razy dziennie! A Ty może powinnaś iść na L4 i odpocząć! :tak:
powiedziałaś już szefom o ciąży?

Do góry