reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia bierz się bierz:tak:
Ja na 17:00 ide do szpitala na komisję do spraw niepełnośprawnych.
ZObaczymy co orzekną i czy kasa mi się nalezy:-p:-D
Dobre i parę złotych:tak:
Musze jeszcze wszystkie papiery ze szpitala znaleźc w szafce i sobie przygotowac bym nie zapomniała:-D

reklama
Nareszcie zaraz zmykam do domku :-) miałam dziś pracowity dzień :-(

Gosia ja usg mam za tydzień 5 maja więc zaraz po Tobie :-) p.s. śliczne ciuszki sobie kupiłaś :tak:

Agniesiak powodzenia na komisji :tak: a mąż napewno następnym razem zda :tak:

Pyszczek daj znać po usg! :tak: napewno wszystko jest ok!

Życzę Wam miłego popołudnia!!!:-)

Do jutra! Papa

Patrysia bierz się bierz:tak:

Ja na 17:00 ide do szpitala na komisję do spraw niepełnośprawnych.
ZObaczymy co orzekną i czy kasa mi się nalezy:-p:-D
Dobre i parę złotych:tak:
Musze jeszcze wszystkie papiery ze szpitala znaleźc w szafce i sobie przygotowac bym nie zapomniała:-D

a nie chce mi sie robic jestem po dzisiejszym dniu zmeczona co zamówiłam pizze:-pps.oby sie udało i pewnie jak można gdzieś dostac to trzeba sie o to ubiegac:tak:

witajcie:)

a ja jeszcze 3- 4 dni i testuje...umieram z niecierpliwosci:sorry:

nieraz nachodzi mnie smutek i mowie- na pewno nie udalo sie...nic nie czuje...czasem brzuszek zaboli jak na@...ale nadzieje daje ta utrzymujaca sie pow.37.00 temp i wielkie , wylewajace sie ze stanika -swedzace cycuchy:sorry:...a tak...to zwyczajne napiecie przedmiesiaczkowe...jakis pesymizm mnie dopadl...:-(

a ja wyjatkowo czuje, ze na 100% nic, ze lada moment przyjdzie...normalnie wyc mi sie chce...
duzo w tym miesiacu pracowalam..przytulanki byly rzadsze...nerwowa ..niewyspana bylam...i dzis to napiecie ..dupne uczucie...Totalny spadek formy...
musze sobie znalezc zaraz zajecie bo tylko siedze i bucze:-(

a ja wyjatkowo czuje, ze na 100% nic, ze lada moment przyjdzie...normalnie wyc mi sie chce...
duzo w tym miesiacu pracowalam..przytulanki byly rzadsze...nerwowa ..niewyspana bylam...i dzis to napiecie ..dupne uczucie...Totalny spadek formy...
musze sobie znalezc zaraz zajecie bo tylko siedze i bucze:-(

nie ma @ to jest nadzieja:tak:a w sumie to ja ci powiem kobitko że włąśnie w takich przypadkach gdzie staranka nie są za bardzo dopracowane to się udaje:tak:gorzej to u mnie bo już sama nie wiem kiedy była owulka i było tylko jedno serduszkowanie więc to ja tu sie nastawiam na @ :tak:

reklama
Gosia no własnie o to chodzi że skoro mam jeszcze zwolnienie to chyba zostanę w domu...chociaż tak cieplutko na dworze, super..:-) ale właśnie jak pójdę na uczelnię to potem i tak będę jeszcze musiała do domu wrócić i potem jeszcze raz jechać, więc znowu się zmęczę..:sorry:

Patrysia to fajnie że i Tobie się ta oliwka podoba, oby jak najszybciej się przydała! :-D:tak:

Paula usg masz w naszą z M rocznicę ślubu :-D:-):-D:-):-)

Gracjaska masz objawy które mogą wskazywać na zafasolkowanie, więc postaraj się myśleć pozytywnie! głowa do góry, akurat może się udało! ;-)

Moltizerka moim zdaniem na chłopca większa szansa :tak: chociaz kto wie :-)

Do góry