reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień Dobry laseczki :)))))
grupa.gif

reklama
Paula ja chetnie bym poszla na L4 ale musze pracowac zeby wieksza kase dostac potem na zwolnieniu!poza tym siedze 8godz przed kompem i mega zle sie czuje potem:-(

czarodziejka sliczny suwaczek:-)

WITAM KOCHANE:-)
Dzisiaj do mnie tak ok.11.00 beda siostrzyczki w odwiedziny:-)Dominis będzie miał się z kim bawić:-)tak więc do was zajże tak po południu:-)u mnie ogólnie dobrze czasami mnie pobolewa brzuszek na @ ale mam nadzieję że nie przyjdzie;-)
KOCHANE ODPOCZYWAĆ JAK NAJWIĘCEJ A WY PRZED KOMPEM 8 GODZ.TO Z PRACY NA 15 MIN.CHOCIAŻ POŁOŻYĆ SIĘ A NOGI NA ŚCIANE LEPSZE KRĄZENIE:tak:;-)

Witajcie :-)

A mnie dzisiaj znowu z rana pokłuli :baffled: musiałam zbadac krew przed kolejną poniedziałkową wizytą u ginka - morfologia i jeszcze cytomegalia IgM i IgG, no i mocz oczywiście.

Paula pewnie że takiego pięknego dnia jak 5ty maja musi Ci usg dobrze wyjść :-D:tak: a ja mam dzisiaj, ale dopiero o 16.15

Gosia ja tez mam WR ujemny, a toxo IgG: 3,0 a IgM też : 3,0. Tylko u mnie na wyniku są inne normy
dla toxo IgM są takie:
wynik ujemny 0-6
wynik wątpliwy 6-10
wynik dodatni > 10

a dla toxo IgG są takie: min: 0,0 max: 8,8

czyli mieszczę się w normach :-)
Poza tym rok temu w marcu miałam tez badanie na toxo i identyczne wyniki wyszły więc chyba nic się tam nie dzieje i nie zmienia w tej kwestii ;-)

Paula ja chetnie bym poszla na L4 ale musze pracowac zeby wieksza kase dostac potem na zwolnieniu!poza tym siedze 8godz przed kompem i mega zle sie czuje potem:-(

Gosia i tak Zus Ci policzy średnią z 12 miesięcy do tyłu więc czy warto? te kilka tygodni nic nie zmieni :no: skoro źle sie czujesz powinnaś odpoczywać a nie siedzieć 8 godzin przed kompem.
Ja tez mam taką prace że siedze 8 godzin przed komputerem ale ja czuje sie dobrze :tak: męczą mnie tylko dojazdy i z tego względu niedługo pójde na L4 :tak:

Patrysia miłego dzionka zatem :-)

Patrysia witaj :-) fajnie że będziesz miała gości :-) ja te teraz niedługo posiedzę, bo muszę dzisiaj wcześniej obiad zrobić żeby o 15 wyjść już z domu do lekarza, ale jak wrócę to zajrzę tutaj i dam Wam znać co u mojego bobaska słychać :tak:

Gosia dlaczego Twój suwaczek pokazuje 12 tydzień i 2 dzień ciąży, a mój 13 tydzien i 4 dzień ciąży?? :szok::-D suwaczki wariują

Pyszczek to coś mi sie pomyliło że usg miałaś mieć wczoraj :zawstydzona/y: zatem trzymam kciuki za dzisiejsze usg :tak: super że wyniki masz dobre aoby kolejne wyszły równie dobrze :tak:

Paula ja tez mam taką nadzieję :-) a Twoje tez będą lepsze, zobaczysz weźmiesz te leki i wyniki się poprawią :tak:

Co do bólów brzucha to mnie tez czasem pobolewa, ale rzadko. Własnie wczoraj w nocy mnie rozbolał nie wiem dlaczego, bo już dawno w ogóle nie bolał, a wczorajszej nocy aż się obudziłam i musiałam wziąć nospę. Ale pomogła, choć dzisiaj tez troszkę pobolewa. Nie wiem czy teraz akurat przypadałaby @, jakos nie myślałam o tym i nie zastanawiam się ;-) A rano obudziły mnie nudności!:baffled: Myślałam że mam to już za sobą a tu klops! Jeszcze tak nigdy nie miałam żeby mnie nudności obudziły! A jednak.:sorry:

reklama
A my dzisiaj jedziemy z Kacperkiem do kardiologa...bylismy rok temu i było słychac lekkie tzw. niewinne szmery i kazała przyjechać za rok na kontrol więc jedziemy. Mam nadzieje że wszystko jest dobrze!

Do góry