reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień Dobry laseczki :)))))
grupa.gif

reklama
Paula ja chetnie bym poszla na L4 ale musze pracowac zeby wieksza kase dostac potem na zwolnieniu!poza tym siedze 8godz przed kompem i mega zle sie czuje potem:-(

czarodziejka sliczny suwaczek:-)

WITAM KOCHANE:-)
Dzisiaj do mnie tak ok.11.00 beda siostrzyczki w odwiedziny:-)Dominis będzie miał się z kim bawić:-)tak więc do was zajże tak po południu:-)u mnie ogólnie dobrze czasami mnie pobolewa brzuszek na @ ale mam nadzieję że nie przyjdzie;-)
KOCHANE ODPOCZYWAĆ JAK NAJWIĘCEJ A WY PRZED KOMPEM 8 GODZ.TO Z PRACY NA 15 MIN.CHOCIAŻ POŁOŻYĆ SIĘ A NOGI NA ŚCIANE LEPSZE KRĄZENIE:tak:;-)

Witajcie :-)

A mnie dzisiaj znowu z rana pokłuli :baffled: musiałam zbadac krew przed kolejną poniedziałkową wizytą u ginka - morfologia i jeszcze cytomegalia IgM i IgG, no i mocz oczywiście.

Paula pewnie że takiego pięknego dnia jak 5ty maja musi Ci usg dobrze wyjść :-D:tak: a ja mam dzisiaj, ale dopiero o 16.15

Gosia ja tez mam WR ujemny, a toxo IgG: 3,0 a IgM też : 3,0. Tylko u mnie na wyniku są inne normy
dla toxo IgM są takie:
wynik ujemny 0-6
wynik wątpliwy 6-10
wynik dodatni > 10

a dla toxo IgG są takie: min: 0,0 max: 8,8

czyli mieszczę się w normach :-)
Poza tym rok temu w marcu miałam tez badanie na toxo i identyczne wyniki wyszły więc chyba nic się tam nie dzieje i nie zmienia w tej kwestii ;-)

Paula ja chetnie bym poszla na L4 ale musze pracowac zeby wieksza kase dostac potem na zwolnieniu!poza tym siedze 8godz przed kompem i mega zle sie czuje potem:-(

Gosia i tak Zus Ci policzy średnią z 12 miesięcy do tyłu więc czy warto? te kilka tygodni nic nie zmieni :no: skoro źle sie czujesz powinnaś odpoczywać a nie siedzieć 8 godzin przed kompem.
Ja tez mam taką prace że siedze 8 godzin przed komputerem ale ja czuje sie dobrze :tak: męczą mnie tylko dojazdy i z tego względu niedługo pójde na L4 :tak:

Patrysia miłego dzionka zatem :-)

Patrysia witaj :-) fajnie że będziesz miała gości :-) ja te teraz niedługo posiedzę, bo muszę dzisiaj wcześniej obiad zrobić żeby o 15 wyjść już z domu do lekarza, ale jak wrócę to zajrzę tutaj i dam Wam znać co u mojego bobaska słychać :tak:

Gosia dlaczego Twój suwaczek pokazuje 12 tydzień i 2 dzień ciąży, a mój 13 tydzien i 4 dzień ciąży?? :szok::-D suwaczki wariują

Pyszczek to coś mi sie pomyliło że usg miałaś mieć wczoraj :zawstydzona/y: zatem trzymam kciuki za dzisiejsze usg :tak: super że wyniki masz dobre aoby kolejne wyszły równie dobrze :tak:

Paula ja tez mam taką nadzieję :-) a Twoje tez będą lepsze, zobaczysz weźmiesz te leki i wyniki się poprawią :tak:

Co do bólów brzucha to mnie tez czasem pobolewa, ale rzadko. Własnie wczoraj w nocy mnie rozbolał nie wiem dlaczego, bo już dawno w ogóle nie bolał, a wczorajszej nocy aż się obudziłam i musiałam wziąć nospę. Ale pomogła, choć dzisiaj tez troszkę pobolewa. Nie wiem czy teraz akurat przypadałaby @, jakos nie myślałam o tym i nie zastanawiam się ;-) A rano obudziły mnie nudności!:baffled: Myślałam że mam to już za sobą a tu klops! Jeszcze tak nigdy nie miałam żeby mnie nudności obudziły! A jednak.:sorry:

reklama
A my dzisiaj jedziemy z Kacperkiem do kardiologa...bylismy rok temu i było słychac lekkie tzw. niewinne szmery i kazała przyjechać za rok na kontrol więc jedziemy. Mam nadzieje że wszystko jest dobrze!

Do góry