reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia bierz się bierz:tak:
Ja na 17:00 ide do szpitala na komisję do spraw niepełnośprawnych.
ZObaczymy co orzekną i czy kasa mi się nalezy:-p:-D
Dobre i parę złotych:tak:
Musze jeszcze wszystkie papiery ze szpitala znaleźc w szafce i sobie przygotowac bym nie zapomniała:-D

reklama
Nareszcie zaraz zmykam do domku :-) miałam dziś pracowity dzień :-(

Gosia ja usg mam za tydzień 5 maja więc zaraz po Tobie :-) p.s. śliczne ciuszki sobie kupiłaś :tak:

Agniesiak powodzenia na komisji :tak: a mąż napewno następnym razem zda :tak:

Pyszczek daj znać po usg! :tak: napewno wszystko jest ok!

Życzę Wam miłego popołudnia!!!:-)

Do jutra! Papa

Patrysia bierz się bierz:tak:

Ja na 17:00 ide do szpitala na komisję do spraw niepełnośprawnych.
ZObaczymy co orzekną i czy kasa mi się nalezy:-p:-D
Dobre i parę złotych:tak:
Musze jeszcze wszystkie papiery ze szpitala znaleźc w szafce i sobie przygotowac bym nie zapomniała:-D

a nie chce mi sie robic jestem po dzisiejszym dniu zmeczona co zamówiłam pizze:-pps.oby sie udało i pewnie jak można gdzieś dostac to trzeba sie o to ubiegac:tak:

witajcie:)

a ja jeszcze 3- 4 dni i testuje...umieram z niecierpliwosci:sorry:

nieraz nachodzi mnie smutek i mowie- na pewno nie udalo sie...nic nie czuje...czasem brzuszek zaboli jak na@...ale nadzieje daje ta utrzymujaca sie pow.37.00 temp i wielkie , wylewajace sie ze stanika -swedzace cycuchy:sorry:...a tak...to zwyczajne napiecie przedmiesiaczkowe...jakis pesymizm mnie dopadl...:-(

a ja wyjatkowo czuje, ze na 100% nic, ze lada moment przyjdzie...normalnie wyc mi sie chce...
duzo w tym miesiacu pracowalam..przytulanki byly rzadsze...nerwowa ..niewyspana bylam...i dzis to napiecie ..dupne uczucie...Totalny spadek formy...
musze sobie znalezc zaraz zajecie bo tylko siedze i bucze:-(

a ja wyjatkowo czuje, ze na 100% nic, ze lada moment przyjdzie...normalnie wyc mi sie chce...
duzo w tym miesiacu pracowalam..przytulanki byly rzadsze...nerwowa ..niewyspana bylam...i dzis to napiecie ..dupne uczucie...Totalny spadek formy...
musze sobie znalezc zaraz zajecie bo tylko siedze i bucze:-(

nie ma @ to jest nadzieja:tak:a w sumie to ja ci powiem kobitko że włąśnie w takich przypadkach gdzie staranka nie są za bardzo dopracowane to się udaje:tak:gorzej to u mnie bo już sama nie wiem kiedy była owulka i było tylko jedno serduszkowanie więc to ja tu sie nastawiam na @ :tak:

reklama
Gosia no własnie o to chodzi że skoro mam jeszcze zwolnienie to chyba zostanę w domu...chociaż tak cieplutko na dworze, super..:-) ale właśnie jak pójdę na uczelnię to potem i tak będę jeszcze musiała do domu wrócić i potem jeszcze raz jechać, więc znowu się zmęczę..:sorry:

Patrysia to fajnie że i Tobie się ta oliwka podoba, oby jak najszybciej się przydała! :-D:tak:

Paula usg masz w naszą z M rocznicę ślubu :-D:-):-D:-):-)

Gracjaska masz objawy które mogą wskazywać na zafasolkowanie, więc postaraj się myśleć pozytywnie! głowa do góry, akurat może się udało! ;-)

Moltizerka moim zdaniem na chłopca większa szansa :tak: chociaz kto wie :-)

Do góry