reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia więc to na pewno coś u nich na stronie się popsuło. Ale dzięki temu mam nowy suwaczek :-D Chociaz ja nie lubię często zmieniać, przyzwyczajam się do rzeczy, nawet do suwaczków ;-):-D

Ja mam rano powiedzmy płaski brzuch (nie licząc warstwy tłuszczyku, heh) a po południu, po jedzeniu i wieczorem taką małą piłkę :tak: ale jeszcze bardzo nie widać, na razie na uczelni udaje mi się kamuflować, żeby znajome z roku za wcześnie nie widziały i nie komentowały...najbliższe koleżanki wiedzą i mówią że trochę widać, ale jak ktoś nie wie i nie patrzy dokładnie na brzuch to myśli że wszystko po staremu ;-)

reklama
Pyszczek dzieki za link:-)
ja tez sie jeszcze kamufluje przed szefem ale juz zaczyna widac:-)
Pyszczek juz jest nowy watek zakupowy na listopadowkach ja zalozylam:-)

Ta oliwka jest wprawdzie w niewielkim opakowaniu, tzn z innych firm są większe, ale ja ją kupiłam za 11 zł więc i tak cena ok :) Jest naprawdę fajna, jak dla mnie super zapach i jak się nie nałoży za dużo to nie pozostawia takiej tłustej warstwy jak np. oliwka J&J której kiedyś używałam.
Ja kupiłam HIPPa w Rossmannie.

Gosia ooooo to zaraz sobie obczaję ten wątek zakupowy :-) A Ty już coś kupujesz dla dziecka? Ja jeszcze zaczekam jakiś czas, lepiej robić zakupy przynajmniej gdy zna się już płeć, jak na razie trzeba kupić coś dla siebie, tzn dla brzuszka żeby mu bylo wygodnie :-D

Pyszcek ja dla dziecka nie chce kupic nic dopuki nie poznam plci:-)jak bedzie druga dziewczynka to nie wiem czy bede cos kupowac bo mam wszystko po Mia:-)nic nie wyrzucalam:-)dla siebie juz kupilam pare rzeczy tak wkleilam:-)

No własnie ja też na razie tylko oglądam różne rzeczy, aha i dokształcałam się dzisiaj na jakiejś stronce jaka część garderoby maluszka jak się nazywa :-D tzn co to body, co pajacyk itd. bo do tej pory nie wiedziałam, nie miałam doświadczenia w tej kwestii :-)
Własnie czytam ten zakupowy wątek, ale jeszcze nie doszłam do Twoich zdjęć :-D

reklama
Ok już obejrzałam, fajne te ubranka Twoje i ceny przystępne :tak::-) Może na większy brzuszek i ja się skuszę na zakupy na allegro, bo ja zawsze wolę jednak przymierzyć najpierw w sklepie, bo czasem jakaś rzecz na modelce czy manekinie wygląda ok a dla mnie okazuje się nietwarzowe, więc nie bardzo lubię dla siebie w ciemno kupować, ale ładne te Twoje ubrania :)

Do góry