reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jak Wam się podoba mój suwaczek? ;-) Bedę sobie tylko opisy zmieniać, żeby czasem też pokazywało ile zostało do porodu :tak:

reklama
Pyszczek super suwaczek,ja tez nie zamierzam oposzczac tego watku ale na listopadowkach tez bede jesli fasolka przetrwa ten ciezki okres co ma teraz..bo plamienie jest:-(
Anufifi na ktora godzine idziesz 20.03??

Heh, Anufifi mnie też się podoba :tak: Najważniejsze że masz dużo nadziei i energii i strategię na ten cykl! Tak trzymać :)

Gosiu dam znać napewno:-):-),a w sumie to ja pierwszy robiłam w 8 dni po owulce i słabeusz był, no nawet jest jeszcze bo tak sobie na niego spogladam co jakiś czas hehe:-):-):-)
Pyszczku jak tylko się trochę u mnie zluźni i powyłażą wszyscy to napisze:-):-) a jak nie to Ani esa napisze i Wam przekaże:-):-)
Aniula ja już kciukasy trzymam za 20 marca:-):-)

Kochane mam pytanie. Ile zapłacę mniej więcej w szpitalu prywatnie za wykonanie bety HCG?? Czytałam, że trzeba ją zrobić pare razy tak??? Pomocy bo jestem w tym temacie jedną niewiadomą.

Cukierek witaj :-)u mnie około 30zł
Pyszczku piękny suwaczek na boy:-):-)
Anufifi Twoje jajca się już pewnie przygotowują do tego co powinny:-):-)

Kochana a nie wiesz jak ja rozpoznam z wyniku czy to ciąża bo u nas pielegniarki są tak wredne ze mi nie powidzą tylko wezmą pieniądze i nara.

reklama
Do góry