reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczek ...no cisnie mi sie na usta.....

A NIE MÓWIŁAM !!!!!:-):-):-):-)

Ptasiorek a ciebie to opierdziele ale na privie ....zaraz jak chłopcy zasną ...tak Ci dowale że ło matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wiem wiem, Anufifi ma zawsze rację :-) I dobra intuicję przy okazji! :-D
Kochana kładź chłopców i szybko do nas chodź ;-)

Beti no ja myślę :-) bo my tu bedziemy czekac rano! pewnie bedzie wrzało i znowu każda z nas będzie zaglądać i szukac info - co u Beti? :tak::-)

no Beti to juz po cichutku po malutku gratuluje..jutro zrob tesciora ii daj koniecznie znac co wyszlo tzn jak bardzo gruba sie zrobila druga krecha:-)
Sylwia bierz przyklad z Beti i jutro tez test zrob...3dni roznicy nie zrobia!!
Pyszczek bardzo sie ciesze ze Twoja fasoleczka zdrowa jest no i czekamy na zdjecia!!
Ja ide 20.03!!
Pyszczek juz watek listopad 2009 jest na glownej stronie przyszle mamy wiec sie zapisuj!!

Hihihih...no widzisz Anufifi jak Ty wiesz....:-);-)
A ja dzisiaj zobaczyłam ten mały punkcik i takie mnie uczucie jakies ogranęło, eh.... że tam w środku jest naprawdę nasza córeczka lub synek ....:tak::-)

reklama
Do góry