reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam!!! Jestem tu nowa. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami.:tak::-):-D Niedługo z moim narzeczonym planujemy ślub. I zaraz po tem chyba chcemy mieć dziecko. Przynajmniej ja chce. Bo mój narzeczony to raczej pozytywnie do tego nie podchodzi. I powiedzcie, czy są jakieś specjalne pozycje seksualne na chłopczyka? Bo chyba hłopczyka chciałabym mieć.:tak::-D
jak chłopczyka chcesz mieć to przytulanki celowane na owulację (nie wcześniej) i 2-3dni po. U nas tak sie udało:tak: A na dziewczynkę to przytulanki przynajmniej 3 dni przed owulacją do dnia owulacji i koniec całkowity:-)
A pozycje cóż... według mnie najlepiej od tyłu ale też i klasycznie :tak::happy: bez wydziwień
Powodzenia!

reklama
Pyszczku baaardzo się cieszę:-):-):-):-) niech fasolek albo fasolinka teraz rośnie zdrowo i czekamy na pierwsze zdjęcie za 3-4 tyg:-):-):-):-)

Asix witaj cieplutko:-) podobno w owu i załatwiony , pozycja najlepsza od tyłu:-):-)

Beti ...............................! :-D:-):-):-) Ja czekam z zaciśniętymi kciukasami :tak: Ja tu dobrą passę zaczęłam w tym miesiącu, i widze że łapiecie fluidki! I baaardzo dobrze ;-)

Royanka są dwie kreseczki jak nic! GRATULUJĘ kochana :-)

mogę jedynie napisać że odczuwam lekkie kłucie w dole brzucha jak narazie a raczej z boku tak jakby jeden jajnik :sorry2:

Kinga do piątku?:-)masz cierpliowść kobieto:-)
Pyszczku taaak, zgadza się zaczęłaś dobrą passe:tak::-):-) ja tak łapałam i łapałam i zobacz może i wyłapałam hehe:-):-) zobaczymy jutro czy kreseczka zaniknie całkiem, czy będzie mocniejsza:-):-) ale kurcze stawiam na mocniejszą:-):-):-)

Dzięki Dziewczyny! ;-) Ja tez mocno wierzę że będzie wszystko ok i moja dzidzia będzie zdrowo rosła :-) Powiedziałam dzisiaj jednej koleżance, bo ona jako jedyna wie że się staraliśmy i co raz mnie pytała jak tam, czy się udało. Więc dzisiaj jej oznajmiłam :tak::-D ale super mnie przytuliła i zobowiązała się dochowac tajemnicy, cieszy się też bardzo. Więc na razie wiemy tylko my z M i ta koleżanka. No i Wy! :-D
Reszcie ani słowa conajmniej do Świąt!

Kinga ja tez miałam takie pobolewania :tak:

Beti no ja tez myślę że będzie mocniejsza, skoro już wczoraj wyszła Ci kreseczka w ogóle! A jutro rano robisz test, tak? :-) Fajnie bo będę rano na BB więc będę wiedziała już co i jak jak znajdziesz chwilkę przed pracą na napisanie nam tutaj dobrych wieści ;-)

Ja nic nie chcę mówić, ale nam się Listopadówki powiększają.......................:-D

Ptasiorku a Ty nic się nie martw i nie pisz takich rzeczy że nie masz szans na dwoje dzieci! Razem z Anufifi i resztą naszych Dziewczyn takie Grudnióweczki stworzycie że bajka! :-) A to tylko miesiąc od nas Listopadówek, więc blisko jak przez płot! ;-) Będziemy sobie plotkować :tak::-D

Pyszczku my tu nic nikomu nie powiemy
ani mru mru:-):-):-):-)
jeju kochana jak się cieszę, teraz to już spokojnie wyczekiwać i niech dziecię zdrowo rośnie:-):-), a my tu e-ciotki chcemy wiedzieć jak rośnie i foteczki widzieć:-):-)
ale już mamy dzieciaczków:-):-):-):-):-)

będziemy ciotki pełną parą:-):-)

reklama
Luty owocny miesiąc.....zimno i śniegowo więc się tulimy stosunkowo udanie do swoich M :-D:-D:-D

Jak tylko zobaczę bijące serducho to foteczki zrobię i Wam pokażę :tak::-) kochane Wy moje Laski :-)

Do góry