reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jak Wam się podoba mój suwaczek? ;-) Bedę sobie tylko opisy zmieniać, żeby czasem też pokazywało ile zostało do porodu :tak:

reklama
Pyszczek super suwaczek,ja tez nie zamierzam oposzczac tego watku ale na listopadowkach tez bede jesli fasolka przetrwa ten ciezki okres co ma teraz..bo plamienie jest:-(
Anufifi na ktora godzine idziesz 20.03??

Heh, Anufifi mnie też się podoba :tak: Najważniejsze że masz dużo nadziei i energii i strategię na ten cykl! Tak trzymać :)

Gosiu dam znać napewno:-):-),a w sumie to ja pierwszy robiłam w 8 dni po owulce i słabeusz był, no nawet jest jeszcze bo tak sobie na niego spogladam co jakiś czas hehe:-):-):-)
Pyszczku jak tylko się trochę u mnie zluźni i powyłażą wszyscy to napisze:-):-) a jak nie to Ani esa napisze i Wam przekaże:-):-)
Aniula ja już kciukasy trzymam za 20 marca:-):-)

Kochane mam pytanie. Ile zapłacę mniej więcej w szpitalu prywatnie za wykonanie bety HCG?? Czytałam, że trzeba ją zrobić pare razy tak??? Pomocy bo jestem w tym temacie jedną niewiadomą.

Cukierek witaj :-)u mnie około 30zł
Pyszczku piękny suwaczek na boy:-):-)
Anufifi Twoje jajca się już pewnie przygotowują do tego co powinny:-):-)

Kochana a nie wiesz jak ja rozpoznam z wyniku czy to ciąża bo u nas pielegniarki są tak wredne ze mi nie powidzą tylko wezmą pieniądze i nara.

reklama
Do góry