reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dobry wieczor:-D
Naprawde dobry:tak:
Tak sie ciesze:-D
I ciesze sie, ze zafasolkowanych przybywa:tak: Betti-jutro czekam na Twoj test:tak::-D
Wiekszosc z nas spotka sie na Listopadowkach:-D

Do meza sie smieje, ze II kreseczki sa, bo w zeszlym tyg gdy bylam na zakupach to kupilam dla Macia rzeczy, dla siebie i jedna mala sukieneczke-aby przyciagnac fluidki:-D na szczescie, mam nadzieje, ze udalo nam sie w celowac w dziewusie:tak::-)

a te objawy na @ to faktycznie moga byc na fasolke. I juz w to wierze.
Moj maz mowi: na dwoje babka wrozyla;-). U nas na bobo:-D

ooo loosiiee Cukierek to zaszalałaś:-):-):-):-)
no jak już 6 pokazało to dziecię będzie napewno:tak::-):-)
to Twoje pierwsze dzieciątko?:-)
Roya to może ja powinnam jakieś portaski zakupić na mojego chłopczyka:-):-) dobry pomysł jutro do miasta jadę:-):-):-) a na swój test kochana to ja sama nie mogę się doczekać:-D już godziny odliczam:-D:-D

Pierwsze ;-) ;-) i długo wyczekiwane. Do mnie to jeszcze nie dociera, że jestem wciąży musi mi ktos to potwierdzić. A pieniędzy mi nie szkoda ;-)

Beti no suwaczek na boya , hehe.. taki mi się podobał, a nie było innych kolorów :-)

Royanna a jak serduchowaliście? Przed owulką , że podejrzewasz że dziewczynka będzie? My przytulaliśmy się codziennie i przed i po więc zobaczymy co będzie :tak: Najważniejsze żeby zdrowa dzidzia :-)

Anufifi-serduchowalam przed owulka. Ale nie bylam na zadnych monitoringach wiec pewnosci nie mam. Chcialabym wcelowac w dziewczynke, ale z chlopca tez bede szczesliwa :)

reklama
Do góry