reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nic się nie stało :) po prostu nasza rodzina jest już kompletna. Jeżeli z jakiegoś powodu zamarzy nam się kolejny maluszek to zostaje tylko IVF… ale chyba jest nam w piątkę dobrze.
Rozumiem :)
My już nie będziemy się starać o kolejne. Byle malutka urodziła się cała i zdrowa i niech Bóg da żeby móc dzieciaki wychować spokojnie .. ;)

ja tak z ciekwaosci:)..moze któraś wie..zna metody..??:)..wiem wiem..płec niewazna..byleby było zdrowe..SWIETA PRAWDA!..ale w duchu kazda marzy..np..o chłopcu..o dziewczynce..a moze o bliźniakach:)..jak to jest??..hmmm??..
wiem, ze plemniki "zenskie' dluzej zyją..wiec kilka dni przed plodnymi one wygrywają, gdy "meskie" umierają..Wówczas -dziewczynka:)..Zas w płodne..wygrywaja "meżczyxni":)..bo są szybci:):)..
mąz sie śmieje, ze mam nie kombinowac..tylko dać równe szanse..:)..no ba..ja chce dziewczynkę..on chłopca..:)..wiec wiadomo..:):)..byleby było zdrowe:)!
Moim zdaniem nie ważna jest płeć .Dziewczynka czy chlopczyk byle bylo zdrowe i sie zdrowo chowalo . 🙂

Hey dziewczyny!
Udzielałam się tu chyba jakoś w 2017🤔
Weszłam na chwilę aby sprawdzić czy wymyśliłyście już coś skutecznego w planowaniu? 😅

Nie bo ma na tą chwilę takich oficjalnych możliwości :)
Jasne, że można próbować różnymi sposobami i jak się uda to spoko, jak się nie uda to nie spoko.
Nie wiemy co nam pisane tak naprawdę. Ja bym chciała bliźnięta o różnych płciach ale na bank się to nie uda :D

Moja ginekolog też będzie mieć 3 syna.Wprawdzie nie pytałam czy wierzy w planowanie. Ale skoro ona ginekolog, mąż ginekolog i 3 syn to według mnie to loteria.U mnie nie sprawdza się żadna teoria.Jestem skazana na samych synów.
Mój gin ma dwie córki i też uważa że gdyby planowanie było możliwe napewno próbowałby na syna. Teraz zmieniłam ginekologa i ten również ma dwie córki. My swoje A życie i natura swoje. Mam dwóch synów i trzecia ciąża. Żeby tylko maleństwo było zdrowe.

Jestem bardzo rozczarowana. Sex 9 i 11dc owulacja 14dc.Codzieennie kefir,żurawina 100%sok,magnez( w postaci cytrynianu,),lactacyd plus ph3,5 ,inofem ,wogóle nie jadłam pomidorów bananów.Nawet chiński kalendarz i księżyc mi sprzyjał i będzie syn.Córci pragnęłam bardzo.Nigdy się nie przejmowałam ludzmi,ale teraz pytania typu i co bedzie córcia itp.bolą bardzo.I jeszcze ta moja mama która ma 4 wnuków i jedną wnuczkę ma taki wredny charakter.Łatwo nie mam.
Ja mam dwóch synów. Moja mama w sumie pięciu wnuków i Teraz każdy liczy na to że będzie dziewczynka (6 tyg ciazy). Żeby to można było tak sobie zaplanować to napewno zaplanowqlabym zdrowe dziecko

reklama
Do góry