reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeśli to marzenie,to trzymam kciuki za róż 🌸 Znam mnóstwo dziewczyn,które maja córki z owulacji. Moja siostra ma syna z 10 dnia cyklu,z cykli 28-dniowych przy owulce w 14dc. Ma tez córkę. Nie ma chyba żadnej reguły :) Choć ja zamierzam coś zrobić w kierunku dziewuszki,ale tak bardziej dla samej siebie, bo ja mam akurat chłopców rzeczywiście z owulacji :D
Dziekuje, ten młodszy synek nie był z owulacji, ale będąc z nim na początku ciąży byłam pewna, że to będzie córeczka. I nie powiem, ze trochę się na początku zawiodłam, ale teraz nie wyobrażam sobie inaczej, jest przekochany 😀❣ dzisiaj tak się tulił i wyznawał mi miłość, że chyba bym już teraz przy kolejnym takiego zawodu nie czuła. Choć nie powiem, że nie była bym przeszczęśliwa, że to zdrowa córeczka 🎀

Hej dziewczyny ❤️ @Cerolajna gratuluję ❤️ nie dziwię się, że tak bardzo się cieszysz bo ja na twoim miejscu robiłabym dokładnie tak samo 😁 mam dwóch synów i teraz znów prawdopodobnie jestem w ciąży 🙈 i wiadomo na co liczę 🤭 ale czuję podświadomie ze nie jest mi pisane i będzie trzeci syn 😜

reklama
Dziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych, wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczka 🎀🎀🎀🎀🤩🌸🤩🎀 aż nie dociera to jeszcze do mnie.
GRATULACJE !!!!! Witaj w różowej drużynie 😃😃😃🤩

Próbowałam się powstrzymać ale nie umiem 🤣 szafa puchnie. Portfel chudnie hahaha 😃💖💖

Ale za każdym razem jak na to patrzę i o tym myślę to chce mi się płakać ze szczęścia 🤭

Załączniki

• 20210726_130750.jpg
    20210726_130750.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 109
Do góry