reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeśli to marzenie,to trzymam kciuki za róż 🌸 Znam mnóstwo dziewczyn,które maja córki z owulacji. Moja siostra ma syna z 10 dnia cyklu,z cykli 28-dniowych przy owulce w 14dc. Ma tez córkę. Nie ma chyba żadnej reguły :) Choć ja zamierzam coś zrobić w kierunku dziewuszki,ale tak bardziej dla samej siebie, bo ja mam akurat chłopców rzeczywiście z owulacji :D
Dziekuje, ten młodszy synek nie był z owulacji, ale będąc z nim na początku ciąży byłam pewna, że to będzie córeczka. I nie powiem, ze trochę się na początku zawiodłam, ale teraz nie wyobrażam sobie inaczej, jest przekochany 😀❣ dzisiaj tak się tulił i wyznawał mi miłość, że chyba bym już teraz przy kolejnym takiego zawodu nie czuła. Choć nie powiem, że nie była bym przeszczęśliwa, że to zdrowa córeczka 🎀

Hej dziewczyny ❤️ @Cerolajna gratuluję ❤️ nie dziwię się, że tak bardzo się cieszysz bo ja na twoim miejscu robiłabym dokładnie tak samo 😁 mam dwóch synów i teraz znów prawdopodobnie jestem w ciąży 🙈 i wiadomo na co liczę 🤭 ale czuję podświadomie ze nie jest mi pisane i będzie trzeci syn 😜

reklama
Dziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych, wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczka 🎀🎀🎀🎀🤩🌸🤩🎀 aż nie dociera to jeszcze do mnie.
GRATULACJE !!!!! Witaj w różowej drużynie 😃😃😃🤩

Próbowałam się powstrzymać ale nie umiem 🤣 szafa puchnie. Portfel chudnie hahaha 😃💖💖

Ale za każdym razem jak na to patrzę i o tym myślę to chce mi się płakać ze szczęścia 🤭

Załączniki

• 20210726_130750.jpg
    20210726_130750.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 99
Do góry