Tak widziałam polskie ceny i są naprawdę wysokie także koniec końców faktycznie mogę powiedzieć ze nie było tak drogoTo i tak cena spoko. Ja płaciłam 2300 za Nifty
reklama
Super, pozytywnie zazdroszczę i cieszę się razem z Tobą ❣Dziewczyny dzwoniłam.
Będziemy mieli Córeczkę!! Boże Kochany.. płakałam przez telefon ze szczęścia
Wow cudownie gratulacje!!!!Dziewczyny dzwoniłam.
Będziemy mieli Córeczkę!! Boże Kochany.. płakałam przez telefon ze szczęścia [emoji3059]
Truskawka11
Fanka BB :)
Cerolajna, OMG, czyli sny się nie sprawdzily
Truskawka11
Cerolajna, jak już miną emocje napisz proszę, co robiłaś, ale tak bardziej szczegółowo na poczęcie dziewczynki...❤
Bardzo, bardzo Wam dziękuję ❣❤
Jesteśmy tacy szczęśliwi!! Cały czas chce mi się płakać I śmiać jednocześnie potem przez chwilę zastanawiałam się co ta biedna asystentka u lekarza sobie pomyślała o wariatce płaczącej przez telefon
Co do planowania płci - nie robiliśmy NIC. Naprawdę. Żadnej diety cud, żadnych specjalnych pozycji, seksu w wyznaczonych dniach i godzinach. Byłam święcie przekonana, że będziemy mieć kolejnego syna. Kochaliśmy się w 3 dni płodne, każdego dnia wieczorem do pozytywnego testu owulacyjnego. To wszystko.
Wstawiałam nawet na grupach o teorii Ramziego i NUB zdjęcie z USG, gdzie tylko jedna kobietka napisała mi, ze to może być dziewczynka a cała reszta, ze to Chłopak.
Cuda się zdarzają. Mój rosnie we mnie
Jesteśmy tacy szczęśliwi!! Cały czas chce mi się płakać I śmiać jednocześnie potem przez chwilę zastanawiałam się co ta biedna asystentka u lekarza sobie pomyślała o wariatce płaczącej przez telefon
Co do planowania płci - nie robiliśmy NIC. Naprawdę. Żadnej diety cud, żadnych specjalnych pozycji, seksu w wyznaczonych dniach i godzinach. Byłam święcie przekonana, że będziemy mieć kolejnego syna. Kochaliśmy się w 3 dni płodne, każdego dnia wieczorem do pozytywnego testu owulacyjnego. To wszystko.
Wstawiałam nawet na grupach o teorii Ramziego i NUB zdjęcie z USG, gdzie tylko jedna kobietka napisała mi, ze to może być dziewczynka a cała reszta, ze to Chłopak.
Truskawka11
Naprawdę cudowna informacja! Nie znam Cię, a pod nosem cieszę się, jak to czytam:-). Również plakalabym, gdybym dowiedziała się, że dziecko zdrowo się rozwija i jest wymarzonej plciBardzo, bardzo Wam dziękuję ❣❤
Czyli ten odstęp kilku dni przed owu i sex codziennie zwiększa szansę na poczęcie dziewuszki:-)
reklama
Byc może a może to po prostu tylko kwestia szczęścia ale każdej z Was życzę żeby marzenie o zdrowym dziecku, tym upragnionym się spełniłoNaprawdę cudowna informacja! Nie znam Cię, a pod nosem cieszę się, jak to czytam:-). Również plakalabym, gdybym dowiedziała się, że dziecko zdrowo się rozwija i jest wymarzonej plci
Czyli ten odstęp kilku dni przed owu i sex codziennie zwiększa szansę na poczęcie dziewuszki:-)
I dziękuję raz jeszcze za ciepłe słowa i dotrwanie ze mną do wyników
Podziel się: